katera guma je boljša
katera guma je boljša
lep pozdrav mene zanima katera guma je boljša,ker moram kupiti nove?
duro power grip
ali
duro buffalo
kake so vozne lastnosti,obraba in kje naj bolj poceni kupiti?
prosim za odgovore in hvala
duro power grip
ali
duro buffalo
Re: katera guma je boljša
Osebno dam glas power grip... jih imam že 7500 km in sem prednje polovico znucal zadnje pa kake 5mm...
85% asfaltne vožnje.
Za one druge sem slišal, da se menda ful hitro obrabijo...Mislim da ti Lakl zna kaj več o teh povedat (sej so te na smrekco se mi zdi).
LP
85% asfaltne vožnje.
Za one druge sem slišal, da se menda ful hitro obrabijo...Mislim da ti Lakl zna kaj več o teh povedat (sej so te na smrekco se mi zdi).
LP
V tem postu je tudi nekaj napisanega o teh gumah....
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=1&t=4906
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=1&t=4906
Street Fighter Quad Team Slovenia
Odvisno, kje se največ voziš: če voziš "mešano" je power grip prava izbira, če pa si terenski tip ti pride v upoštev druga variantavojko25 napisal/-a:lep pozdrav mene zanima katera guma je boljša,ker moram kupiti nove?
duro power grip
ali
duro buffalo
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Power grip je kot je že Bohorc napisal boljša za mešano podlago.
Buffalo je ena izmed boljših gum v tem cenovnem razredu za blato ali sneg.
Par komadov dobim enih in drugih v sredini decembra če se ti preveč ne mudi.
Buffalo je ena izmed boljših gum v tem cenovnem razredu za blato ali sneg.
Par komadov dobim enih in drugih v sredini decembra če se ti preveč ne mudi.
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Buffalo je odlicna pnevmatika,le obraba.je zelo velika. Osebno ti jih odsvetujem ravno zaradi obrabe Pawerke vzami-dobre ampak tudi tezkekrigl napisal/-a:Osebno dam glas power grip... jih imam že 7500 km in sem prednje polovico znucal zadnje pa kake 5mm...
85% asfaltne vožnje.
LP
hvala za odgovore
sam sem že bil prepričan da bi kupil power grip,pa sem dal še malom preveril mnenje drugih.
hvala vam
sam sem že bil prepričan da bi kupil power grip,pa sem dal še malom preveril mnenje drugih.
hvala vam
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Buffalo zadnje dolgo zdržijo (vsaj pri meni so dolgo zdržale
), prednje pa se res kar hitro obrabljajo. So pa odlične za blato in sneg.
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2012 - SMC Jumbo 720R
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
Da si malo temo sposodim;
Kakšne ima kdo izkušnje z gumami SUN F A 043,vodljivost,tresenje,itd.

Ker mam namen zamenjat pa bi dal tele gor,glede na to da so kopija od Cerosa je tudi verjetno kvaliteta temu primerna.
Kakšne ima kdo izkušnje z gumami SUN F A 043,vodljivost,tresenje,itd.

Ker mam namen zamenjat pa bi dal tele gor,glede na to da so kopija od Cerosa je tudi verjetno kvaliteta temu primerna.
jaz jih imam že dobrih 4500km.. obraba je nekje na polovici. Vozim vse možne terene in me še ni pustila na cedilu. Malo je problem pri tresenju... včasih nič, drugič spet itd.. terenska guma.. se navadiš
Teče pa precej tišje od "big horn" profila
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Tako kot pravi jay886, problem je pri tresenju, ampak to je problem pri vseh terenskih gumah.Je pa res bistveno tišja od drugih.Drugač pa na atv-ju super zgledajo, pa tudi cena je ok
.
LP BoškoAC
LP BoškoAC
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Jih imam tudi jaz na grizzu. Zelo dober kompromis med kvaliteto in ceno. Asfaltno makadamska vožnja je super. V kakšno orng čorbo se pa še nisem spustil, da bi ocenil sposobnost čiščenja profila.
