Zakaj pa jih boš menjal?

Brezveze, ce je suho, tudi z novim ne bo nic drugace. Pa tudi vprasanje koliko casa bodo ti novi zdrzali?!BIF napisal/-a:Aha..ok bom pozoren...ampak dokler je tam okrog vse suho...ne diram!
imaš prav, ampak za "ziher" da nebi dobil kakšnega iz prašnega skladiščafreshslo napisal/-a:@Jay: Vsi pokrovi ventilov so bili leta 2011 izboljsani. Torej, ce danes narocis od 800XT ali XMR je enak pokrov ventilov. Tudi, ce bi narocil po kataloski od letnik 2006, bi dobil izboljsano verzijo. Sem takrat, ko sem menjal pri svojem, govoril z nemcem pri katerem narocam dele in mi je poslal zgodovino izboljsav pokrova ventilov. Prvic so ga popravili 2007 in na to 2011.
Sem pa potem o tem tudi bral tukaj:
http://www.can-amtalk.com/forums/topic/ ... ve-covers/
pa po mojem tudi cenejejay886 napisal/-a: naslednjič pa res direkt iz USA, ker bo prej.
To je navadno izsiljevanje. Proti temu se ne izplača borit. Tu dam prav Srbom, treba jih je "nadmudriti". Potrebno je najti kakšenega tujca....jay886 napisal/-a: Ko je brat naročil grelne ročke, sem čez mesec dni hotel še dvojne naročit in so mi odgovorili, da imamo pri nas uvoznika in so mi posredovali telefonsko. Iz ebaya pa umaknili SLO iz države pošiljanja.
Jop, sem vzel pri moto-nautiki.BIF napisal/-a:Carbon lorraine?
Ste me zasuli z privat sporocili! Bom kar tukaj napisal... Ne preprodajam delov, niti se s tem ne ukvarjam oz. se ukvarjam zgolj ljubitelsko. Jayu sem ponudil pomoc, ker mi je tudi on ze pomagal s senzorji prestav...freshslo napisal/-a:@Jay: Ce zelis ti jih jaz narocim iz nemcije, cena je 14,99 za kos, na zalogi so. Do mene pride roba v treh ali stirih dneh. Postnina do SLO je 12 EUR ne glede na tezko in velikost.
Hehe, ne narocujem preko ebaya. A narediva skupen projekt, razlike v ceni proti SS je zelo velikojaka napisal/-a:fresh-bay. si
freshslo napisal/-a:Hehe, ne narocujem preko ebaya. A narediva skupen projekt, razlike v ceni proti SS je zelo velikojaka napisal/-a:fresh-bay. si