AC 550 PS TRV

Odgovori
Uporabniški avatar
Joško
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dragatuš

Re: AC 550 PS TRV

Odgovor Napisal/-a Joško » 20 Feb 2012, 21:22

Hej sosed (bugimajster) :twisted: ....malo sem čekiral to tvojo temo,... skoraj ne morem verjet koliko problemov imaš s tem atv-jem.
Verjamem, da popiii* glede na to kakšna je bila cena mačke.
Bom se kak dan oglasil, da vidim to "virozno" mačko... :whistle: . Lepa je ni kaj.... \:D/

Uporabniški avatar
gavry
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Bela krajina

Odgovor Napisal/-a gavry » 20 Feb 2012, 22:36

Joško,sva bla pri tebi prejšni teden pa te ni bilo doma :twisted: ,seveda da se bi zapeljali en krog :D Zgleda da si bil pr boljši polovici :roll:

Uporabniški avatar
notranjc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Rakek
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a notranjc » 21 Feb 2012, 08:44

notranjc napisal/-a:
Bohorc napisal/-a:Notranjc, si prepričan, da je gretje ročk vezano direktno na akumulator :?: Moj ima to preko kontakta, če bi bilo gretje vezano direktno na akumulator bi se mi akumulator že zdavnaj spraznil, ker imam gretje prvih ročk prižgano že celo zimo in stikala do sedaj še nisem izklopil. Lahko, da je pri tvojem vezava gretja ročk drugačna :-k :k: .
Nisem prepričan, ob priliki bom šel do avtoelektričarja. Nekaj sigurno po malem prazni akumulator. Stikalo za ročke včasih pustim, včasih ne. Tudi vtičnica za 12v gre direktno na akumulator, za razliko od avta. Baje, da EFI oz. računalnik pobere kar veliko energije. Boš videl čez nekaj časa, meni je tudi 1, 5 let zdržal akumulator.
Bil sem pri avtoelektričarju. Ročke so vezane preko kontakt ključa. Izmeril mi je koliko se polni akumulator in je vse v mejah normale. Tako, da izgleda akumulator že malo peša. Zaenkrat ga bom po vsaki furi nafilal, čez čas bo potrebno kupiti novega :( .

AC 700 4x4

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 21 Feb 2012, 09:25

Življenska doba akumulatorja je lahko zelo raznolika... Lahko ga zamenjaš po enem letu ali pa po 5 letih.. Ponavadi pa začne popuščat v zimskem času (minus dela svoje). Je potrošni material in se ne splača varčevat in izgubljat živce s tem [-X

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
Joško
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dragatuš

Odgovor Napisal/-a Joško » 21 Feb 2012, 16:36

gavry napisal/-a:Joško,sva bla pri tebi prejšni teden pa te ni bilo doma :twisted: ,seveda da se bi zapeljali en krog :D Zgleda da si bil pr boljši polovici :roll:
Hmm...izgleda, da ni bilo nikogar, ker mi ni nobeden nič povedal... [-(
Dejmo ob kaki drugi priliki,..može?!

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: bela krajina

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 24 Feb 2012, 19:40

dobervečer.spet jaz in moja rahitična mačka.skurla mi je 6 varovalk.vse za kontakt.pregledal sem kable če je kak olupljen a našel nič.:( spet javlja napako EFI.menda je to normalno če motor crkne.vglavnem mačka crkuje.mislim da ji bo kmalu zmankalo življenj.men pa živcev.:(

planinc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a planinc » 24 Feb 2012, 19:54

Mačka ma pet živlenj:)

Uporabniški avatar
gavry
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Bela krajina

Odgovor Napisal/-a gavry » 25 Feb 2012, 09:44

drugič vzameva na vožnjo eno vrečo 10A varovalk :mrgreen:

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 25 Feb 2012, 10:13

nebo nikoli pregorela :lol:

Slika

Pa da nebi kdo resno :twisted:

Slika

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 26 Feb 2012, 11:58

Samo da se sindrom požara iz sani ne preseli na ATV [-X [-o<

http://www.youtube.com/watch?v=AFFLqLEvD1k

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 26 Feb 2012, 15:36

rogi po eni strani mi je skoraj žal da ni motor zadnjič pogorel ko je bil staknjen šlaufek za gorivo in je gorivo teklo po avspuhu.pol bi mogoče dobil ispravn motor.ker tale očitno nebo nikol ispraven.:(

Uporabniški avatar
Rogi
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Plave - Posočje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rogi » 26 Feb 2012, 15:45

Ma enkrat se pa ja mora končat ta kalvarija.