Ampak koneckoncev si vsak posameznik kupi take gume, katere najbolj odgovovarjajo njegovi večinski izbiri vozne podlage.
Z omenjenimi sem torej za bolj cestno vožnjo zelo zadovoljen.
Za mehkejše in predvsem zimske podlage pa so doma na platiščih bolj grobe gume.

Ampak koneckoncev si vsak posameznik kupi take gume, katere najbolj odgovovarjajo njegovi večinski izbiri vozne podlage.
Z omenjenimi sem torej za bolj cestno vožnjo zelo zadovoljen.
Za mehkejše in predvsem zimske podlage pa so doma na platiščih bolj grobe gume.

Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Jaz imam na svojem motorju sicer originalne ceroske, sem pa imel priliko zadnjič na Hrvaškem videti gume na motorju uporabnika jay886 in jih na ta način primerjati med sabo. Oba voziva približno podoben teren, mogoče imam sam pod kolesi veliko več asfalta. Na mojem motorju se vrtijo te gume že proti 10000 km (manjka jim še okoli 200 km). Izrabljene so tam nekje 30 - 35 %.
Razliko med obrabljenostjo mojih in njegovih vidim predvsem pri večjih pospeških njegovega motorja napram mojemu, ki je po moji oceni veliko večji faktor obrabljenosti, kot pa sama sestava gume, ki glede na ceno verjetno je slabše kakovosti, a po drugi strani vsaj po moje ni toliko slabša, da bi se polovico hitreje iztrošila, čeprav je skoraj pol cenejša kot original.
Da sem pomislil na razliko obrabe med pospeševanjem in ne na slabšo kvaliteto kopije, sem v misel vzel pogovor z Rogijem, ki je prav tako uporabljal originalne ceroske in jih imel po 4000 km če se ne motim tudi precej iztrošene, jaz sem imel takrat narejenih blizu 8000 km.
Realna primerjava obeh gum bi bila na motorjih istega proizvajalca z isto prostornino motorja in podobno uporabo vseh podlag pod kolesi.
Primerjava z bighorn in ceros: ceros mnogo tišja, z več bočnega oprijema (mogoče moteče za tiste, ki radi driftamo, a se tudi tega hitro navadiš), po snegu zmaga ceroska, za blato pa nekih izkušenj z bighorn nimam, zato tukaj ne morem podati primerjave.
Sam sem z gumami izjemno zadovoljen in zelo pozitivno presenečen nad tako majhno obrabo, pa nisem nežen z desnim palcem.
Da bom sam na motor namontiral kopijo cerosk, se bo obrnilo še veliko kilometrov, bi jih pa vseeno rad preizkusil in na tak način podal realno primerjavo med originalom in kopijo, a kot pravim: do takrat je še zelo dolgo.
Če se ozrem nazaj in primerjam original ceroske in kopijo le -teh med Rogijem in jay886 ter bighorn in ceros pod mojo ritjo: definitivno bi bila moja izbira SUN-F.
Razliko med obrabljenostjo mojih in njegovih vidim predvsem pri večjih pospeških njegovega motorja napram mojemu, ki je po moji oceni veliko večji faktor obrabljenosti, kot pa sama sestava gume, ki glede na ceno verjetno je slabše kakovosti, a po drugi strani vsaj po moje ni toliko slabša, da bi se polovico hitreje iztrošila, čeprav je skoraj pol cenejša kot original.
Da sem pomislil na razliko obrabe med pospeševanjem in ne na slabšo kvaliteto kopije, sem v misel vzel pogovor z Rogijem, ki je prav tako uporabljal originalne ceroske in jih imel po 4000 km če se ne motim tudi precej iztrošene, jaz sem imel takrat narejenih blizu 8000 km.
Realna primerjava obeh gum bi bila na motorjih istega proizvajalca z isto prostornino motorja in podobno uporabo vseh podlag pod kolesi.
Primerjava z bighorn in ceros: ceros mnogo tišja, z več bočnega oprijema (mogoče moteče za tiste, ki radi driftamo, a se tudi tega hitro navadiš), po snegu zmaga ceroska, za blato pa nekih izkušenj z bighorn nimam, zato tukaj ne morem podati primerjave.
Sam sem z gumami izjemno zadovoljen in zelo pozitivno presenečen nad tako majhno obrabo, pa nisem nežen z desnim palcem.
Da bom sam na motor namontiral kopijo cerosk, se bo obrnilo še veliko kilometrov, bi jih pa vseeno rad preizkusil in na tak način podal realno primerjavo med originalom in kopijo, a kot pravim: do takrat je še zelo dolgo.
Če se ozrem nazaj in primerjam original ceroske in kopijo le -teh med Rogijem in jay886 ter bighorn in ceros pod mojo ritjo: definitivno bi bila moja izbira SUN-F.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Gladiator Quad Riders
Samo radovednost me daje!!!
Kdo je proizvajalec Sun-f in kdo Maxxis,oziroma,če kdo ve izvor omenjenih pnevmatik???
Kdo je proizvajalec Sun-f in kdo Maxxis,oziroma,če kdo ve izvor omenjenih pnevmatik???
Lakl: proizvajalec naj bi bil maxxis, ampak to ne pomeni, da je iste kvalitete. Resnico bomo težko izvedeli, sploh pri teh atv gumah. Že pri avtomobilskih se zalomi.
Original ceros je definitivno boljša in vredna denarja. isto big horn.. jih ima brat, to je prava offroad pnevmatika, kot čiguma in po 3500km niti PIKICE NE TRESE, pa je sprednji profil kr neenakomerno obrabljen. Jaz sem na svojih imel probleme z flikanjem, notranja plast je dosti tanjša kot pri originalu. Določene znajo tudi pri platiščih spuščat (nove). Na terenu je pa najbolj važen profil in ne toliko znamka pnevmatike. Smo se še z slabšimi peljali marsikam. Tako, da pravo razliko bi znal boljše opazit kak tekmovalec na GNCC
@Bohorc: bolj se nebi mogel strinjati!
Res je, pri driftanju ga kr rado pograbi.. Moje zadnje so pa recimo že na polovici, ampak to je zaradi načina vožnje.. težko spustim kak ovinek, da nebi izkoristil vsega potenciala, ki ga ponuja agregat
@brinovc: jaz pa sem ravno nasprotnega mnenja... pomojem bo ta profil dosti boljši v snegu kot pa "kramparca", sploh na podlagi, kjer je sneg že potlačen oz splužen. Je pa Bohorc lani fajn plužil z njimi.. brez problema
V pravem in gostem blatu pa te vsaka pnevmatika "razočara" oz bi moral poseči po kakšni mudzilla pnevmatiki.. ko pa nasedeš pa te reši še samo vitla in pomoč prijateljev
Kot zaključek, za slabih 400e jaz nimam kaj reči. Držale bodo nekje do 6000-7000km potem pa nove gor. Dvomim pa, da bi mi original ceros kaj več naredila in opravičila konkretno višjo ceno
Potem bi moral z njo narediti vsaj 15.000km.
Če boš nabavljal sun-f ti priporočam nakup pri WBC... najcenejša ponudba

Original ceros je definitivno boljša in vredna denarja. isto big horn.. jih ima brat, to je prava offroad pnevmatika, kot čiguma in po 3500km niti PIKICE NE TRESE, pa je sprednji profil kr neenakomerno obrabljen. Jaz sem na svojih imel probleme z flikanjem, notranja plast je dosti tanjša kot pri originalu. Določene znajo tudi pri platiščih spuščat (nove). Na terenu je pa najbolj važen profil in ne toliko znamka pnevmatike. Smo se še z slabšimi peljali marsikam. Tako, da pravo razliko bi znal boljše opazit kak tekmovalec na GNCC
@Bohorc: bolj se nebi mogel strinjati!
