Postojnčani oglasite se!
- Bojevnik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Šmihel pod Nanosom
- Kontakt:
Včeraj motozbor pri Krokarjih. Le peščica štirikolesnikov, ne preveč številčna udeležba motoristov, ambient dober, gostitelji odlični, vtis pozitiven.
Veseli me pa,da sem spoznal frišnega lastnika Arctic Cata, Cruiserja, doma s Postonjskega, tako da imamo novega potencialnega sopotnika!
Super!!!
Cerknica

Rakek

Panoramska vožnja

Veseli me pa,da sem spoznal frišnega lastnika Arctic Cata, Cruiserja, doma s Postonjskega, tako da imamo novega potencialnega sopotnika!
Super!!!
Cerknica

Rakek

Panoramska vožnja

muca je zakon 
- Bojevnik
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Šmihel pod Nanosom
- Kontakt:
Torej, ker je danes tak perfekten dan
, imam čas za plane.
Našel sem Kolesarski vodnik po Notranjski in našel podobno pot, kakršno sem načrtoval za furo proti Snežniku. To je pot, ki so jo poimenovali Medvedova dežela (če ima še kdo od vas ta vodnik). Pot je dolga 119 km, start in cilj sta v Postojni, poteka pa po Javornikih, Mašunu, skozi Sviščake, okoli Snežnika, mimo grada Snežnik, Cerkniškega jezera in nazaj v Postojno. Link poti: http://turizmijada.me/me/vijesti/sloven ... dova-deela
Ima kdo od vas drugačen predlog, se vam zdi zadeva sprejemljiva? Dodajte kakšen predlog, morda vrh Snežnika(?) ali še kakšen ovinek...
Sam poznam večino poti, vendar ne celotne, sicer imam GPS, vendar ne navigacijskega, tako da je dobrodošel kakšen poznavalec tega predela!
Prosim, kandidati za furo javite se in dajte še kakšen predlog!
Našel sem Kolesarski vodnik po Notranjski in našel podobno pot, kakršno sem načrtoval za furo proti Snežniku. To je pot, ki so jo poimenovali Medvedova dežela (če ima še kdo od vas ta vodnik). Pot je dolga 119 km, start in cilj sta v Postojni, poteka pa po Javornikih, Mašunu, skozi Sviščake, okoli Snežnika, mimo grada Snežnik, Cerkniškega jezera in nazaj v Postojno. Link poti: http://turizmijada.me/me/vijesti/sloven ... dova-deela
Ima kdo od vas drugačen predlog, se vam zdi zadeva sprejemljiva? Dodajte kakšen predlog, morda vrh Snežnika(?) ali še kakšen ovinek...
Sam poznam večino poti, vendar ne celotne, sicer imam GPS, vendar ne navigacijskega, tako da je dobrodošel kakšen poznavalec tega predela!
Prosim, kandidati za furo javite se in dajte še kakšen predlog!
muca je zakon 
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Že nekaj dni nazaj sem hotel napisati , da samo še načrt poti daj gor , da vas lažje počakajo plavci nekje na poti. Take stvari se je treba dogovarjat precej bolj v privatnem krogu. To je spoznala že večina članov v izogib raznim problemov na poti kajti forum prebirajo tudi nekateri po službeni dolžnosti. Tole sem napisal samo v vednost in opozorilo , da ne bo kdo misli , da komu solim pamet.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Bojevnik napisal/-a: Zakaj bi se torej morali bati varuhov reda?
Zato:
Uredba o prepovedi vožnje z motornimi vozili v naravnem okolju jasno določa, da je vožnja zunaj cest prepovedana. V njej je med drugim zapisano, da je v Republiki Sloveniji v naravnem okolju prepovedano voziti, ustavljati, parkirati ali organizirati vožnje z motornimi vozili, s kolesi s pomožnim motorjem in z drugimi prevoznimi sredstvi, ki omogočajo gibanje, hitrejše od hoje pešca, z močjo lastnega motorja in niso namenjena izključno vožnji po cestah in s kolesi ter da je na gozdnih cestah in cestah z makadamskim voziščem v gozdnem prostoru ter cestah v območjih, ki so zavarovana s posebnimi predpisi (naravni in gozdni rezervati, narodni, regijski in krajinski parki, vodni rezervati, varovalni gozdovi, gozdovi s posebnim namenom), prepovedano organiziranje voženj z vozili na motorni pogon ali njihova uporaba za testne in kros vožnje, športne tekmovalne in reklamne vožnje ter njim podobne oblike uporabe.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
-
Klemen-ACat
- Začetnik
- Reactions:
- Kontakt:
- strugar1
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dol pri Hrastniku
Kam pa pol spada turistična vožnja? Ker če pridem jaz na obisk, iz Hrastnika, k vam v Postojno sem turist. Naredil sem že 15.000 km pa še nisem imel problemov s policijo. Res pa je, da če je prometni znak, da je prepovedana vožnja ne grem naprej po tisti cesti.
Bo treba dobit koledarček za v vozniško. 
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Na gozdni cesti, po kateri je vožnja z tablo opredeljena kot na lastno odgovornost, se smatra vožnja 3 vozil v skupini kot organizirana in z tem prepovedana in kazniva.
Nameravana trasa Bojevnika poteka v lovišču z posebnim namenom Jelen (vse je naše - Windisch-Graetz in ostali lastniki tamkajšnih gozdov marš ven). Kar pomeni stalno prisotnost profesionalnih lovcev, večja prisotnost raznih inšpektorjev, sledilcev in opazovalcev divjih živali...
Saj ne grozim, le opozarjam na dejansko stanje v prostoru, kjer smo nepriviligirani davkoplačevalci z zlobiranimi zakoni nezaželjeni.
Sicer izven teme pa vendar.
LP!
Nameravana trasa Bojevnika poteka v lovišču z posebnim namenom Jelen (vse je naše - Windisch-Graetz in ostali lastniki tamkajšnih gozdov marš ven). Kar pomeni stalno prisotnost profesionalnih lovcev, večja prisotnost raznih inšpektorjev, sledilcev in opazovalcev divjih živali...
Saj ne grozim, le opozarjam na dejansko stanje v prostoru, kjer smo nepriviligirani davkoplačevalci z zlobiranimi zakoni nezaželjeni.
Sicer izven teme pa vendar.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.