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 03 Mar 2012, 22:04

evo malo raporta. kot sem že povedal moja muca vstrajno kuri varovalke.no sem nabavil eno vrečko varovalk pa ustrajno menjam.zdej sploh nima veze kako je balanca obrnjena.ko se spomne pregori.mi je pa začel crkovat.spet javlja napako EFI.včasih motor laufa sam armatura crkne komplet in utripa EFI lučka.no občasno sveti vse normalno in zravn še EFI.ko ma pa vsega dost pa varovalko skuri.pol zamenjam pa se peljem en čas.......matr..bom glih živčnga fasal če ne popravijo tega sranja enkrat.upam da u ponedeljek pridejo po motor ker tole ni za nikamor...

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 03 Mar 2012, 22:09

Bugi vem, da si že na koncu z živci...ampak brez zamere!
Polij z bencinom in zažgi...še prej pa zavaruj! Ta tvoj motor je neopravljiv....očitno eden tistih ki se "rodi" z napako in se je nikoli ne rešiš! Smola!

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 03 Mar 2012, 22:21

bif..dam jim še zadnjo možnost da popravijo če se da..drugač bom dvignu odvetnika in zahteval kupnino z usemi stroški in skurjenimi živci.pol pa kupim brp-ja.čeprav se mi vizualno ne dopade.a mogoče ve kdo za kakega pametno podkovanega odvetnika?v primeru da nebo moped popravljen?

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Mar 2012, 08:27

Z tvojimi posti bi te z lahkoto zastopal kak nerodni študent prava....uspešno :D
V vsakem primeru upam, da se krša rešiš. Tvoje težave, ne glede na znamko, enostavno niso srejemljive! Pa četudi boš potem kupil drugega AC-ja verjamem, da ne boš imel več toliko težav!

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 04 Mar 2012, 08:35

bugimajstr napisal/-a:evo malo raporta. kot sem že povedal moja muca vstrajno kuri varovalke.no sem nabavil eno vrečko varovalk pa ustrajno menjam.zdej sploh nima veze kako je balanca obrnjena.ko se spomne pregori.mi je pa začel crkovat.spet javlja napako EFI.včasih motor laufa sam armatura crkne komplet in utripa EFI lučka.no občasno sveti vse normalno in zravn še EFI.ko ma pa vsega dost pa varovalko skuri.pol zamenjam pa se peljem en čas.......matr..bom glih živčnga fasal če ne popravijo tega sranja enkrat.upam da u ponedeljek pridejo po motor ker tole ni za nikamor...
Na sosednjem forumu vozi enak moped uporabnik DUK kateremo so zamenjali kompletno elektroniko in inštalacijo . Mislim da mu je nekaj tudi zgorelo zaradi napake na elektroniki. Če pa opazujem dogajanje ima sedaj mir z motorjem.
Daj to sranje nazaj in ga naj imajo za reklamne namene,saj za na teren ne potrebuješ "kresničke" :help:

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 04 Mar 2012, 08:59

probaj ga dat nazaj... takšnega ne prodajaj... ne privoščim nobenemu, da kupi tak rakav motor...

Slika

Uporabniški avatar
Jam
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Selnica ob Dravi

Odgovor Napisal/-a Jam » 04 Mar 2012, 09:51

Jaz pa sem hitro potrkal po lesu, da moja mačka pridno prede :)

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jay886 » 04 Mar 2012, 09:54

Jam napisal/-a:Jaz pa sem hitro potrkal po lesu, da moja mačka pridno prede :)
res je! :) ga terama pa terama =D>

