Ja material me je stal nekje 2k..... O delovnih vecerih pa raje niti ne razmisljam... Motor je super, ceprav sem se v zadnjem mesecu nekako navdusil nad can amom Renegade...gavry napisal/-a:u zelo lepo si ga spidenau,lepši kot nov![]()
![]()
Kolk te je pa pršla ta generalna obnova??Je blo 2k dost![]()
Rogi napisal/-a:Bravo. Pa imamo dostojnega naslednika Čivave
Zato ker očitno zelooooo rad šravfa. Kaže, da je bilo pri kawlnu premalo tega zadovoljstva.MitjaP napisal/-a:Ampak ga kljub vsemu trudu pri obnovi vleče k BRP-ju![]()
Zakaj le.....![]()
Po moje pa se je našraufal za celo življenje! Zdaj pa bi preprosto rad sedel na motor, ga štartal in se brez razmišljanja vozil in vozil in vozil.....in če tako razmišljaš ti pač ostane le eno....BRP!brinovc napisal/-a:Zato ker očitno zelooooo rad šravfa. Kaže, da je bilo pri kawlnu premalo tega zadovoljstva.MitjaP napisal/-a:Ampak ga kljub vsemu trudu pri obnovi vleče k BRP-ju![]()
Zakaj le.....![]()
![]()
LP!
rrrrrBIF napisal/-a: vozil in vozil in vozil.....
Kaj čemo...enkrat Rotax imer Rotax....ah ni nam lahkojaka napisal/-a:rrrrrBIF napisal/-a: vozil in vozil in vozil.....oooooo
tttttt
ax
BRP je nedotakljivbrinovc napisal/-a:Zato ker očitno zelooooo rad šravfa. Kaže, da je bilo pri kawlnu premalo tega zadovoljstva.![]()