@brinovc: jaz pa sem ravno nasprotnega mnenja... pomojem bo ta profil dosti boljši v snegu kot pa "kramparca", sploh na podlagi, kjer je sneg že potlačen oz splužen. Je pa Bohorc lani fajn plužil z njimi.. brez problema
V pravem in gostem blatu pa te vsaka pnevmatika "razočara" oz bi moral poseči po kakšni mudzilla pnevmatiki.. ko pa nasedeš pa te reši še samo vitla in pomoč prijateljev
Kot zaključek, za slabih 400e jaz nimam kaj reči. Držale bodo nekje do 6000-7000km potem pa nove gor. Dvomim pa, da bi mi original ceros kaj več naredila in opravičila konkretno višjo ceno
Če boš nabavljal sun-f ti priporočam nakup pri WBC... najcenejša ponudba

Kot prve sem imel gor Bighornke,za teren po mojem odlična guma,mi jih je pa po asvaltu(se dosti po asfaltu vozim)prednje dokaj hitro pobralo,po cca 2000km,če se ne motim,tresle so pa zelo malo.
Kot drugo varjanto sem zamenjal Duro Power grip,ker teh Sun F takrat mari ni še bilo v ponudbi,za po terenu brez brez problema,za asfalt pa je preveč neuravnovešena guma z veliko glasnosti če ne celo bolj kot Bighornke,da o tresenju sploh ne govorim-obup..Tudi ko smo jih hoteli scentrirat je centrirka pokazala čez 200g,tko da smo pustili kot je.Imajo pa Duro zlo majhno obrabo tako da po skoraj 3000 km(pretežno asfalta) jih je pobralo le kakšnih 5mm od 21.
Kot drugo varjanto sem zamenjal Duro Power grip,ker teh Sun F takrat mari ni še bilo v ponudbi,za po terenu brez brez problema,za asfalt pa je preveč neuravnovešena guma z veliko glasnosti če ne celo bolj kot Bighornke,da o tresenju sploh ne govorim-obup..Tudi ko smo jih hoteli scentrirat je centrirka pokazala čez 200g,tko da smo pustili kot je.Imajo pa Duro zlo majhno obrabo tako da po skoraj 3000 km(pretežno asfalta) jih je pobralo le kakšnih 5mm od 21.
Eh,ne vem al mam jest zmeram tako pof.... srečo,al kaj.
Ko sem kupil Sun F A 043 je že pri montaži ena sprednja je...la,tudi pri centriranju ki je pokazalo tja v 200gr,čeprav sva gumo obračala na feltni(težja stran gume kontra ventila).Zatorej sva gumo pustila da jo malo zvozim in po 400km tresenja in opletanja sva probala še enkrat scentrirat.Neverjetno;guma je šla šele na slabše namesto na boljše!Edina rešitev je bila pol paketa uteži na feltni da se je guma koliko toliko umirila da se je dalo vsaj en tkaj normalno vozit tja do enih 80 na uro.No,to pa tudi ni vse:Guma mi je tudi počasi spuščala,da sem jo moral vsakih par dni pumpat,iz boka gume pa so začele"poganjati" neke bele niti.Ko mi je vulkanizer gumo še enkrat vzel pod drobnogled je ugotovil da je zunanji bok gume iz katerega lezejo niti zelo mehkejši nasproti notranjemu boku,kar se je očitno poznalo tudi pri sami vožnji ko sem imel občutek kot da mi gumo spodvija v ovinku,pa tudi sam motor ni hotel držati linije.Gre za očitno tov.napako kjer so verjetno kitajci pozabili dati par plasti na boku gume,ki ima mimogrede index hitrosti 140km/h!!!
