Zdaj me pa zanima ali bi se to kaj pregrevalo, ko bi gorele dve H7 v eni luči oziroma štiri H7 v dveh luči hkrati?
Ali se to splača naredit ali naj pustim pri miru kot je?
Slika diode:

Ja saj vem...zato to tudi sprašujem....po moje je bolje pustiti kot je, pa si kakšne meglenke umisliti....BIF napisal/-a:Malo si še naglej cene reglerjev....
Ja imaš prav....saj sem vse to predvideval....ni pa greh vprašati še za vaša mnenjaBIF napisal/-a:Verjemi da vem kaj govorim!
Naglej si kakšne solidne LED lučke, ki so namenjene našim vozilom! Da ti prihranim čas...recimo pri Horn-u
http://shop.horntools.com/shop/artikelu ... 3f0f7d8c1f
....že ena bo svetila bolja kot vse improvizacije o katerih razmišljaš! Tudi cena je zelo sprejemljiva, pa še vso jezo z varovalkami, releji, kabli, reglerji..... si boš prihranil!
Kaj imaš to xenon kit ali samo H7 xenon žarnice, ki jih lahko kupiš v intersparutomy30 napisal/-a:Kaj pa xenon?
Sam ga imam v dodatnih lučeh in sem zelo zadovoljen.

Jaz imam vezano tako da gorijo originalne dolge in še dodatne Hella H 7 špiclampe skupaj. Zadeva deluje b.p.. Elektrike je dovolj tudi za Oxfordove ogrevane ročke na full in še ostane kakšen amper za v akumulator.rambo123 napisal/-a:samo na to sem mislil, če se da brez kakšne škode narediti, da bi gorele kratke in dolge istočasno...

Mogoče malo slabše vidimo, toda bolje predvidevamo...lakl napisal/-a: Se vidi,da smo že malo v letih in tudi mi slabše vidimo ,zato je dobra svetloba dobrodošla v mraku in temi predvsem takrat,ko nas že daje utrujenost.