Kateri ATV

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
xyz
Začetnik
Reactions:

Kateri ATV

Odgovor Napisal/-a xyz » 01 Mar 2012, 15:21

Odločam se za nakup atvja, pa se nevem odločit katerega oz. nimam izkušenj z znamkami. Rad bi nekaj univerzalnega za cesto in teren cena pa tam nekje do 4000€
Mogoče kak LTZ, KFX,....?

Gledal sem tudi tega- http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=5650235

Pozna kdo lastnika?
Kak je z temi motorji? So kvalitetni?

Hvala
LP

Uporabniški avatar
rambo123
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Hrastnik

Re: Kateri ATV

Odgovor Napisal/-a rambo123 » 01 Mar 2012, 18:24

Z apachem 450 nimaš kaj falit....so hitri, močni in tudi kvalitetni....priporočam... :lol:

Street Fighter Quad Team Slovenia

xyz
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a xyz » 01 Mar 2012, 19:24

Torej je apache kvalitetnejši kot ltz? Iščem nekaj zanesljivega da me bo držalo nekaj časa, ker je € vedno problem :cry:

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 01 Mar 2012, 19:29

Mogoče ti bo iskalnik (desno zgoraj) povedal že mnogo napisanega.

Uporabniški avatar
rambo123
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rambo123 » 02 Mar 2012, 13:21

xyz napisal/-a:Torej je apache kvalitetnejši kot ltz? Iščem nekaj zanesljivega da me bo držalo nekaj časa, ker je € vedno problem :cry:
Vedit moraš, da pri štirikolesnikih so tudi stroški pri nekaterih manj, pri nekaterih več, vse je odvisno na kakšnega štirikolesnika naletiš...
Glede kvalitete mislim, da je apache na istem naivoju kot LTZ ali celo boljši...

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 02 Mar 2012, 14:13

Saj ne vem vec ali se salite ali resno pisete ?! Samo se cakam, da nekdo napise, da je DINLI 700 kvalitetnejsi kot Grizzly 700.

Vec si lahko preberes tukaj in sam ustvaris mnenje:
http://www.quad-forum.co.uk/viewforum.p ... 2f892f92d9

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
Gladiator
Član kluba
Reactions:
Kraj: Podplat
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gladiator » 02 Mar 2012, 15:52

V sanjah je vse dovoljeno Freshslo. :D

GLADIATOR QUAD RIDERS

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Mar 2012, 16:29

rambo123 napisal/-a:Glede kvalitete mislim, da je apache na istem naivoju kot LTZ ali celo boljši...
=D> =D> :bravo: :bravo: :dober :dober

Tele slike ne pomenijo, da je Apache slab ali boljši od LTZ-ja, te slike in še mnogo stvari na forum podam in komentiram izključno na podlagi lastnih izkušenj, servisiranja itd...
Sedaj pa prosim še tvoje dokumentirane izkušnje,na podlagi katerih si izjavil zgoraj citirano.
V bodoče prosim vse, ki podajate mnenja, predlagate ta in oni štirikolesnik, da navedete svoje (povdarjam svoje) izkušnje, brez "mislim" , "rekel mi je prijatelj", "slišal sem", "govori se" itd..itd..

Nihajna roka Apache 450
SlikaSlika

Amortizer Apache 450
SlikaSlika

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 02 Mar 2012, 16:48

Hvala Jaka ! Res je smesno brati take komentarje oz. spremljati dogajanje od "enega" kolega atv.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
rambo123
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rambo123 » 02 Mar 2012, 18:31

No coment :-# ...se opravičujem, da sem sploh kaj omenil :-& ...najboljše da res v bodoče pišejo samo tisti, ki imajo z omenjenimi štirikolesniki izkušnje...
Lahko se pa obrnete tudi kar na Freshsla saj je itak vseved.... ;) Pa brez zamere.....

xyz
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a xyz » 02 Mar 2012, 19:27

Ok ne se prepirat :D Glede rezervnih delov in vsega tega mislim da je ltz precej pred apachiem. Čene drugo je že dlje časa ne tržišču in so ga vsako leto izboljševali. No taka je moja logika glede kvalitete. Popravite me če se motim

Še nekaj me zanima. LTZ od 09 dalje je že na einspric?

Uporabniški avatar
tdk
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a tdk » 02 Mar 2012, 19:53

Sicer malo off-topic pa vseeno:
Vse ima dobre in slabe strani;vse se enkrat pokvari,vsako popravilo ima svojo ceno,vsake oči svojega malarja.Vsak ima drugačne izkušnje;vsak nekaj hvali,poveličuje,slavi,malikuje....vsak nekaj kritizira,se izogiba,ima slabo mišljenje,prezira....pa še bi lahko.
Resnica je ponavadi tam nekje vmes,nekje na sredini.In če nekdo poda svoje mnenje,podkrepljeno z argumenti je stvar zelo pozitivna;saj v končni fazi nekomu,morda popolnemu neznancu pomaga pri neki zadevi;kar lahko tej osebi prinese tudi korist,dobro voljo,zadovoljstvo.Nekdo poda PAČ samo svoje mišljenje...in ni smisel odgovarjati nazaj...je pač podal SVOJE mnenje morda brez argumentov.Pa ni mislil nič slabega s tem.In vsak ima svoj okus....enemu je všeč župnik,enemu njegova kuharica.
In priznajmo da smo vsaj malo srečnejši tudi sami, če je naša ljudska okolica srečna in zadovoljna.
In dovolj smetenja...vsak ima svoje izkušnje;takšne in drugačne...in dajmo delimo te izkušnje z ostalimi;marsikdo potrebuje pomoč,nasvet...in dajmo se obnašat kot normalni ljudje.Metanje polen pod noge v pisni obliki menim da ne koristi nikomur...pa vsak ima včasih slab dan..pa bo jutri bolje.
In vsi naredimo nekaj na tem, da bo forum koristen,da ga bo veselje prebirati...z našim prerekanjem in pametovanjem(tudi ta moj post štejem med to zvrst) skodujemo predvsem sami sebi.
In debata kaj je boljše in kaj morda slabše nima konca...je boljša bjonda,črnolaska ali brineta?da vas slišim...enako je pri avtih,motorjih,traktorjih....

