Aha, nisem dobro napisal. Potrebno je dol snet križ ampak ne znam, da lahko pridem do ležajev. Mislim, da so šli ležaji v tri krasne, ker se osovina gunca sem pa tam.Civava napisal/-a:Odviješ tiste štiri vijake-
Ask me ask meCivava napisal/-a:Po vsej verjetnosti je križ zapeklo na ripnah. Verjetno bo potrebo pogreti križ in potem udariti po osovini. Vprašaj koga , ki je to že podiral.
Sej veš kdo ga je servisiral preden ga je kupil.....jaka napisal/-a:Že spet ????![]()
Berti napisal/-a:Sej veš kdo ga je servisiral preden ga je kupil.....jaka napisal/-a:Že spet ????![]()
Ne vem, vem pa, da se po prodaji začne veselica.Berti napisal/-a:Sej veš kdo ga je servisiral

Material je kvaliteten, čeprav ni originalen. Kje pa je kovinsko vodilo med vijakom in plastično pušo ?????sanco napisal/-a: Vse se bo popravilo z kvalitetnimi neoriginalnimi deli za razumljivo ceno...
bo Berti popravil

Če original zdrži eno leto, neoriginal pa dve potem je boljše kvalitete.jaka napisal/-a:Material je kvaliteten, čeprav ni originalen. Kje pa je kovinsko vodilo med vijakom in plastično pušo ?????sanco napisal/-a: Vse se bo popravilo z kvalitetnimi neoriginalnimi deli za razumljivo ceno...
bo Berti popravil![]()
![]()
![]()
In kakšno vlogo ima ta puša. ????![]()
![]()
![]()
Razumljiva cenaje seveda pred kvaliteto, da ne omenjam kakšne varnosti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
torej zanima me ena zadeva...tej ekscentri od MASAIA 450 so iz neke mehke litine (mislim da je nek slab aluminij) in se ležišča od ležajev zelo hitro uničijo in posledičo dobi zadnja osovina zračnost...torej uprašanje je sledeče...ali je smiselno daredit ekscenter iz tršega materiala pri strugarju? kateri material uporabit...prosim za mnenje dobrih praktikov oz poznavalceb zadeve...pa prosim brez pretiranega sarkazma če je možnoBerti napisal/-a:Napaka ni katastrofalna je pa kar draga. Ne razumem serviserje kateri so imeli prej atv v rokah,da ne slišijo kako ružijo ležaji.
Tako je to. Žalostno je bolj to vse skupaj..
pozdravljen, kakšna je cena originalnega, je dobavljiv pri nas ali samo v FRA??sasog napisal/-a:Pozdravljen!
Kakor Massai tudi Dinliji so narejeni na istem traku samo so pač druge nalepke gor. Če se mene vpraša bi dal jaz kar nazaj original not.
kataloška št: F140144-00