Sicer sem kontaktiral prodajalca za reklamacijo,če bo kaj iz tega ne vem,ker mi ni dal računa,niti ga nisem sam zahteval.Bomo vidli.
Ko sem kupil Sun F A 043 je že pri montaži ena sprednja je...la,tudi pri centriranju ki je pokazalo tja v 200gr,čeprav sva gumo obračala na feltni(težja stran gume kontra ventila).Zatorej sva gumo pustila da jo malo zvozim in po 400km tresenja in opletanja sva probala še enkrat scentrirat.Neverjetno;guma je šla šele na slabše namesto na boljše!Edina rešitev je bila pol paketa uteži na feltni da se je guma koliko toliko umirila da se je dalo vsaj en tkaj normalno vozit tja do enih 80 na uro.No,to pa tudi ni vse:Guma mi je tudi počasi spuščala,da sem jo moral vsakih par dni pumpat,iz boka gume pa so začele"poganjati" neke bele niti.Ko mi je vulkanizer gumo še enkrat vzel pod drobnogled je ugotovil da je zunanji bok gume iz katerega lezejo niti zelo mehkejši nasproti notranjemu boku,kar se je očitno poznalo tudi pri sami vožnji ko sem imel občutek kot da mi gumo spodvija v ovinku,pa tudi sam motor ni hotel držati linije.Gre za očitno tov.napako kjer so verjetno kitajci pozabili dati par plasti na boku gume,ki ima mimogrede index hitrosti 140km/h!!!
Sicer sem kontaktiral prodajalca za reklamacijo,če bo kaj iz tega ne vem,ker mi ni dal računa,niti ga nisem sam zahteval.Bomo vidli.
Na žalost imamo te probleme vsi lastniki sun-f ... kolegu na 14" v eno spuščajo pnevmatike po robovih, meni že kr precej tresejo... Nič ne rečem za to ceno, za teren se toliko nebi sekiral, ampak se vozim precej tudi po asfaltu in makadamu v ... ti pol to samo sive lase povzroča, ko ti prekomerno tresejo na takšnem mopedu... Prekomerno pomeni, da te začne že skrbet za končnike.
Zdaj sem naročil maxxis big horn original. To je pnevmatika... ki je neuničljiva. Brat ima preko 6000km in so sprednje malo obrabljene, zadnje praktično nič pa ne vozi niti približno turistično. Brez poškodb, tlak je še vedno enak, tresejo 0.
Tudi na Osankarici je bil hrvat, ki je imel na 800tki original ceros in doma še komplet sunf. So testirali in na vsakih 1000km menjali pnevmatike. S Sunf je skozi treslo, ceros mirne kot iz škatlice. Že če z roko probaš profil sunf in maxxis pnevmatiko čutiš, da je maxxis precej mehkejša in ni toliko plastična.
Kitajc je pač kitajc. Malo para, malo muzike pa lahko delajo na isti liniji. Sam sem probal 1x in sem končal (isto pri avtomobilskih gumah). Sedaj, ko pa je cena sunf-a že precej blizu originalu pa tako ali tako nimaš kaj razmišljat.
Zdaj sem naročil maxxis big horn original. To je pnevmatika... ki je neuničljiva. Brat ima preko 6000km in so sprednje malo obrabljene, zadnje praktično nič pa ne vozi niti približno turistično. Brez poškodb, tlak je še vedno enak, tresejo 0.
Tudi na Osankarici je bil hrvat, ki je imel na 800tki original ceros in doma še komplet sunf. So testirali in na vsakih 1000km menjali pnevmatike. S Sunf je skozi treslo, ceros mirne kot iz škatlice. Že če z roko probaš profil sunf in maxxis pnevmatiko čutiš, da je maxxis precej mehkejša in ni toliko plastična.
