Bombardier outlander 400 xt
Re: Bombardier outlander 400 xt
Takšno luknjo sva z Bif-om uspela zakrpat na Sun F z tremi preloženimi injekcijami (Set kupljen v Luisu) in je pnevmatika vzdržala celotno KoKa avanturo. Če je ni popravil še danes drži.

ps.
Kdor zna lahko tud z kozo orje!

ps.
Kdor zna lahko tud z kozo orje!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Freshlo mislim da se motiš glede variomata, bo kr držala moja trditev glede 4 valčkov, sicer pa :
Dejan
*
Živjo. danes sem odprl pokrov variomata in opazil, da so na variomatu samo 4 uteži in posledično najbrž samo 4 valčki kljub temu, da je jermenica narejena za 6 uteži. Ali je to možno da je original tako ali mankajo uteži?
*
Hvala za odgovor
#
Marko Jager
ponedeljek
Marko Jager
*
Zdravo,
pri Outlandeju 4000ccm je tako jermenica je ista na 650 in 800 kjer pa je 6 kladivc in valčkov!
Oprosti za pozen odgovor sem bil na dirki v Albaniji!
Dejan
*
Živjo. danes sem odprl pokrov variomata in opazil, da so na variomatu samo 4 uteži in posledično najbrž samo 4 valčki kljub temu, da je jermenica narejena za 6 uteži. Ali je to možno da je original tako ali mankajo uteži?
*
Hvala za odgovor
#
Marko Jager
ponedeljek
Marko Jager
*
Zdravo,
pri Outlandeju 4000ccm je tako jermenica je ista na 650 in 800 kjer pa je 6 kladivc in valčkov!
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Pa saj ti je Marko lepo napisal, da je 6 rolerjev in utezi (kladivc).
Poglej si se shemo od menjalnika, imas obkrozene bistvene stvari:

Kjer tudi kaze oz. je napisano, da moras narociti 6 kosov. Lahko pa da se moti EPC od BRP, Marko in jaz
Poglej si se shemo od menjalnika, imas obkrozene bistvene stvari:

Kjer tudi kaze oz. je napisano, da moras narociti 6 kosov. Lahko pa da se moti EPC od BRP, Marko in jaz
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
....pa dobro kaj ne vidite da vas vse je**! Kako se vam še ljubi odgovarjat na take kozlarije? 
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Pri 4000ccm jih je 6 pri 400 tki pa samo štirjepri Outlandeju 4000ccm
dejanbrp napisal/-a:Freshlo mislim da se motiš glede variomata, bo kr držala moja trditev glede 4 valčkov, sicer pa :
Dejan
*
*
Hvala za odgovor
#
Marko Jager
ponedeljek
Marko Jager
*
Zdravo,
Dejan!! Pa ne se sekirat!! Daj slike in mere valjčkov in ti jih naredim iz vodovodne cevi in preoblečem z alkatenom! Večno bo držalo in še za kako pivo bo ostalo v denarnici
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Pomoje nas ne je.., ampak sam sebe tolaziBIF napisal/-a:....pa dobro kaj ne vidite da vas vse je**! Kako se vam še ljubi odgovarjat na take kozlarije?
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
In potem sej az norčujem
Sicer pa kdor ne verjame naj sam kontaktira markota potem naj pa tukaj piše v nekaj kar sam verjame, če mu ni zadosti podatek strokovnjaka na tem področju. BIF pozanimaj se pri Jagru pa da vidimo če bo tebi drugače povedal.
Sicer pa kdor ne verjame naj sam kontaktira markota potem naj pa tukaj piše v nekaj kar sam verjame, če mu ni zadosti podatek strokovnjaka na tem področju. BIF pozanimaj se pri Jagru pa da vidimo če bo tebi drugače povedal.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Sem se že! In to naredim vedno ko me kaj zanima. Ne morim ljudi po forumih in na koncu vprašam tiste, ki so zadolženi da takšne zadeve vedo!dejanbrp napisal/-a: BIF pozanimaj se pri Jagru pa da vidimo če bo tebi drugače povedal.
...ma boli me ku*** še za takšne kozlarije....
Upam da ne. SIcer pa bom v kratkem zamenjal uteži, valčke in pa jermen tako da bo potem spet nekaj časa držalo.