res rožle.:)in ta AC550 ma še vedno neko napako.nekaj mu enostavno ne štima ker noče delat pod štantgasom.rožle napisal/-a:BRP JE ZAKON, BRP JE NAJBOLŠI, BRP JE SVETLOBNO LETO PRED DRUGIMI, BRP MA NAJBOLŠI SERVIS, BRP ZA VEDNO, BRP JE POTREBNO SERVISIRAT KOT BABO, BRP MA SVOJO RUBRIKO PA JE NE UPORABLJAMO, (NEKATERI) BRP JE RUMEN - NO NE VEDNO, BRP MA 4X KOLESA IN REDUKTOR, in pa nekateri lastniki se z tem strojem glih ne upajo voziti (ga majo v garaži le zakaj?) - no za vas junake tega ne trdim.
BOMBARDER JE PA ITAK ZAKON,AJA PA NA ŠTEVCU SO NEKE ORANŽNE BARVE PA" Virtualna kanadsko - kitajska priseljenka" se včasih prikaže (tako kot pri većina drugih znamkah - pa ne brp), ZATO JE PA POTREBNO SMETIT temo, SAM DA SE NEKAJ PIŠE IN KAKO GOVORI ( KOT V PARLAMENTU A NE?).
TEMA JE AC 550 TRV.
LP
AC 550 PS TRV
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
Re: AC 550 PS TRV
Ne čakaj na servis, takoj nazaj.
Upam da imaš vse poštimano kar se tiče odprav tvojih težav na uradnem servisu.
lp
Upam da imaš vse poštimano kar se tiče odprav tvojih težav na uradnem servisu.
lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
@Rožle!
Če te moti...daj prebirat rajše kakšne vrtnarske forume! Po moje so zelo zanimivi! Tega pa očitno prebiraš, ko te vse tako moti!
In ja..... BRP je najboljši
Če te moti...daj prebirat rajše kakšne vrtnarske forume! Po moje so zelo zanimivi! Tega pa očitno prebiraš, ko te vse tako moti!
In ja..... BRP je najboljši
freshslo napisal/-a:Ti se kar tolazi, da je tako pri stari tehnologiji. Raptor 660 ima tudi se fergazar in kresne z prvim susom brez problema tudi pri teh temperaturah.krigl napisal/-a:Pa kdo je reku da se stvar ne da vžgat... Stara tehnologija zahteva malo iznajdljivosti.
Vžge v prvo kamot, to še nikdar ni bil problem.
Mraz je problematičen, kaj čmo... Se pač prilagodimo.
Navaden uplinjač ti bo verjetno pri dosti nižji temperaturi delal, kot pa efi, pri katerem ima elektronika omejitev pri temperaturi blizu -20 (je tudi odvisno, kaj so dali noter, nekatere zdržijo več druge manj). Najbolj zanimivo je to, koliko se performanse teh elektronik znižajo pri nizkih temeraturah.
Če ma stvar EFI je to uporabniku lažje, se pa stvar zakomplicira če kj crkne, ker ne veš kaj iskat, pol smo pa vsi pametni po vrsti. Stari dobri uplinjači so zakon, pa si misli kar češ. Pogledi lado nivo... še dj jih delajo, pa čeprav je stara tehnologija, je pa najbolj zanesljiva, če mene vprašaš.
Nimam nič proti efi sistemu, ampak videt pri tej temi ni najbolj posrečeno. Upam da se uporabniku težave čimprej popravijo in da bo lahko naprej užival v vožnji.
Tole se 1000 % strinjam.
Zato mi moja 1000 pri minus 14 nagajala (EFI), stara dobra 500 (forgazer), pa ne.
lp
LP
ja, forgazer je za nizke temperature sigurno bolši od vseh EFIJEB beri "BLEFIJEV).rožle napisal/-a:freshslo napisal/-a:Ti se kar tolazi, da je tako pri stari tehnologiji. Raptor 660 ima tudi se fergazar in kresne z prvim susom brez problema tudi pri teh temperaturah.krigl napisal/-a:Pa kdo je reku da se stvar ne da vžgat... Stara tehnologija zahteva malo iznajdljivosti.
