2012 Can-am & SXS. Outlander 1000, Commander 1000 LTD

Odgovori
Uporabniški avatar
DavidMX
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zagorje ob Savi
Kontakt:

2012 Can-am & SXS. Outlander 1000, Commander 1000 LTD

Odgovor Napisal/-a DavidMX » 11 Jul 2011, 16:55

Ko že mislim, da me bo z e-pošto navdušila Yamaha, me Can-Am. Z moje strani navdušenje nad 1000. :banana:

Novi modeli za leto 2012.

New from the ground up, the 2012 Can-Am Outlander 1000 features an innovative ride quality and superlative comfort levels that not only make it a viable option for trail riders, but also furthers its appeal to hardcore off-road enthusiasts by enhancing its proven high-performance characteristics.

Using Computer-Aided Vehicle Dynamics (CAVD) software, BRP engineers took an innovative approach to all aspects of the chassis of this new-generation Outlander. The goal, bring the knowledge of new-wave geometries gained through years of testing that would challenge traditional thinking in the off-road world. The result are principles of design we call Geometric Contact Control. This allows the chassis of the next-generation Outlander to deliver the hardcore performance the Can-Am brand is known for, yet enhance the overall comfort of the vehicle at all levels of riding.

The next generation Outlander maintains its unrivaled engine performance with a new 976cc Rotax V-Twin, industry- leading horsepower and a stellar power-to-weight ratio, all of which are integral attributes for a modern rec-utility ATV. The stylish Outlander 1000 offers precision handling and point-and-shoot dynamics that mesh well with its newfound comfort levels, revitalized ergonomics, improved conveniences and no-compromise makeup.

Can-am Outlander 1000 Family Highlights

Performance

New 82-HP Rotax V-Twin 1000
Redesigned air box
CVT transmission with improved cover
New radiator
New exhaust and silencer

Handling

New from the ground up SST G2 frame » Redesigned double A-arm front suspension with dive-control geometry
Redesigned TTI rear suspension
Visco-Lok front differential
Redesigned 214mm disc brakes with twin-piston calipers
12-inch (30.5cm) cast-aluminum wheels with centre-less design
26-inch (66cm) tires
Standard skid plate

Innovative Design

New styling
High-strength, multi-function racks with innovative and industry-exclusive LinQ system Water-resistant rear storage box with best-in-class volume
1,300 lbs towing capacity
Easy access to maintenance items
Industry-leading 230-watt headlights
New dual taillights
Larger fuel tank
Multi-function digital gauge
D.E.S.S. (Digitally Encoded Security System)
Comes ready to accept the entire line of BRP’s new LinQ accessory system
Base model available in red

Can-am Outlander 1000 XT Package Adds:

Tri-mode Dynamic Power Steering (DPS)
Visco-Lok QE
3,000-pound WARN winch
New 12-inch cast-aluminum wheels with centre-less design
26-inch Carlisle ACT Radial tires
Heavy-duty front and rear bumpers
650-watt magneto
Handlebar wind deflectors
Colors available: yellow, black and camo (Camo production in November)
A striking Pure Magnesium painted plastic also available

Slika

Slika

Slika

Yamaha YFM Raptor Akrapovič ATV Series Offroad :snakeman:
Yamaha Grizzly 660 :snakeman:
Hit the clutch, hit the gear, hit the gas and I'm gone!

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 11 Jul 2011, 17:28

:prayer: :prayer: :prayer:
ZATO imam rad BRP-je!

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 11 Jul 2011, 18:57

BIF napisal/-a::prayer: :prayer: :prayer:
ZATO imam rad BRP-je!
Zakaj ze?

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 11 Jul 2011, 20:13

Uffff, zelo sprejemljivi tehnični podatki :shock: =D> . Videz pa tokrat žal res malo manj :? . Se bomo že navadili.

Sicer je pa (vsaj po moje) z to 1000ko tako kot z žensko. Zaradi nekaj zelo dobrih delov telesa moraš kupit celo babo. ;)

Porka gate, kot kaže :bear: samuraje tudi ta BRP-jeva poteza ne bo zbudila iz kome. Kaj čmo, saj sebi žagajo vejo. :twisted: :twisted: :twisted:

Komaj čakam domači test.

LP!

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 11 Jul 2011, 20:40

freshslo napisal/-a:
ZATO imam rad BRP-je!
Zakaj ze?
Zato!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=foVz7KSaUak

Ker pet "novih" šravfov in ena luknja pomeni pri Japoncih revolucijo!
Res znaju "ruknit" z napredkom! :shock:
In seveda zato ker BRP daleč najboljši stroj.....zdaj pa z figami v žepu pljuvajte! :D

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 11 Jul 2011, 21:04

brinovc napisal/-a:Uffff, zelo sprejemljivi tehnični podatki :shock: =D> . Videz pa tokrat žal res malo manj :? . Se bomo že navadili.

Sicer je pa (vsaj po moje) z to 1000ko tako kot z žensko. Zaradi nekaj zelo dobrih delov telesa moraš kupit celo babo. ;)

Porka gate, kot kaže :bear: samuraje tudi ta BRP-jeva poteza ne bo zbudila iz kome. Kaj čmo, saj sebi žagajo vejo. :twisted: :twisted: :twisted:

Komaj čakam domači test.

LP!
Kot kaže bodo tudi Kitajci čez nekaj let pred Japonci. Crokse že delajo boljše. :lol:

Me pa pri tem žučotu zbega sam videz,kateri mi deluje,kot združitev vseh ameriških modelov v enega.
Kakšen bo pa v praksi bo pa pokazal čas. Do sedaj so delali vedno boljše in upam,da bo tudi tokrat tako. ;)
[/img]

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 11 Jul 2011, 22:16

BIF napisal/-a:
freshslo napisal/-a:
ZATO imam rad BRP-je!
Zakaj ze?
Zato!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=foVz7KSaUak

Ker pet "novih" šravfov in ena luknja pomeni pri Japoncih revolucijo!
Res znaju "ruknit" z napredkom! :shock:
In seveda zato ker BRP daleč najboljši stroj.....zdaj pa z figami v žepu pljuvajte! :D
Potem bi moral biti v ACja zaljubljen, ki je ze pred dvema letoma ven butnil 1000 ;)

Se bom pa vzdrzal komentarja glede Rotaxa, ampak bom samo napisal, da vsak misli za svojega da dela najboljs stroje, pa ceprav ni res ;)

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
Gladiator
Član kluba
Reactions:
Kraj: Podplat
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gladiator » 12 Jul 2011, 09:27

Kot kaže bodo tudi Kitajci čez nekaj let pred Japonci.
Lakl si ti kaj pand vidu. :twisted: ;)
In seveda zato ker BRP daleč najboljši stroj.
Bif a to si mislu za letala. :D :twisted:
Že čakam, da bo 1200 in tako dalje.... Pri kanarčku je zadosti 650 pa dobra "jajca" Nikoli nam ni dost! se je pa dobro mal špikat"koji je kura. bolji".
Aja YAMAHA je zakon :twisted: :D ;) .

GLADIATOR QUAD RIDERS

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 12 Jul 2011, 10:20

He he...ja jasno! Malo špikanja nikoli ne škodi!
Kar se pa tiče 650-ke in jajc.....podpišem takoj. Imam sam 650-ko in za izkoristit jo popolnoma bi res rabil lubenice namesto jajc!
Seveda je jasno, da gre tokrat pač za kurčenje predvsem za Amerigose, ki jim nikoli ni dovolj in so še posebaj obremenjeni z dolgimi in debelimi!
Zdaj so pač dobili novo igračo in bodo nekaj časa mirni! Tudi AC-jeva 1000-ka je bila narejena samo zato, da so daljši od Can-am-a (čeprav sam motor v taki šasiji ni ravno remek-delo na katerga bi bili lahko ponosni).
Pri Can-am-u mi je všeč pač to, da res stvari dodelajo, ponudijo neke inovacije ipd....in roko na srce so to odlični stroji! Seveda se tudi ostali trudijo (eni bolj drugi manj) ampak v primerjavi z BRP-jem so nekateri prav smešni!
Ampak hvala bogu je izbira velika in prav je da vsak najde nekaj zase!

Uporabniški avatar
grofmontek
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a grofmontek » 12 Jul 2011, 12:07

