Polaris Sportsman Touring 850 LE
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Polaris Sportsman Touring 850 LE
Kupujem nekaj takšnega!!
http://www.youtube.com/watch?v=TZZ4w0-E ... creen&NR=1
Ni neke velike ponudbe pri nas:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6480388
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6465212
Želja oz potreba je pa po Maxu oz podaljšanem!
Kako je kaj pri WBCju, imajo testnega, rezervni deli na zalogi.....?!
Je kakšen lastnik omenjenega mopeda na forumu?
http://www.youtube.com/watch?v=TZZ4w0-E ... creen&NR=1
Ni neke velike ponudbe pri nas:
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6480388
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6465212
Želja oz potreba je pa po Maxu oz podaljšanem!
Kako je kaj pri WBCju, imajo testnega, rezervni deli na zalogi.....?!
Je kakšen lastnik omenjenega mopeda na forumu?
Bombardier Quest 650XT
Can Am Outlander 800R Max XT
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Re: Polaris Sportsman Touring 850 LE
Nihče nič?!
Bombardier Quest 650XT
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
...jaz imam samo eno vprašanja...iz avatarja kaže da voziš Can-Am-a!
In sedaj želiš kupit Polarisa?
Nič ne namigujem ali karkoli drugega...preprosto vprašanje!
.......
Zadnjič spremenil svrklar, dne 23 Nov 2012, 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Sem zelo zadovoljen z Can Am-om (že drugim) in ga tudi nimam namena prodat, mi pač hodi (beri vozi) tudi Polaris po glavi!!BIF napisal/-a:...jaz imam samo eno vprašanja...iz avatarja kaže da voziš Can-Am-a!
Bombardier Quest 650XT
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Boštjanu? Pri WBC?svrklar napisal/-a:Najbol da pokličeš in se pozanimaš pr Boštjanu.
Bombardier Quest 650XT
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Super!
Ne zdi se mi nič narobe s tem. Tudi sam si želim poskusit Sportsman-a 850 Touring. Načeloma verjamem, da je dober motor...čeprav...po drugi strani ne razmišljam o menjavi...niti pod razno!
Ne zdi se mi nič narobe s tem. Tudi sam si želim poskusit Sportsman-a 850 Touring. Načeloma verjamem, da je dober motor...čeprav...po drugi strani ne razmišljam o menjavi...niti pod razno!
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Saj tudi jaz ne dam vstran "my yellow frienda", si me bosta pač s Polarisom mogla delit!! 
Bombardier Quest 650XT
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Ce si registiran na can-am forum si lahko preberes veliko postov, ko so ljudje menjali outlanderja za sportsmana in so po vecini vsi zelo zadovoljni, sploh nad stabilnostjo in vozno dinamiko. Skratka, skoraj vsi minus najdejo le v moci.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Tudi pri meni bi padel polaris, če bi bila cena malenkost nižja in bi bilo več zaupanja v uvoznika, dele in servise.
Drugače pa: tisti z youtube vs tisti na avto.net sta par "malenkosti" razlike
Ni ravno enak.
Drugače pa: tisti z youtube vs tisti na avto.net sta par "malenkosti" razlike
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Se strinjam s tabo, tud mene je strah vzdrževanja (v smislu servisov in ažurnosti rez. delov)! Vem, da sta mopeda, ki sem jih navedel različna!jay886 napisal/-a:Tudi pri meni bi padel polaris, če bi bila cena malenkost nižja in bi bilo več zaupanja v uvoznika, dele in servise.
Drugače pa: tisti z youtube vs tisti na avto.net sta par "malenkosti" razlike![]()
Ni ravno enak.
Kako je pa kaj pri naših severnih sosedih?
Bombardier Quest 650XT
za severne ti ne znam reči(razen tega, da so ceneješi), zagotovo pa jih južni sosedje kr v lepem številu uporabljajo in imajo v večini dobre izkušnje s polarisom. Moji občutki na hitro, velik, zadnji sedež precej udoben, dobra izdelava... v primerjavi z outyom 800 je malo bolj "švoh" sploh v klancih. Hvalijo pa podvozje
Priporočam ti, da se zapelješ do schantla v Avstrijo... urca iz Maribora
. Se pa tudi SLO uvoznik nekako utrduje na teren in mislim, da na koncu bo le zalaufalo.
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..

-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Upam, da res! Človek mogoč ne ve, da je tole s Polarisom kar dobra tržna niša in predvsem luknja v trgu pri nas in bi jo lahko s pravim pristopom (beri modeli in rez. deli na zalogi) obrnil sebi v prid (jay886 napisal/-a: Se pa tudi SLO uvoznik nekako utrduje na teren in mislim, da na koncu bo le zalaufalo.