Vžge v prvo kamot, to še nikdar ni bil problem.
Mraz je problematičen, kaj čmo... Se pač prilagodimo.
Navaden uplinjač ti bo verjetno pri dosti nižji temperaturi delal, kot pa efi, pri katerem ima elektronika omejitev pri temperaturi blizu -20 (je tudi odvisno, kaj so dali noter, nekatere zdržijo več druge manj). Najbolj zanimivo je to, koliko se performanse teh elektronik znižajo pri nizkih temeraturah.
Če ma stvar EFI je to uporabniku lažje, se pa stvar zakomplicira če kj crkne, ker ne veš kaj iskat, pol smo pa vsi pametni po vrsti. Stari dobri uplinjači so zakon, pa si misli kar češ. Pogledi lado nivo... še dj jih delajo, pa čeprav je stara tehnologija, je pa najbolj zanesljiva, če mene vprašaš.
Nimam nič proti efi sistemu, ampak videt pri tej temi ni najbolj posrečeno. Upam da se uporabniku težave čimprej popravijo in da bo lahko naprej užival v vožnji.
Tole se 1000 % strinjam.
Zato mi moja 1000 pri minus 14 nagajala (EFI), stara dobra 500 (forgazer), pa ne.
lp
LP
LP
BIF ter "BRP je najboljši" sta prisotna v vseh temah na tem forumu, tako da je verjetno res "tanartaboljši"...
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
...in za taka izventematska nabijanja odprt novo temo brez vpliva ACTE oz. je premrzlo za vozit se naokoli pa raje driftamo po tipkovnicah.krigl napisal/-a:Fantje umirit živce...
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Na temo ACTE imaš zadevo odprto na Šubičevi v petek ob 12.00 uri.brinovc napisal/-a:...in za taka izventematska nabijanja odprt novo temo brez vpliva ACTE oz. je premrzlo za vozit se naokoli pa raje driftamo po tipkovnicah.krigl napisal/-a:Fantje umirit živce...
se mogoče vidva.
lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Ko ni več pravih argumentov so tudi "nizke" dobre!galu napisal/-a:BIF ter "BRP je najboljši" sta prisotna v vseh temah na tem forumu, tako da je verjetno res "tanartaboljši"...
No naj te potolažim....zdaj si boste lahko v miru dopisovali..v vseh temah...o vseh temah!
Saj vem da je dober , pa če si "človek "lahko privošči samo kitajca naj kupi kitajca. Konec koncev si tudi ti začel z kitajcem, čeprav je tudi takrat bilo znano da kitajci niso bog ve kaj.galu napisal/-a:Pa ne se užalit takoj, malo heca pa mora bit...
Res ni teba na drevo pa ... če te kdo mal" okrca". Tud prijateljev SLK (predvidevam da veš kaj mislim) se je odpeljal praktično nov z avtovleko.BIF napisal/-a:Ko ni več pravih argumentov so tudi "nizke" dobre!galu napisal/-a:BIF ter "BRP je najboljši" sta prisotna v vseh temah na tem forumu, tako da je verjetno res "tanartaboljši"...
No naj te potolažim....zdaj si boste lahko v miru dopisovali..v vseh temah...o vseh temah!
lp
jay886 napisal/-a:..
Ko ti pa 1x uspe spravit v pogon takšno podjetje kot je SS pa dvomim, da se boš šel garažnega mojstra preko telefona in servisov na domu. Boš kvečjemu kje v pisarni sedel ali pa večino časa preživel kje na dopustu, servisiranje, prodajo itd pa prepustil zaposlenim
Sem pa tudi sam slišal, da so serviserji pri Ediju 1A in se znajo pobrigat za svoje stranke! Kar je v tem biznisu tudi zelo pomembno, sploh za živce in na koncu denarnico...
To pa drži kot pribito
Všeč mi jerožle napisal/-a:BRP JE ZAKON, BRP JE NAJBOLŠI, BRP JE SVETLOBNO LETO PRED DRUGIMI, BRP MA NAJBOLŠI SERVIS, BRP ZA VEDNO, BRP JE POTREBNO SERVISIRAT KOT BABO, BRP MA SVOJO RUBRIKO PA JE NE UPORABLJAMO, (NEKATERI) BRP JE RUMEN - NO NE VEDNO, BRP MA 4X KOLESA IN REDUKTOR, in pa nekateri lastniki se z tem strojem glih ne upajo voziti (ga majo v garaži le zakaj?) - no za vas junake tega ne trdim.
