esmo napisal/-a:Civava napisal/-a:Se strinjam z Mičem naj se to prestavi kamor spada pa je . Esmo tebe pa prosim , da malo umiriš konje Bif ni edini , ki je opazil , da so tvoja vprašanja čudna je pač prvi , ki se je odzval in zato še ni treba pljuvati po njem.
Saj ni sile! Imam mirne konje

Jaz sem vas vprašal za nasvet kaj naj kupim, oni mi je pa začel da sem neki PALIČAR... Normalno da me je dvignilo...
Se OPRAVIČUJEM če sem kogarkoli užalil ali kaj podobnega! In pardon če so bili moji posti malce čudno napisani- pač se ne vem izrazit kaj hočem. Bom najprej naredil probne BF-ja, CAAN AM-a im AC-ja... Pa pol bom odprl novo temo da kaj napišemo.
BIF tisto za kavo je na mene letelo?
LP
Glej ni nobenega problema. Pač se kar dogaja, da včasih uleti kak provokator, ki postavi milijon vprašanj....vsi se trudimo nekaj pojasnit pol pa...ko vas jebe.
Poleg tega smo vsi že malce nasršeni, ker po forumih kar naprej vohljajo razni "zeleni" in moraš bit žal hudičevo previden!
Tudi meni je žal, da sem morda malce bolj burno odreagiral, vendar boš čez čas (upam da boš nabavil neko makino) to tudi sam opazil in me boš lažje razumel.
Kar pa se tiče kave....jasno, vsakdo, ki čuti ljubezen do 4ciklov je pri meni dobrodošel!
Ker sva iz istih koncev (jaz sem iz Hoč pri Mariboru), pa si seveda vabljen kadarkoli na obisk in seveda lahko tudi poskusiš mojo 650-max (Can-am)!
Tak za neki občutek dobit, je kar v redu!
Drugače pa čisto pošteno...karkoli boš kupil od v debati naštetega.....skoraj ne moreš zgrešit!