Saj je vsem jasno kam vodijo vse poti! Ti pa se še posebaj ne rabiš obremenjevat...jaz pa tudi ne....
Lepše je pobožat kanarčka vsak dan in se zahvalit boge...no denarnci....in opazovat druge pri "študijah"....
. lakl.
Aha, štiri leta nazaj tako, danes pa spet drugače.Civava napisal/-a:Samo še tisto urežejo druže Tito mi ti se kunemo

BIFBIF napisal/-a:Lepše je pobožat kanarčka vsak dan in se zahvalit boge...no denarnci....in opazovat druge pri "študijah"....
SEBO napisal/-a: če izgubiš eno colsko matico jo lahko naročiš pri stricu samu v ameriki ker drugače je ne dobiš
Ja ja...saj se strinjam in s teboj in s Freshslo-jem in Lakl-om...vsi imate prav...po svoje!notranjc napisal/-a:BIFBIF napisal/-a:Lepše je pobožat kanarčka vsak dan in se zahvalit boge...no denarnci....in opazovat druge pri "študijah"...., zaenkrat še nimam Kitajca. Sem ga imel na začetku tako kot ti, pa sem prešaltal na Američana. Zgoraj sta ti Jaka in Freshslo napisala tisto, o čemer tudi jaz razmišljam. Sicer pa motorje Rotax delajo Avstrijci, ostalo od BRP pa....Upam, da jih ne delajo v francoskem delu Kanade. Jaz imam 2 Opla in enega so pripeljali iz Koreje. Prepričan sem, da bodo Kitajci kmalu v špici kvalitete, hitreje kot so prišli gor Japonci in Korejci
.
BIF napisal/-a: ki meni pač odgovarja v 1000 in 1 "malenkosti"!
Ja v tem sva si različna, jaz Audi, BMW in Mercedes ne bi kupil, tako kot BRP ne, ...zaenkrat. Imaš pa prav, da preveč časa izgubljam s "študijami", profesionalna deformacija. Delam pa na tem, da bi prevzel vodstvo filingaBIF napisal/-a:..ampak...naslednji avto bo spet Audi...preveč in pretežko je opisat zakaj...preprosto zato, ker je RAZLIKA, ki meni pač odgovarja v 1000 in 1 "malenkosti"!
In zato pač nočem več izgubljat časa s "študijami". Sebi in svojim pač želim privoščiti najboljše...pač tisto kar jaz verjamem, da je najboljše.
Pač vsak po svoje!
jay886 napisal/-a:fantje ne ga srat no... nekaj je zajebancija in pikanje po forumih nekaj pa so DEJSTVA. CF x8 je zame nebom napisal kaj. Čakat ni potrebe, ker hitro lahko postrežem z zgodovino parih modelov z ne ravno začetniškimi težavami. Vpoklicani so bili kao prve serije s strani RPM zaradi enega nosilca manj na differencialu? 14" platišča drgnejo ob izpuh, tesnila so pri 1k km že za zamenjat, OBA. Pol drugi novejši modeli BI NAJ bili že boljši, se pravi... imajo vsak mesec praktično nov model zunaj?
Moj moped ima 72hp HMF malenkost pripomore, ampak še vedno to ni 5% daleč od tega. Pri brpju so že serijski izpuhi precej odprti in niso nabiti z navlako. Z HMF izpuhom se doseže maximalno 5hp pa še takrat bi moral imeti komplet izpuh. Računam lahko kvečjemu maximalno 75hp. KG so pa ključnega pomena pri pospeških, poleg vsega naštetega. Probaj dobit deklino z 65kg in štartaj. Tudi to ne drži, da teža poveljuje kvaliteto mrcine... še zdaleč ne. Nismo v časih lade nive. kardan je 2x debelejši od brp-jevega pa ne pomeni, da bo več prenesel. Podvozje je praktično za okras, kdor ga je vozil na terenu bo tudi vedel o čem govorim. Tudi končna hitrost je okoli 110km/h in ne 130km/h kot jih v tujini navajaju(sicer to res nima veze, ampak tolko za info)
na kratko: to kar se z cf-i dogaja DO 1000KM se pri brp-ju mogoče pri 15k km. Je pa 9k eur, garancija (nebom komentiral) in seveda kopija brp-ja pa še max.
Če ne verjameš probaj in kupil si boš pamet. Dobesedno. Lahko pa ponovimo z serijsko 650tko... brez problema. Imam tudi serijski lonec doma... tudi možno probat
Jaz osebno bi vsakemu priporočal vsaj nakup kakšne yamahe, kawasakija ali pa BRP 500tke za ta denar... ne se ustrašit "samo" 500 kubikov iz rotaxovega dvovaljnika. Kitajc je še vedno kitajc pa lahko zgleda še nevem kako dobro. Prioriteta je BIZNIS in ne ime. Kolega še danes vsako furo poboža svojega outya 650, katerega je vzel namesto x8. Trenutno ima 2900km TERENA in prede kot muca.
Vsekakor si vsak kupi po svojih zmožnostih, ampak tudi 10keur ni malo in verjetno ravno takšnemu, ki je zadnje eure vložil v nakup atvja je najbolj važno, da moped dela zanesljivo in dobro.
COFKO pa ostaja stari dobri COFKO... malo voziš, šaraufaš in spet malo voziš.