nedelsko potepanje moravče,ljubljana,škofja loka,železniki,soriška planina
bohinska bistrica,bled,radovljica,kamna gorica,kranj,moravče,
srečal par atv
skupno 190 km ram prede kot muca jaka hvala za "auspuh"
K 1200 lt
K 1200 gt
norge V2 1200
SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
Zdravo. No pa poglejmo če bo kaj sreče, zanima me namreč če se najdete 2 oz. 3 vozniki delavcev,ki ste se včeraj okoli 14.00 ure peljali mimo Svetine nad Štorami. 2 sta se vozila skupaj, 1 pa je bil nekaj minut za njima,zato ne vem če ste bili skupaj. Bila sta pa dva črna in en rdeč 4kolesnik,znamk pa nisem mogel razbrati.
Jaz in moja na črnem cf. Relacija Dol - Okroglice - Lisca - Celjska koča - Šmohor - Dol cca 100 km. Na poti nisem srečal niti enega. Pa tudi tebe bi že enkrat rad spoznal, ker zmeraj iščeš družbo, ko te pa povabimo zraven te pa ni. Vabil te je že Golavšek pa jaz ...
LP
Ja zanimivo. Na prvem 4kolesniku je bil sopotnik, drugi je bil pa sam,če se ne motim? Jaz se nisem vozil,videl sem vas ko ste se peljali skozi vas in nato v hrib proti hotelu Almin dom,nato pa proti Celjski koči. Za to vožnjo pa nisem vedu,če bi, bi bil ziher zraven.
Glej, vsak vikend, če je lepo vreme se vozimo, v nedeljo sva bila sama, ker ni bilo stabilno vreme drugače nas gre vedno par komadov skupaj, včasih tudi med tednom popoldan daj telefonsko na zs da te pokličemo, ko bo fura.
jaka napisal/-a:Paularo - Pontebba. Vmes je en prelaz (vukojebine) je pa lepo.
(vozil Jaka-solo -ta vikend)
Đuro - gospod z beležko (ne vem če ni že popisana)
Vmes je bil dolgi prelaz po naše sicer pa kaj me dražiš tudi meni bi prav prišla ena kondicjiska pre Bosno
Opravičila ni!!!!! Karl May ne bo več pisal proze, ampak bo zbirisal vse tele neumnosti skupaj s slikami. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pa to je ta odsek kjer sva si z Italijanom izmenjala par mnenj v drsenju !!!!
Jaka, tud bog te več ne bo marov!
PS: Opuščam beležko, od zdaj se bom ukvarjal z barikadam! S Čivavo jih bova pa postavljala! Vam enostavčnim družinam
Tudi z streho nad glavo bi šlo meni se bi skoraj to zgodilo ta teden ob včerajšnih ugotovitvah pri finiširanju Apača. K sreči ni bilo hudega samo par vijakov je bilo treba priviti