pa res dovolj

lp tdk

p.s.@xyz tebi pa želim dober nakup..pa če bo apač ali suzuki....BRP ali bašan.
In nekaj bistvenega sem pozabil...konkretno:Zelo veliko je odvisno od samega lastnika.Odvisno je že v osnovi kaj kupiš,od koga kupiš,kako je bila zadeva vzdrževana....in kako kot nov lastnik skrbiš za stvar?Servisi,način vožnje,vzdrževanje,čiščenje ipd.so ključni faktorji zadovoljstva...in potem v končni fazi pisanja tu gor....ni vse v znamki...pa da res končam...z avti...vozim že 4 Reno laguno;vse kupljeno rabljeno,znano poreklo,servisirano in vzdrževano.Zame je reno zakon....in pred leti kupil BMW-ja(renome,znamka,stroj,bla,bla)morda malo dvomljiva zadeva;pa mi je zabilo na dopustu v Neumu loputo v motor....in naj sedaj trdim da je Reno boljši kot BMW...zame je,za večino verjetno ne...
Zadnjič spremenil tdk, dne 02 Mar 2012, 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 02 Mar 2012, 20:11

rambo123 napisal/-a:No coment :-# ...se opravičujem, da sem sploh kaj omenil :-& ...najboljše da res v bodoče pišejo samo tisti, ki imajo z omenjenimi štirikolesniki izkušnje...
Lahko se pa obrnete tudi kar na Freshsla saj je itak vseved.... ;) Pa brez zamere.....
Res bi rad izvedel kako si prisel do tega, da je apache bolj kvaliteten stroj kot ltz??

Koliko casa si imel v lasti ltz in koliko km si prevozil z njim?
Koliko casa si imel v lasti apache in koliko km si prevozil z njim?

Nisem vseved in tudi nocem biti, zelo rad pa bi da se mnenja podajajo z lastnih izkusenj. Saj s tem, ko napisemo, da je ena stvar boljsa kot druga, sprozimo reakcijo, da se nabavi stvar.

Ne recem, da je apache slab atv, vendar bi bilo fer poznati malce vec dejstev, koliko casa se prodaja, koliko kosov je bilo prodanih in isto stvar preveriti pri ltzju.

Jaka je na forumu glede poznavanja okvar definitivno eden najbolj izkusenih ljudi, ki ve kolikokrat je popravljal ltz in kolikokrat apache in kaksne okvare so bile.

-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Mar 2012, 21:17

freshslo napisal/-a: Res bi rad izvedel kako si prisel do tega, da je apache bolj kvaliteten stroj kot ltz??

Koliko casa si imel v lasti ltz in koliko km si prevozil z njim?
Koliko casa si imel v lasti apache in koliko km si prevozil z njim?
Pa smo pri bistvu. Kaj je osnova, izkušnje itd..da nekdo ki si ne lasti nobenega od omenjenih, podaja tako prepričljiva mnenja. Tukaj na forumu je kar nekaj bivših lastnikov ltz 400, ki so jih vozili, vzdrževali, šraufali itd...in ki bodo na podlagi lastnih izkušenj rekli ltz - ju ne. Danes si lastijo made in Taiwan štirikolesnike z katerimi so zelo zadovoljni.
Torej izključno na podlagi svojih izkušenj. Komu sedaj verjeti ???? Nekomu, ki je bil lastnik (pa ne par tednov) ali nekomu, ki jih samo vidi na cesti.
Sam pa lahko vsakemu, ki trdi "ta stroj je bolj kvaliteten od tega" na podlagi dokumentiranih slik in dejstev, dokažem obratno.
Zaključek - mnenja (ali resnično stanje)o kvaliteti, vzdržljivost in ostalem so najbolj pristna od tistih, ki imajo z zgoraj imenovanimi štirikolesniki izkušnje. Zadnje čase se pojavlja vse več strokovnjakov, ki vedo celo več, kot sami lastniki štirikolesnikov.

medved1
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a medved1 » 02 Mar 2012, 22:48

Za vse kateri pišete in v svojih postih sprašujete kateri stroj, poduk "če maš dnar kupi kar se ti dopade na uč, vozi, šraufaj in uživaj". Po naše " če imaš željo, denar si kupi, kar si lahko privoščiš po lastni presoji, nehaj utrujati in ostale uporabnike foruma posiljevat z butastimi vprašanji, ker z odgovori nikoli nisi zadovoljen. Ko greš kupiti kruh, a tudi nejevolno trgovko nadleguješ z vprašanji a je ta dober, koliko časa ohrani svežino, sa mi zdi da se je prejšnič malo preveč drobil. Daleč od tega, a ne. Kupiš kruh v akciji ali kruh katerega ti je naročila kupiti mama ali žena.

Prosim, ne več takih, ohranimo forum na normalni kulturni ravni in s svojimi prispevki o dogodivščinah popestrimo veselje do bencinskih hlapov.

lp
:bear:
p.s. Sonce + vikend + blato - težaki = UŽITEKKKKKKK

Odgovori