Slika

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 04 Mar 2012, 12:15

Ko človek bere to zgodbo o tem nesrečnem AC-ju in njegovem lastniku se lahko samo resno zamisli.Nekdo bi lahko povedal tudi da gre morda celo za izmišljeno zgodbo,za nadaljevanko kjer ni videti konca.Res smola ali verjetno še kaj slabšega.Marsikomu bi počil film ob vsej tej štoriji.Sam bi verjetno že pop...pa itak na koncu bi videl,da je treba razmislit in šele po temeljitem premisleku vleči poteze.
Torej bugi kaj naredit...moje mnenje:
Motorja v tem stanju ne bi prodajal;nikakor ne.Če bi se čudežno stvar popravila bi imel slabo vest,da sem nekoga namočil.Prodaja eventualno da bi novemu lastniku povedal celo štorijo..če je ni že prebral ali zanjo slišal.
Prodajalec oz. sedaj serviser se seveda trudi,da zadevo poštima.Očitno mu ne uspeva;stroške dela sam sebi sive lase pa lastniku...moj predlog:Naj ga vzamejo nazaj,pošljejo v tovarno pa tam coprajo okoli njega.Bugi tebi pa naj dajo NOV motor(kot zamenjava) za obstoječega...ali če imaš kaj :eur doplačaj in vzemi ali AC-ja drug model ali drugo znamko.

lp tdk

p.s.In spet bom končal pri avtih...pred leti sem imel BMW320d;rabljen,na srečo v garanciji;mi na dopustu v Neumu potegne loputo v motor;stvar sem na koncu dobro še kar rešil...se mi je BMW zameril;pa ne toliko zaradi okvare kot zaradi odnosa do stranke.Na sedež Bavarskega ponosa v Munchen sem poslal vsaj 7 ali već mailov s slikami,opisom in moledovanjem kaj naj naredim v Nemškem jeziku...nobenega odgovora nikoli.Klical tja nekajkrat;jim razlagal o težavi...pa so me samo nekaj prevezovali...in na koncu zvezo prekinili.In nauk te zgodbe:Naj ti stvar uredijo tako kot ti želiš,drugače obrni hrbet in pojdi drugam.Si pa nekaj takega o Mački glede na vse prebrano težko predstavljam...

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 04 Mar 2012, 12:26

BIF napisal/-a:Bugi vem, da si že na koncu z živci...ampak brez zamere!
Polij z bencinom in zažgi...še prej pa zavaruj! Ta tvoj motor je neopravljiv....očitno eden tistih ki se "rodi" z napako in se je nikoli ne rešiš! Smola!
Vsake toliko se najde kašen Ac z takimi problemi. Kar nekaj motorjem je bilo potrebno menjati celotno kablovje. Moram priznati , da imaš še kar mirne živce meni osebno bi počil film že nekaj strani nazaj. Vseno upam , da rešiš zadevo oziroma , da se je rešiš.

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 04 Mar 2012, 15:07

če ste pazljivo prebrali naj bi moje kablovje že zamenjali pred novim letom.samo štos je v tem da meni nikjer ne piše da so na motorju karkoli menjali.to da pride na vsake tolko ena krš mačka čist razumem.sam hudiča zakaj glih pri meni.no dam jim še eno možnost da motor uštimajo.to jim mislim tudi povedat zdaj ko ga pridejo iskat.za doplačilo za 700-tko so mi pa prbil da bi mogu dodajat 5k evrov.te so neumni če to mislijo.cena od nove 500 do nove 700 je pa 2 jurja.tolk sem pripravljen dodat več pa nikakor ne.če nebodo popravli in če se bo še en enak kvar pojavil pa dvignem advokata in zahtevam kupnino nazaj.pol grem pa na drugo znamko.ker mi prodajalc ni več tok ušeč.če je motor pod garancijo.sej nima on stroškov zarad tega.sej firma ki jih dela trpi posledice.on bi lahko pol motora zamenjal z novimi deli.ne pa da stare popravlja pa da dela sam dok ne pripelješ motorja domou.vglavnem upam da se dobro poštima.upam da bom do konca tedna že vozil ispraven motor.

bugimajstr
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bugimajstr » 04 Mar 2012, 15:15

sem šel malo brskat.25.1 so mi kao menjali elektriko komplet.se pravi pred enim dobrim mesce.če so jo.sem malo za nazaj bral pa mi kar slabo rata kolk mam jst problemov.upam da so zdej tele posti med zadnjimi negativnimi.in da bo potem bolje.

mvidnjevi
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a mvidnjevi » 05 Mar 2012, 09:06

Odgovori