Lastim si Apache RLX 400,avtomatik,star dve leti,prevoženih 2500km.Jutri bo narejen servis;z motorjem sem zelo zadovoljen...ampak bi rad nekaj boljšega,hitrejšega...morda lepšega.
Kot sem že napisal...v glavnem je vožnja asfalt,nekaj manj makadan,terena max 20%.In glede na vse prebrano,slišano sta mi pred časom v najožji izbor v primeru zamenjave(nič ni še odločenega....morda ta Apač ostane) padla Apache RLX 450 super moto in pa SMC Ram 520RR...gledal pa sem tudi yamahe 660.Naj takoj v osnovi povem,da mora biti motor registriran.In in te dni smo se potepali pri sorodnikih v LJ;seveda sem skočil tudi k Španu in pasel oči na CAn-Am(previsoka cena predvsem)....včeraj pa še WBC.Takoj naj pohvalim zelo prijazmega gospoda,s katerim sva kar fajn kramljala o mojih željah...in sedaj še večja dilema:Ram 520RR vem da ima zelo dober motor....mi pa oblika nekako ne potegne;oz. Apač 450SM mi je bistveno lepši;mi je bila ponujena tudi ta varianta:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5192398
...ki mi sedaj še bolj odpira dilemo kaj naredit v primeru menjave?Pri tem dinli-ju dajo zraven še dodatna ALU platišča s cestnimi gumami in dodatne amortizerje;agregat bi naj bil enak kot v 520 RAM in Polaris Predator;vizualno mi je motor lep...pa še ženi se dopade,kar je čudo
No seveda sem gledal tudi ostalo ponudbo;predvsem Jumbo 700 me je pritegnil(nekoliko manj 360)toda...motor mi je čist hobi in predvsem 4x4 za moje potrebe glede na vse prebrano ne potegne.
Ogledal sem si tudi asortiman CF-jev...ne vem.
Torej sedaj dilema,nasveti,izkušnje...če bom menjal(najprej seveda tega Apača prodat);nekje zgornja meja skupne cene je 6 ali max 6,5k
1.SMC RAM 520rr....me je oblika malo razočarala
2.Dinli 450 sport....trenutno zelo vroče
3.Apač 450 CF SM...zaenkrat vodilni v izboru zamenjave
4.Yamaha 450,660...novega za to ceno seveda ni...bi pa bila opcija zanimiva če najdem kakšno res dobro varianto rabljenega.
5......povejte vi
Nov ali rabljen....tudi dober in ohranjen rabljen bi bil zaradi
lp tdk