Sobotna vožnja ob muri
Re: Sobotna vožnja ob muri
Je mogoče keri interesent za vožnjo to soboto?Bomo malo pogledali kakšen je vodostaj mure 
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Ljutomer
- Kontakt:
Ivo v soboto sen zasedeni. Ka pa nedela po kosile malo? Se dobimo v Bistrici pri Tropicano oštariji pa gremo skoz Bistrico na brod na muri pa pol na off-road proti stari lokaciji (AC)?
Te pa zgučano,smo že trije za uro se čujemoMike666 napisal/-a:Ivo v soboto sen zasedeni. Ka pa nedela po kosile malo? Se dobimo v Bistrici pri Tropicano oštariji pa gremo skoz Bistrico na brod na muri pa pol na off-road proti stari lokaciji (AC)?
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
No ostali!!! ajd da se dobimo da ne bote kmetije doma gledali. Overmura boys 
No pa ti je uspelo..Mike666 napisal/-a:mislim da bi šlo
https://picasaweb.google.com/mike666meister/Quading
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Je kdo za v soboto spet za eno druženje v snežinkah? Topla obleka malo domačega za segret pa tak pa malo adrenalina pa to? Se v neki oštariji dobio na kuhanega vinčka
pa gremo eno turo do drugega kuahnega pa tak naprej. (dokler ne zakuha hehehehe).
Ja jutri-sobota 11.02 se dobimo pri fapici na Cvenu od 13:00-13:15,kdo je za akcijo naj pride.Vožnja bo tudi pri -15!Mike666 napisal/-a:Je kdo za v soboto spet za eno druženje v snežinkah? Topla obleka malo domačega za segret pa tak pa malo adrenalina pa to? Se v neki oštariji dobio na kuhanega vinčkapa gremo eno turo do drugega kuahnega pa tak naprej. (dokler ne zakuha hehehehe).
lp.P.ivo
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Moped je ready to go. Tak da gasa počasi. Sneg gre na pune tak da mislim da nas bo še samo helikopter prišo iskat 
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Evo malo je trajalo z fotkami.
A so vseeno. Link:
https://picasaweb.google.com/mike666mei ... g7XWy-zPeg
A so vseeno. Link:
https://picasaweb.google.com/mike666mei ... g7XWy-zPeg
Ja tisti blatnik ni tak poceni stane 150
v Austriji prinas pa še dražji. Vidin da ste lepo uživali ob kuhančku.
Vse plastike (no vsaj večino) se da po principu frankenštajna (z vezicami) nazaj pripet gor.
Podobno se je meni zgodilo na zadnjem spodi, ko sem bil v hosti optimist, da bo šlo mim dveh dreves, je poknilo, pa smo "zašili", pa me ne moti.
Koliko je pa človeku do estetike in lepote 4cikla pri tej rešitvi, je pa njegova stvar.
Podobno se je meni zgodilo na zadnjem spodi, ko sem bil v hosti optimist, da bo šlo mim dveh dreves, je poknilo, pa smo "zašili", pa me ne moti.
Koliko je pa človeku do estetike in lepote 4cikla pri tej rešitvi, je pa njegova stvar.
- Mike666
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Saj ne bo problema. Ma varilno pištolo za plastiko, tak da bo rešo. Če ne pa še drugo stran zlomimo pa bomo rekli da je serijsko.