Odgovor
Napisal/-a krigl » 13 Feb 2012, 20:51
Te garancije na žalost ni...
Sem že večkrat napisal, da je najbolj pomembna sreča pri vseh teh stvareh.
Tudi z linhajem nimaš kaj veliko mimo ustrelit. Za ta denar je to kar vredu kupčija.
Tudi jaz sem sprva gledal za linhajem 550, pa edina stvar, ki me je takrat zmotila je bila nizka končna hitrost.
Potem, ko sem se pa dinlija navadil in tudi prešravfal, sem pa ugotovil kar nekaj prednosti pred linhajem, ampak to bolj v smislu tehničnih rešitev. Prva stvar je bila zapora diferenciala spredaj, druga stvar je bil variomat in sklopka, kako delujeta (jermen je vedno napet in ne drsi, sklopka pa mokra), zaviranje z agregatom, ko spustiš plin.
Pa še par malenkosti je. Edina stvar ki me moti na dinliju je prokleto trda belanca, sicer sem se že navadil, in predvidevam kaj se bo z njo med vožnjo dogajalo (razni sunki, če kam trofiš kakšno korenino ali podobno), kasneje na kasnejših modelih so to z geometrijo izboljšali, da je bolj mehka.
Sem ga že veliko prešravfal, ampak v večini primerov preventivni pregledi ter razne nadgradnje...
Je strošek, ampak sem tudi pripravljen investirat v stvar, ki meni pomaga pri delu ter užitku.
Takšno je moje mnenje.
LP