BOMBARDER JE PA ITAK ZAKON,AJA PA NA ŠTEVCU SO NEKE ORANŽNE BARVE PA" Virtualna kanadsko - kitajska priseljenka" se včasih prikaže (tako kot pri većina drugih znamkah - pa ne brp), ZATO JE PA POTREBNO SMETIT temo, SAM DA SE NEKAJ PIŠE IN KAKO GOVORI ( KOT V PARLAMENTU A NE?).
TEMA JE AC 550 TRV.
LP
P.S.
Aja uni k vozjo BRP-majo najdaljšega
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Meni to ni pošteno.bugimajstr napisal/-a:ja števec namerno ne dela. danes ga uštimam nazaj.:)pol pa na furico.
Za ostale uporabnike AC-jev ki jim števec ne dela:
- senzor se nahaja v levem delu spodnjem delu agregata in je precej izpostavljen. Torej če komu števec ne dela (pa ne da ga izklopi), je smiselno tam iskati napako.
lp
Rožle, tudi jaz se čutim odgovornega za tvojo jezo, ker sem sprožil debato o primerjavi AC : BRP. Bif je po mojem čustven in impulziven človek, zato se hitro izpostavi, potem ga pa vsi napadamo. Samo brez takih kot je on, nebi bilo foruma. Forum po prispevkih skoraj "spi", dokler ne pade kakšna provokacija in smo takoj "in". Pa še naučimo se marsikaj iz tega.rožle napisal/-a:BRP JE ZAKON, BRP JE NAJBOLŠI, BRP JE SVETLOBNO LETO PRED DRUGIMI, BRP MA NAJBOLŠI SERVIS, BRP ZA VEDNO, BRP JE POTREBNO SERVISIRAT KOT BABO, BRP MA SVOJO RUBRIKO PA JE NE UPORABLJAMO, (NEKATERI) BRP JE RUMEN - NO NE VEDNO, BRP MA 4X KOLESA IN REDUKTOR, in pa nekateri lastniki se z tem strojem glih ne upajo voziti (ga majo v garaži le zakaj?) - no za vas junake tega ne trdim.
TEMA JE AC 550 TRV.
LP
AC 700 4x4
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
notranjc napisal/-a:Rožle, tudi jaz se čutim odgovornega za tvojo jezo, ker sem sprožil debato o primerjavi AC : BRP. Bif je po mojem čustven in impulziven človek, zato se hitro izpostavi, potem ga pa vsi napadamo. Samo brez takih kot je on, nebi bilo foruma. Forum po prispevkih skoraj "spi", dokler ne pade kakšna provokacija in smo takoj "in". Pa še naučimo se marsikaj iz tega.rožle napisal/-a:BRP JE ZAKON, BRP JE NAJBOLŠI, BRP JE SVETLOBNO LETO PRED DRUGIMI, BRP MA NAJBOLŠI SERVIS, BRP ZA VEDNO, BRP JE POTREBNO SERVISIRAT KOT BABO, BRP MA SVOJO RUBRIKO PA JE NE UPORABLJAMO, (NEKATERI) BRP JE RUMEN - NO NE VEDNO, BRP MA 4X KOLESA IN REDUKTOR, in pa nekateri lastniki se z tem strojem glih ne upajo voziti (ga majo v garaži le zakaj?) - no za vas junake tega ne trdim.
TEMA JE AC 550 TRV.
LP
Forum res 3/4 casa spi ! Pred casom ga je dobro pokonci drzal @Civava z njegovimi posti o voznjah.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
fantje pa saj nismo 15 stari... dejstvo je, da vsi motorji niso enake kvalitete! Isto velja pri vseh vozilih, lesu, vodi, blatu, betonu itd..