Bombardier Quest 650XT
Poskušali so že mnogi. Največ možnosti za uspeh so imeli pri SS, pa so obupali. Razlogi pa so že dolgo znani. V kolikor uvoznik ne bo imel rezervnih delov na zalogi, ni "čarovnice" da pridobi rez. dele v času italjanske "ferragoste", kajti Polaris Italija drži roko nad celotno Polarisovo sceno v Evropi. Tudi sam sem že jedel njihovo juho.
In tako se kupci (istega cenovnega ranga) raje obrnejo k brp-ju. Dopuščam pa možnost, da se je v zadnjih mesecih vse skupaj lahko spremenilo.
Kar pa se servisne mreže tiče, pa je za zaupati samo Jankotu oz. RS servisu v Tržiču, ki edini res pozna Polarise (sin Aleš jih je nekaj časaj jahal in z njimi tudi sodeloval v Italiji).
In tako se kupci (istega cenovnega ranga) raje obrnejo k brp-ju. Dopuščam pa možnost, da se je v zadnjih mesecih vse skupaj lahko spremenilo.
Kar pa se servisne mreže tiče, pa je za zaupati samo Jankotu oz. RS servisu v Tržiču, ki edini res pozna Polarise (sin Aleš jih je nekaj časaj jahal in z njimi tudi sodeloval v Italiji).
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=3964
+++++++++++++++++++++++++
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Pri Polarisu so že čisto preprosto rešili ta problem namreč z modelnim letom 2013 bodo na Evropsko tržišče začeli dobavljati modele, kateri ne crkujejo poleti!!jaka napisal/-a: V kolikor uvoznik ne bo imel rezervnih delov na zalogi, ni "čarovnice" da pridobi rez. dele v času italjanske "ferragoste", kajti Polaris Italija drži roko nad celotno Polarisovo sceno v Evropi.
Bombardier Quest 650XT
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Torej je treba rešit še samo zimo, pa se bo mogoče dalo s Polarisom celo vozit....amg skupina napisal/-a: Pri Polarisu so že čisto preprosto rešili ta problem namreč z modelnim letom 2013 bodo na Evropsko tržišče začeli dobavljati modele, kateri ne crkujejo poleti!!
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Saj pozimi ni problem, Italjani imajo samo poleti Feragosto! 
Bombardier Quest 650XT
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
A ve ko, če je v bližini severne meje (avstriska - koroška) kakšen Polaris dealer in serviser ob enem? Zaupam Jakotovemu nasvetu glede Jankota iz Tržiča, sam mi je potem ta del Avstrije bližje!! 
Bombardier Quest 650XT
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ne vem kaj vsi take probleme delate glede servisiranja. Ko je moped v garanciji ga peljes na uraden servis, ko je izven garancije ti ga bo pa vsak serviser, ki popravlja motorje zrihtal. Saj ni med proizvajalci znanstvene fantastike.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Čist preprosto: 1.) Tudi če je pod garancijo, je veliko odvisno, kako ti bodo poservisiralifreshslo napisal/-a:Ne vem kaj vsi take probleme delate glede servisiranja. Ko je moped v garanciji ga peljes na uraden servis, ko je izven garancije ti ga bo pa vsak serviser, ki popravlja motorje zrihtal. Saj ni med proizvajalci znanstvene fantastike.
2.) Tudi če je pod garancijo, je odvisno, če imajo določeni materijal - dele na zalogi
3.) Če je neki serviser, ki mu je "usput" servisiranje, se mu sploh ne bo mudilo - ljubilo popravit - poservisirat tvojega mopeda, posledično to pomeni sam veš kaj
4.)......
Zame je kar pomembno, da je moped, za katerega sem dal npr. 12k€, doma v garaži in ne nekje na mehanikovem zanikrnem parkirišču 3mes, kjer je na servisu ali popravilu!!
Samo v tem je point!
Bombardier Quest 650XT
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
1. Na uradnem can am servisu so mi feltne privili le z roko. V diferencialih so rekli, da je olje menjano, vijaki za izpust olja so bili zarjaveti in posneti (jih niti odvili niso, ker jih niso mogli, ker jih je prejsnji lastnik unicil). Sem jih potem sam z kontra navojnim svedrom odvil in zamenjal.amg skupina napisal/-a:Čist preprosto: 1.) Tudi če je pod garancijo, je veliko odvisno, kako ti bodo poservisiralifreshslo napisal/-a:Ne vem kaj vsi take probleme delate glede servisiranja. Ko je moped v garanciji ga peljes na uraden servis, ko je izven garancije ti ga bo pa vsak serviser, ki popravlja motorje zrihtal. Saj ni med proizvajalci znanstvene fantastike.![]()
2.) Tudi če je pod garancijo, je odvisno, če imajo določeni materijal - dele na zalogi![]()
3.) Če je neki serviser, ki mu je "usput" servisiranje, se mu sploh ne bo mudilo - ljubilo popravit - poservisirat tvojega mopeda, posledično to pomeni sam veš kaj![]()
4.)......![]()
Zame je kar pomembno, da je moped, za katerega sem dal npr. 12k€, doma v garaži in ne nekje na mehanikovem zanikrnem parkirišču 3mes, kjer je na servisu ali popravilu!!