BIF napisal/-a:He he...ja jasno! Malo špikanja nikoli ne škodi!
Kar se pa tiče 650-ke in jajc.....podpišem takoj. Imam sam 650-ko in za izkoristit jo popolnoma bi res rabil lubenice namesto jajc!
Seveda je jasno, da gre tokrat pač za kurčenje predvsem za Amerigose, ki jim nikoli ni dovolj in so še posebaj obremenjeni z dolgimi in debelimi!
Zdaj so pač dobili novo igračo in bodo nekaj časa mirni! Tudi AC-jeva 1000-ka je bila narejena samo zato, da so daljši od Can-am-a (čeprav sam motor v taki šasiji ni ravno remek-delo na katerga bi bili lahko ponosni).
Pri Can-am-u mi je všeč pač to, da res stvari dodelajo, ponudijo neke inovacije ipd....in roko na srce so to odlični stroji! Seveda se tudi ostali trudijo (eni bolj drugi manj) ampak v primerjavi z BRP-jem so nekateri prav smešni!
Pri BRP-ju je pa najbolj smešna cena.Težko je primerjat dve firmi med katerimi je razlika v ceni 70%.Če bi bil fan delavcev bi tudi sam verjetno sanjal o čem podobnem,ampak je za moje pojme cena prenapihnjena.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 12 Jul 2011, 14:07

Imaš prav toda takšna je politika proizvajalca....in cena za Evropsko tržišče je pač takšna kot je. V ZDA stane 9.950 USD....če bi bila takšna cena pretvorjena v Eure pri nas.....bi BRP-ja vozil vsak Kekec.
Jaz pač gledam zadeve tako....od A do B prideš z Kio in Audijem...razlika v ceni med njima je tudi nerazumljiva za marsikoga.....sam sem vozil Audija (in mi je žal da ga trenutno več ne) in imam pač možnost vozit BRP-ja! Za oba pa velja enako....za mene No.1-oba! In dokler bom imel možnost in bo zdravje...ostajam na BRP-ju...Audi pa se vrača k hiši!
Edine spremembe so možne samo znotraj proizvajalčeve palete!
Razlika v ceni.....vsekakor opravičljiva napram konkurenci!
Poleg tega so 4cikli pač luksuz (niso ravno življensko potrebni)....in dober luksuz se pač plača!
In nenazadnje....vsaka stvar ima svojega kupca! ;)

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 12 Jul 2011, 15:45

grofmontek napisal/-a:
BIF napisal/-a:He he...ja jasno! Malo špikanja nikoli ne škodi!
Pri BRP-ju je pa najbolj smešna cena.Težko je primerjat dve firmi med katerimi je razlika v ceni 70%.Če bi bil fan delavcev bi tudi sam verjetno sanjal o čem podobnem,ampak je za moje pojme cena prenapihnjena.
Katri primerljiv stroj z BRP-jem stane 70% manj?

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 13 Jul 2011, 08:12

grofmontek napisal/-a:
Pri BRP-ju je pa najbolj smešna cena.Težko je primerjat dve firmi med katerimi je razlika v ceni 70%.Če bi bil fan delavcev bi tudi sam verjetno sanjal o čem podobnem,ampak je za moje pojme cena prenapihnjena.[/quote]

ni razlika 70% , 30% pa. V ZDA so BRP 650, AC 700 in primerljivi Japonci s cenami približno enaki. Ne verjamem, da so američani tako neumni, da ne bi ugotovili razlike v kvaliteti.
Cena je tudi po mojem prenapihnjena. Ampak o tem smo že pisali.

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 13 Jul 2011, 10:36

Enak avto kot ga imam jaz trenutno stane pri nas 41.000 EUR v ZDA pa 27.000 USD!
Cena se vedno formira glede na tržišče. BRP na račun nižje cene v ZDA proda količinsko neprimerno večjo količino vozil kot konkurenca....z razliko v masi pokrijejo razliko v RVC-ju
Čudna so pota ekonomije....predvsem pa nerazumljiva. Je pa razlika v ceni pri nas (30%) pač primerljiva z razliko v kvaliteti!

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 13 Jul 2011, 12:06

BIF napisal/-a:Enak avto kot ga imam jaz trenutno stane pri nas 41.000 EUR v ZDA pa 27.000 USD!
Cena se vedno formira glede na tržišče. BRP na račun nižje cene v ZDA proda količinsko neprimerno večjo količino vozil kot konkurenca....z razliko v masi pokrijejo razliko v RVC-ju
Čudna so pota ekonomije....predvsem pa nerazumljiva. Je pa razlika v ceni pri nas (30%) pač primerljiva z razliko v kvaliteti!
Zelo si vztrajen in celo zelo dobro argumentiraš svoj nakup 8) . Problem je, da nekatere argumente težko preverimo. Glede kvalitete pa sem našel link, kjer Polaris 850 dobesedno "stepe" BRP 800. :---)

http://www.youtube.com/watch?v=0D9H-LwImYI

Pa tudi na zahtevnem off road ni videti večje kvalitete

http://www.youtube.com/watch?v=OO0MzCsnxqY

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 13 Jul 2011, 12:19

Meni je najbolj smesno to, da nenormalno ljudje hvalijo svoje stroje, drugih pa niti vozili niso oz. so jih testno pred nakupom svojega. Ce hoces na motorju videti napake, kvaliteta ga pomoje moras voziti vsaj 2-3 mesece.