Ker pa se vedno pojavljajo CENE servisov brpja vam napišem točne cene na SKI SEA za prvi servis pri brpju 800. Na Tipomu v Mb je še ceneje. Zajema pa menjavo olja, filtrov, nastavitev ventilov itd.
oljni filter 14,96eur 1kos
svečka 12,22eur 2kosa
tesnila 34,86eur 2 kosa
olje 21,56eur 2.5litra
olje synpower tdl 75w90 0.5 litra 8,78eur
potrošni material 16,89eur
delovna ura 3ure 93eur
total: 202eur za prvi servis. Pri tipomu prištejte še 20% ceneje. Naslednji servis je na 3000km.
Mimogrede, če bi vsi gledali na cene delov in cene servisov bi se vsi raje vozli še dalje z yugeci ali pa kak maruti, charade, twingo itd. Menjaš vse doma za 40eur pa roka! Kaj ti bo audi, vw, mb, kjer te redni servis stane preko 300eur. Kako že gre tisto, SAJ AVTO JE AVTO.
Sam vozim vectro gts in me redni servis (doma) stane 1/4 cene servisa BRP-ja pa se ne sekiram. Vem, da si nebi mogel privoščit takšnega avtomobila, ki bi mi nudil tolikšno mero adrenalina in sem zato raje raje malo več investiral v motor..
Spoštujem vsakega atv-jaša (še danes se vozim z kolegom, ki ima BASHANA). Ne morem pa kot nekateri trdite, reči da je moj opel boljši od audija A8, če to NI.
@bugi: zdaj smo ti pa res zasmetili temo
upam, da se v kratkem kaj srečamo, čeprav nismo blizu doma! 
Ker pa se vedno pojavljajo CENE servisov brpja vam napišem točne cene na SKI SEA za prvi servis pri brpju 800. Na Tipomu v Mb je še ceneje. Zajema pa menjavo olja, filtrov, nastavitev ventilov itd.
oljni filter 14,96eur 1kos
svečka 12,22eur 2kosa
tesnila 34,86eur 2 kosa
olje 21,56eur 2.5litra
olje synpower tdl 75w90 0.5 litra 8,78eur
potrošni material 16,89eur
delovna ura 3ure 93eur
total: 202eur za prvi servis. Pri tipomu prištejte še 20% ceneje. Naslednji servis je na 3000km.
Mimogrede, če bi vsi gledali na cene delov in cene servisov bi se vsi raje vozli še dalje z yugeci ali pa kak maruti, charade, twingo itd. Menjaš vse doma za 40eur pa roka! Kaj ti bo audi, vw, mb, kjer te redni servis stane preko 300eur. Kako že gre tisto, SAJ AVTO JE AVTO.
Sam vozim vectro gts in me redni servis (doma) stane 1/4 cene servisa BRP-ja pa se ne sekiram. Vem, da si nebi mogel privoščit takšnega avtomobila, ki bi mi nudil tolikšno mero adrenalina in sem zato raje raje malo več investiral v motor..
Spoštujem vsakega atv-jaša (še danes se vozim z kolegom, ki ima BASHANA). Ne morem pa kot nekateri trdite, reči da je moj opel boljši od audija A8, če to NI.
@bugi: zdaj smo ti pa res zasmetili temo
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
hehe tema je itak zasmetena na polno.
samo se pa marsikaj zanimivega prebere.no zdaj se je malo odgrelo pa grem eno kratko furo nardit.da vidim kako bo danes laufal motor.:)pa če bo sploh kam šlo po snegu ker je malo skup pal od sonca.
temprature so vedno bolj prijazne
Poročaj, kako se ti bo obnesel "štandgas" 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..

-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
evo mene iz ene kratke fure.evo jst motorja ne razumem več čist nič.tam kjer je bla temperatura pod ničlo se pravi v kaki senci za gozdom tam motor ni laufal pod štantgasom.na sončku pa je delal pod štantgasom čist normalno. pa zdaj sem priklopil števc nazaj in mi ni čist jasno.a če maš uklopleno 4x4 pa v hitri brzini negre več ko 40kmh?ker v reduktorju gre glih tolko.
to mislim pod polnim gasom po snegu.dejansko sem se peljal 5 na uro.
Na servis z njim.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders