4. tradicionalno srečanje PAINTBALL
4. tradicionalno srečanje PAINTBALL
V soboto 12. 11. 2011 ob 10.00 vabiva z Žiletko na 4. tradicionalno streljanje ATV- jašev- beri painball. Dogajalo se bo na nam dobro znanem poligonu na Dolgem mostu v Ljubljani. Kot vedno bo zanimivo, predvsem pa obarvano- za nas, ki se radi nastavljamo kot premikajoče tarče. Ker je število prijav zaradi zanimanja omejeno, vas naprošava, da mi svoje prijave pošljete na ZS ali osebno na moj mobilnik do vključno 7. 11. 2011. Vse zainteresirane tarče obveščam, da bo za vino in pečen kostanj poskrbljeno- catering dela 100 na uro.
Lp, Žile in Žiletka
Lp, Žile in Žiletka
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Re: 4. tradicionalno srečanje PAINTBALL
Na žalost ne morem imam soboto ob 12 tih obveznosti pa še atv jaš nisem več 
Čivava, če nimaš več atv-ja še ne pomeni, da nisi več atv- jaš. Po duši ostaneš vedno. Sicer pa, a nimaš 4x4 avto? V končni fazi pa je to srečanje prijateljev, ne bojo vsi atv- jaši. Škoda, ker ne moreš.
Lp, Žile
Lp, Žile
Še morda ena informacija- cena je 25 EUR na osebo. Za to dobiš opremo, orožje in 500 kos nabojev.
Lp, Žile
Lp, Žile
Lepo, da ste se odzvali v lepem številu. Vsega skupaj nas bo okoli 20 strelk in strelcev in še neugotovljeno število družinskih članov- navijačev. Zbor je kot vedno 30 minut prej- 9.30 na parkirišču Dolgi most.
Obarvan pozdrav, Žile
Obarvan pozdrav, Žile
- andrej.slovsa
- Obiskovalec
- Reactions:
Za prvič pridem sam mal poferbcat pa mal
. Če pridem mal kasnej kje je ta poligon?
Poligon je na Viču blizu odlagališča Barje. Pelješ se proti deponiji, nato za RENAULT servisom za kamione zaviješ desno- pelješ se mimo prehodnega doma za tujce, nato pa naravnost po cesti. Na koncu cesta zavije desno in tam je poligon. Glej table SPIDER PAINTBALL. Če pa ne boš našel, me pokliči na 041 686 472- Žile ali pa 041 969 277 Žiletka, da te bomo vodili. Dobrodošel.
Lp, Žile
Lp, Žile
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Evo, en ranjenec se je spravil za comp.
Skratka, borili smo se kot levi. Večkrat sem bil zadet, a nisem odnehal do zadnjega naboja. Vse v stilu borcev za ohranjanje tekovina enobeja. Smo si zaslužili najmanj borčevsko penzijo od stanovnika.
Po (vsaki) borbi smo se prijateljsko in brez zamer zbrali za polno mizo dobrot, za katere so odlično skrbele dvorne dame.
LP!
Skratka, borili smo se kot levi. Večkrat sem bil zadet, a nisem odnehal do zadnjega naboja. Vse v stilu borcev za ohranjanje tekovina enobeja. Smo si zaslužili najmanj borčevsko penzijo od stanovnika.
Po (vsaki) borbi smo se prijateljsko in brez zamer zbrali za polno mizo dobrot, za katere so odlično skrbele dvorne dame.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- andrej.slovsa
- Obiskovalec
- Reactions:
no no borba...
Jest kot zunanji opazovalec učasih se je takim rekl UNPROFOR lahko rečem res je biv pošten boj upošteval so spoštovanje premerja je pa tud vsak od borcov komi čakav da je biv zadet. V pozadini so mel precej bolš pogoje kot na bijišču

To je pa tako, če Žiletka in Janja skrbita za ranjene in padle- beri CATERING- KUHANČEK PA KOSTANJ.
Lp, Žile
Lp, Žile
žile napisal/-a:To je pa tako, če Žiletka in Janja skrbita za ranjene in padle- beri CATERING- KUHANČEK PA KOSTANJ.
Lp, Žile
Hvala za družbo, ja ni kaj dosti dodati , logistika je delala 100% vreme smo imeli , pokasiral je mislim, da vsak kako modrico