Samo v tem je point!
2. Vsak del,ki sem ga do sedaj rabil so ga morali narociti in sem cakal od 5 do 14 dni, edino piramido cvtja so imeli na zalogi do sedaj in seveda olje, ter filter olja. Filter zraka je bilo tudi treba cakati.
3. Mislim, da sem ze z prvim odgovoril na tega.
Zaradi takih stvari jaz nobeno stvar ne vozim na uradni servis. Tudi, ko sem kupil novega mercedesa, ki je bil krepko cez 50000 eur, so mi ob prevzemu povedali kdaj moram priti na prvi servis in sem jim takoj povedal, da tega avta uradni servis ne bo videl. Pa garancija gor ali dol. sem imel prevec slabih izkusenj. Vozim samo k mehanikom, ki jih osebno poznam, pa ceprav marsikdo dela doma na dvoriscu.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
1. Na uradnem can am servisu so mi feltne privili le z roko. V diferencialih so rekli, da je olje menjano, vijaki za izpust olja so bili zarjaveti in posneti (jih niti odvili niso, ker jih niso mogli, ker jih je prejsnji lastnik unicil). Sem jih potem sam z kontra navojnim svedrom odvil in zamenjal.

-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
Tole z roko privitimi felnami..... ne vem..... kdo pa še uporablja ključe, če pa ima že vsak malo boljši hišni mojster pištolo na zrak..... tako da.....freshslo napisal/-a: 1. Na uradnem can am servisu so mi feltne privili le z roko.
2. Vsak del,ki sem ga do sedaj rabil so ga morali narociti in sem cakal od 5 do 14 dni, edino piramido cvtja so imeli na zalogi do sedaj in seveda olje, ter filter olja. Filter zraka je bilo tudi treba cakati.
Zaradi takih stvari jaz nobeno stvar ne vozim na uradni servis. Tudi, ko sem kupil novega mercedesa, ki je bil krepko cez 50000 eur, so mi ob prevzemu povedali kdaj moram priti na prvi servis in sem jim takoj povedal, da tega avta uradni servis ne bo videl. Pa garancija gor ali dol. sem imel prevec slabih izkusenj. Vozim samo k mehanikom, ki jih osebno poznam, pa ceprav marsikdo dela doma na dvoriscu.
Že 8 let vozim Can Am-a in se vedno poslužujem S&S uslug, pa nisem njihov poslovni partner, dober prijatelj tega in onega, ne grem se kakšnega mišmaša z kom od tam, pa tudi vpliven ali karkoli podobnega nisem, zgolj pač eden, ki vozi nekaj, na kar se oni spoznajo, in pošteno plača, kar mi zaračunajo! Še nikoli v tem obdobju mi ni mopet stal pri njih, ker niso imeli tega ali onega, vedno vse v enem dnevu in (hvalabogu) korektno! PA STROGO NISEM ZAGOVORNIK S&S!!
To, glede uradnih servisov, Mercedesov za 50.000€, mehanikov, ki delajo na dvorišču pa .........
Bombardier Quest 650XT
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
V kolikor ne verjames ti lahko posljem emaile s katerimi so se mi opravicevali za nastalo kozlarijo... Sploh pa ne vem zakaj bi ti karkoli dokazoval, verjemi ali ne, mi po pravici povedano dol visi....amg skupina napisal/-a:Tole z roko privitimi felnami..... ne vem..... kdo pa še uporablja ključe, če pa ima že vsak malo boljši hišni mojster pištolo na zrak..... tako da.....freshslo napisal/-a: 1. Na uradnem can am servisu so mi feltne privili le z roko.
Že 8 let vozim Can Am-a in se vedno poslužujem S&S uslug, pa nisem njihov poslovni partner, dober prijatelj tega in onega, ne grem se kakšnega mišmaša z kom od tam, pa tudi vpliven ali karkoli podobnega nisem, zgolj pač eden, ki vozi nekaj, na kar se oni spoznajo, in pošteno plača, kar mi zaračunajo! Še nikoli v tem obdobju mi ni mopet stal pri njih, ker niso imeli tega ali onega, vedno vse v enem dnevu in (hvalabogu) korektno! PA STROGO NISEM ZAGOVORNIK S&S!!
To, glede uradnih servisov, Mercedesov za 50.000€, mehanikov, ki delajo na dvorišču pa .........
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-
amg skupina
- Obiskovalec
- Reactions:
.....kontra....freshslo napisal/-a: verjemi ali ne, mi po pravici povedano dol visi....
Bombardier Quest 650XT