Razumel bi, ce bi imel recimo eno leto BRP, potem toliko casa Polarisa in tako naprej in potem rekel, da BRP potem pa dolgo nic !

Ce se pa take trapaste primerjave dela, pa BIF poglej koga se veckrat sravfa:
http://www.atv-quad.si/photos/thumbnails.php?album=63

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

darkside
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a darkside » 13 Jul 2011, 13:55

notranjc, tale linki so mi pa veliko pomagali pri odločitvi ;)
tudi sam sem razmišljal na kakšen BRP ampak sem izvedel da to ni za drugam kot po ravni cesti me je minilo. me pa zanima razlika v kvaliteti med polarison in smc jumbo 700

po mojem mnenju ni velike razlike v kvaliteti čeprav je jumbo cenejši. ali pač? :roll:

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 13 Jul 2011, 14:02

darkside napisal/-a:notranjc, tale linki so mi pa veliko pomagali pri odločitvi ;)
tudi sam sem razmišljal na kakšen BRP ampak sem izvedel da to ni za drugam kot po ravni cesti me je minilo. me pa zanima razlika v kvaliteti med polarison in smc jumbo 700

po mojem mnenju ni velike razlike v kvaliteti čeprav je jumbo cenejši. ali pač? :roll:
Predlagam, da vprašaš Bohorca, pojdi na stran SMC Jumbo. Ni dosti napisanega. Mislim pa, da imajo ti modeli kar nekaj porodnih težav.
Za Polarisa sem pa bral na tem forumu(Jaka), da so lahko problemi z rezervnimi deli.

LP

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 13 Jul 2011, 14:02

notranjc napisal/-a:
BIF napisal/-a:Enak avto kot ga imam jaz trenutno stane pri nas 41.000 EUR v ZDA pa 27.000 USD!
Zelo si vztrajen in celo zelo dobro argumentiraš svoj nakup 8) . Problem je, da nekatere argumente težko preverimo. Glede kvalitete pa sem našel link, kjer Polaris 850 dobesedno "stepe" BRP 800. :---)

http://www.youtube.com/watch?v=0D9H-LwImYI

Pa tudi na zahtevnem off road ni videti večje kvalitete

http://www.youtube.com/watch?v=OO0MzCsnxqY
Oba linka, ki si jih navedel ZELO dobro poznam. V prvem boš z iskanjem našel da ta isti tip "obračunava" enako z vsemi znamkami motorjev (kaj šele dela z Japonci)!
Gre namreč za Polarisove komercialne spote in Ameriškega proizvajalca ameriških 4ciklov v Ameriki....vse jasno!
To ni neodvisen test!
Zelo podobno je pri drugem!
Tako da kaj dosti na te Jupitupi verzije v teh verzijah ni kaj dosti za računat!
Cena mojega avtomobila v ZDA:
http://usnews.rankingsandreviews.com/ca ... athfinder/
In pri nas:
http://www.nissan.si/slo/vehicle.asp?v=pathfinder
Vozim verzijo SE z še "nekaj" dodatne opreme in slabšim agregatom kot Američani (diesel pač)!
Za lažjo verodostojnost mojih navedb!
Da se ne bomo narobe razumeli....vedno sem trdil in še vedno trdim, da so tudi ostali motorji ZELO dobro in več x sem napisal, da mi je še posebaj všeč Suzuki KQ 750 Axi in če bo možnost bo v kratkem v lasti mojega sina....torej kdaj pa kdaj tudi pod mojo ritjo!
Bom pa postavil vprašanje na katerega ne želim odgovora!
Bi pa rad, da si nanj odgovori vsak sam!
Pa pustimo najnovejše pri miru in postavimo vprašanje takole:
Na mizo vam vržejo ključe od:
AC 1000
Suzuki KQ 750AXI
Yamaha Grizzly 700
Kawasaki BF 750
BRP 800 Max-LTD

Pač najboljše iz vsake strani! Vzameš ključe in motor in greš (brezplačno)!
Zdaj pa sami sebi odgovorite katere ključe bi izbrali predvsem pa zakaj!

darkside
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a darkside » 13 Jul 2011, 14:05

notranjc napisal/-a:
darkside napisal/-a:notranjc, tale linki so mi pa veliko pomagali pri odločitvi ;)

Predlagam, da vprašaš Bohorca, pojdi na stran SMC Jumbo. Ni dosti napisanega. Mislim pa, da imajo ti modeli kar nekaj porodnih težav.
Za Polarisa sem pa bral na tem forumu(Jaka), da so lahko problemi z rezervnimi deli.

