Argantess napisal/-a:Ja, SMC mi kar vredu deluje, dobil pa sem tudi ponudbo za Apache, kako je kaj s to znamko? Mi pa tudi bolj leži ročni menjalnik ja, boljši občutek:)
o ostalih znamkah ti kaj dosti ne vem povedat;edino moje mnenje je,da se kitajcev izogni;sam pa imam slaba 2 meseca Apache RLX 400 in je res dobra stvar.Je sicer avtomatik,kar pa mene osebno ne moti.Z motorjem sem zelo zadovoljen;zelo dober na cesti,še boljši na terenu.Imam težavo z zadnjo LED lučjo nad reg.tablico;sem se pa že s serviserjem menil;mi pošlje drugo in bom zamenjal(garancija do januarja 2012).Je pa to do sedaj edina pomanjkljivost ki sem jo opazil.Bi pa pohvalil tudi odzivnost,korektnost,prijaznost in odnos do stranke serviserja(g. Nikola).
Motor sem kupil s 400km prevoženimi,sedaj jih imam nekaj malega manj kot 1000.Zaenkrat o njen samo in le pozitivno.Tudi sam sem nekako kolebal v podobni dilemi kot ti;želje in cenovni rang;sicer sem se bolj nagibal k raptorci;apmak garancija,prevoženi km,opremljenost motorja in moje potrebe so tehtnico prevagnili k RLX 400;in mi ni niti malo žal;upam,da bom tako zadovoljen tudi v naprej.
za kakšnega Apacha in ceno se pa gre?
lp tdk