Kitajc je pač kitajc. Malo para, malo muzike pa lahko delajo na isti liniji. Sam sem probal 1x in sem končal (isto pri avtomobilskih gumah). Sedaj, ko pa je cena sunf-a že precej blizu originalu pa tako ali tako nimaš kaj razmišljat.

- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Še moj lonček:
Moje Sun-f ceros profil lepo tečejo in ne puščajo. Prijetno so me presenetile med uporabo na utrjenih podlagah, najbolj pa v globokem blatu, kjer sem pričakoval, da bom ostal v njem, pa sem se vedno skobacal ven. Ravno tako v snegu kar dobro grabijo med vožnjo naravnost.
Razočarale so me glede bočnega oprijema. Tu pa niso ravno dobre, temveč kar nepredvidljive. Najbolj na določenem mokrem asfaltu (sem se parkrat nepredvidljivo obrnil) in na steptanem snegu (plužena cesta), kjer sem se z njimi nazadnje peljal kot po jajcih. Sicer pa kaj veliko od te oblike profila ni za pričakovati (se pokrivata zunanji in notranji profil), pa vendar.
Zagotovo se guma tudi nekoliko drugače obnaša na precej močnejših strojih od mojega grizza.
In forumska pot je prava, da na ta način ločujemo zrna od plevela.
Za toplejše mesece so omenjene gume za moj način uporabe dovolj dobre za cekine, katere sem za njih takrat namenil.
Moje Sun-f ceros profil lepo tečejo in ne puščajo. Prijetno so me presenetile med uporabo na utrjenih podlagah, najbolj pa v globokem blatu, kjer sem pričakoval, da bom ostal v njem, pa sem se vedno skobacal ven. Ravno tako v snegu kar dobro grabijo med vožnjo naravnost.
Razočarale so me glede bočnega oprijema. Tu pa niso ravno dobre, temveč kar nepredvidljive. Najbolj na določenem mokrem asfaltu (sem se parkrat nepredvidljivo obrnil) in na steptanem snegu (plužena cesta), kjer sem se z njimi nazadnje peljal kot po jajcih. Sicer pa kaj veliko od te oblike profila ni za pričakovati (se pokrivata zunanji in notranji profil), pa vendar.
Zagotovo se guma tudi nekoliko drugače obnaša na precej močnejših strojih od mojega grizza.
In forumska pot je prava, da na ta način ločujemo zrna od plevela.
Za toplejše mesece so omenjene gume za moj način uporabe dovolj dobre za cekine, katere sem za njih takrat namenil.
Zadnjič spremenil brinovc, dne 26 Dec 2012, 13:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Vsekakor Brinovc. Sam sem že sedaj naredil dobrih 6500km in bodo še kar nekaj naredile. Je pa res, da še univerzalne pnevmatike za nas atv-jaše, ki bi vsem ustrezala še niso uspeli izumit
Npr Rogi in Bohorc imata z originalom precej boljše izkušnje kot jaz z mojimi... Glede blata sem tudi jaz povsod prilezel, čeprav so vsi dvomili.. Za ta denar so pri meni odslužile svoje 
Sam bi mogoče probal še sunf big horn profil, ampak je ta trenutek original po zelo ugodni ceni in bom vzel kar original. (komplet 25" 350eur 26" pa 400eur)
Sam bi mogoče probal še sunf big horn profil, ampak je ta trenutek original po zelo ugodni ceni in bom vzel kar original. (komplet 25" 350eur 26" pa 400eur)

Sam bi mogoče probal še sunf big horn profil, ampak je ta trenutek original po zelo ugodni ceni in bom vzel kar original. (komplet 25" 350eur 26" pa 400eur)[/quote]
Original Bighorn 25" komplet za 350 eur?Pa kje?
Original Bighorn 25" komplet za 350 eur?Pa kje?
imaš ZS

- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Pozitivno me je presenetila itp mud lite. Ze na otip je obcutno debelejsa in trsa kot carlise act.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
=============================
http://vimeo.com/45896071
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=5655
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=5&t=4902