LP
hvala, ga bom povprašal in bomo vidli, čeprav malo gledam teste na youtube prideš povsod z njiim. ga bom kontaktiral in bomo vidli kašna je kaj kvaliteta ker iščem nek atv za užitek v vožnji pa da je tudi delovni da z njim lahko kaj naredim

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 13 Jul 2011, 14:09

freshslo napisal/-a:Meni je najbolj smesno to, da nenormalno ljudje hvalijo svoje stroje, drugih pa niti vozili niso oz. so jih testno pred nakupom svojega. Ce hoces na motorju videti napake, kvaliteta ga pomoje moras voziti vsaj 2-3 mesece.

Razumel bi, ce bi imel recimo eno leto BRP, potem toliko casa Polarisa in tako naprej in potem rekel, da BRP potem pa dolgo nic !

Ce se pa take trapaste primerjave dela, pa BIF poglej koga se veckrat sravfa:
http://www.atv-quad.si/photos/thumbnails.php?album=63
Tvoj link sem si že več krat ogledal, ker je zelo zanimiv...vendar iz popolnoma drugih aspektov. Tvoja navedba katerega se bolj šraufa pa je naravnost smešna
O šraufanju ti namečem linkov, da jih do penzije ne boš pogledal...tako da...raje pustimo takšne nesmisle!
Ti dam link ko sta dva kretena šla z CF-i iz Kitajske preko velike Rusije...po linku sodeč...brez težav...in torej naj si kupimo CF-e ker se v linku NIČ ne šraufajo!
Jaz govorim izključno iz lastnih izkušenj in spoznanj....in ja sem vozil tudi druge stroje...in prav zato sem na BRP-ju....in ja sem že več x napisal....bi imel rad tudi KQ-ja doma...ker je DOBER! Pa vendar ne tako kot BRP!

Uporabniški avatar
grofmontek
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a grofmontek » 13 Jul 2011, 15:29

Nemoreš napisat(in to večkrat povdarit) stavka:BRP je najboljši!Takšne stvari govorijo otroci.Po ceni sodeč bi moral biti najboljši,ampak se je v veliko testih in izkušnjah pokazalo,da temu ni tako.Kot sem povedal,nimam nič proti tej znamki.Smešno se mi pa zdi,ko nekdo reče"moj stroj je najboljši".Verjetno bo cena tisočke 18-20k,za tak denar bi po moje moral biti že malo "poswarovskan".

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 13 Jul 2011, 16:03

Nikoli nisem napisal "moj stroj je najboljši" in v vseh postih do sedaj sem samo 1x direktno napisal da je BRP najboljši! Kar tudi je...in to vejo tudi otroci! No pa sem napisal 2x :D
Jaz ga ocenjujem tudi po vsestranskosti in doseganju rezultatov na tekmovanjih! Zanimivo, da že samo v Slovenskem SXC-ju (kategorija atv) predvsem vozijo in zmagujejo BRP-ji. Glede na to kako "niso nič posebnega" pa nekako ni "junakov", ki bi svoje "boljše" stroje preizkusili in dokazali nasprotno! :shock:

In za na konec...ker se mi več ne ljubi...grem zajahat Rotax-a in v hribe....
Cenjeni kolegi! Iskreno upam, da te naše debate jemljete dobronamerno. Ne glede na mojo "odzivnost" povdarjam, da cenim predvsem Vas, vse ki vozite štirikolesnike katerekoli znamke. Ne glede na različne poglede imamo skupno točko (pa naj vam je to prav ali ne) in to me veseli!
Upam, da ni kakšne zamere in da nas ob kakšni priložnosti kmalu pripelje pot do skupnega srečanja....zelo rad bi z vsakim od vas nazdravil na mnoge varne kilometre, ki nas (upam) še čakajo!

Uporabniški avatar
MitjaP
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MitjaP » 13 Jul 2011, 18:06

Bravo Bif, tako se bori za svojo znamko :D 8)
Kar je dobro, ni slabo :lol:

MAX je na dvorišču :D

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 13 Jul 2011, 18:17

Hehe Bif, ni ti pomoci. BRP;)

-CanAm Outlander 1000 XT