Zasavsko - Savinjska regija
- andrej.slovsa
- Obiskovalec
- Reactions:
Re: Zasavsko - Savinjska regija
Pa si tvojga konjička res dobr uštimav ke pod noge zdej pa še tvojo 4x4 kot pravi kolega pa gremo na ježo 
- strugar1
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dol pri Hrastniku
Ko bomo videli koliko nas bo, bom objavil kje se dobimo. Lahko povem, da bo vožnja za vsakega nekaj. 
Capi, ti boš pa itak od Golavška vse zvedel, če se boš končno enkrat pojavil. Trikrat si namreč že pisal da prideš, pa te še nismo imeli čast spoznati!
Capi, ti boš pa itak od Golavška vse zvedel, če se boš končno enkrat pojavil. Trikrat si namreč že pisal da prideš, pa te še nismo imeli čast spoznati!
-
golavsek65
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Prebold
Strugar1, če ni zainteresiranih za furo, bomo meli pa kostanjev piknik

Ja v soboto bi šlo, nedelja je pa delavna za mene.strugar1 napisal/-a:Je kdo zainteresiran za ta vikend za vožnjo pri nas? Sem nameraval to narediti že prejšnji konec tedna a sem si premislil zaradi suše - prahu.
LP
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Izlake
Zdravo!
Sm nov na forumu in vidim da vas je kar nekaj iz zasavskega konca,tako da se priporočam za kakšno turco,samo ne po cesti,bolj teren ali saj makadam, ker imam tudi temu primerne gume.
Lp.
Sm nov na forumu in vidim da vas je kar nekaj iz zasavskega konca,tako da se priporočam za kakšno turco,samo ne po cesti,bolj teren ali saj makadam, ker imam tudi temu primerne gume.
Lp.
Dobrodošel na forumu...glede turc se lahko zmeniš tudi s Strugarjem1 on pozna dobre terenekingquad 750 napisal/-a:Zdravo!
Lp.
Street Fighter Quad Team Slovenia
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions:
hvala za dobrodošlico...ja dobro predvidevaš
vozim suzuki kingquad 750.bom kontaktiral strugarja 1...hvala
Treba si bo vzet čas zdej ko bo mal več blata.
Za terensko sem zraven!
LP, B
Za terensko sem zraven!
LP, B
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions:
ja zdele konc tedna bo baje dež tako da zna bit kr dost blata,nedelja naj bi bla pa že brez dežja..lohk se zmenmo za vikend če ma kdo čas.
Lp,
Lp,
kingquad 750 dobrodošel na forumu, mogoče bi pa res lahko kaj po dreku rili v nedeljo...
Drugače pa me zanima, če ima mogoče kdo kaj več informacij o tejle zadevi? Ni tako daleč 20 km od mejnega prehoda Gruškovje.

http://www.croline.com/index.php/topic, ... l#msg76232
Drugače pa me zanima, če ima mogoče kdo kaj več informacij o tejle zadevi? Ni tako daleč 20 km od mejnega prehoda Gruškovje.
http://www.croline.com/index.php/topic, ... l#msg76232
Hojla,
no po dolgem času bi se vam tudi jaz pridružil sedaj, ko se asfalt zamenja za hosto in blato. V kolikor se dogovorite sem zraven

no po dolgem času bi se vam tudi jaz pridružil sedaj, ko se asfalt zamenja za hosto in blato. V kolikor se dogovorite sem zraven
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions:
hej!
Fantje blat se nam dela
,tko da upam da se nam bo ratal kej zment za nedeljo..če je kdo zainteresiran naj mi pošlje na ZS.
Lp
Fantje blat se nam dela
Lp
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions:
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions:
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
- strugar1
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dol pri Hrastniku
Na žalost imam zdajle zjutraj eno delo po 15 uri pa družinske obveznosti, če bo vmes kaj dosti časa ostalo se slišiva.
LP
LP
-
kingquad 750
- Začetnik
- Reactions: