Čivava zopet v sedlu
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: Čivava zopet v sedlu
Sej, ko na rotaxu kej crkne je res boljs dat to vezico za vrat 
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Rotax ne rikne.... vse drugo pa zna ja 
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
freshslo napisal/-a:Sej, ko na rotaxu kej crkne je res boljs dat to vezico za vrat

- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Seznam opravil se počasi bliža koncu
Ostali sta samo še nalogi čičenje uplinjača in pa lepo vreme. Če ga ne bo ga bom pa kar sam naredli
No distančniki so gor

Med tem pa je Jaku izgleda potegnilo na otročje

No distančniki so gor

Med tem pa je Jaku izgleda potegnilo na otročje

- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
A je lahko se daljsa kot letosnja?Civava napisal/-a:To bo pa ostalo za naslednjo zimo. Pravijo , da bo dolga
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Projek Baja se počasi bliža koncu. Vsaj za letos
Še par malenkosti je za postoriti potem pa kilometre nabirat.

Tri dni manj kot en mesec vsako popoldne v garaži vključno z sobotami in nedeljami vendar mi ni žal ene minute , ki sem jo preživel takm , ker je bilo Bajo pedenat pravi užitek
Sedaj je Baja že podobna potovalnemu atv ju.
Sedaj pa samo še vreme čakam potem pa urežem eno proti Primorski tako za trening
Še enkrat pa se na tem mestu zahvaljujem vsem forumašem , ki ste pomagali pri projetu Baja.

Tri dni manj kot en mesec vsako popoldne v garaži vključno z sobotami in nedeljami vendar mi ni žal ene minute , ki sem jo preživel takm , ker je bilo Bajo pedenat pravi užitek
Še enkrat pa se na tem mestu zahvaljujem vsem forumašem , ki ste pomagali pri projetu Baja.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Torej opravljeno je lepo in hvalevredno delo. Gotovo se bo našla še kakšna "malenkost" sem ter tja....čisto iz praktičnih razlogov, ki se bodo pokazali na potovanjih.
Vsekakor pa boš užival na tem motorju v kar ne dvomim in ti iskreno privoščim...in na trenutke malce zavidam....
Naj ti (vama) služi kot se spodobi, predvsem pa vam želim veliko VARNIH km. polnih užitkov!
Le manjša pripomba...čisto dobrohotna!
Če bi bil to moj motor bi še nekaj naredil na estetiki (designu) tr.i. wind-shield-a...recimo zatemnjeno steklo, morda malce manj "jajčasate" oblike...ampak to je že bolj za perfekcioniste....
Vsekakor pa boš užival na tem motorju v kar ne dvomim in ti iskreno privoščim...in na trenutke malce zavidam....
Naj ti (vama) služi kot se spodobi, predvsem pa vam želim veliko VARNIH km. polnih užitkov!
Le manjša pripomba...čisto dobrohotna!
Če bi bil to moj motor bi še nekaj naredil na estetiki (designu) tr.i. wind-shield-a...recimo zatemnjeno steklo, morda malce manj "jajčasate" oblike...ampak to je že bolj za perfekcioniste....
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Hvala za lepe želje. glede šilda imaš čisto prav . Ta je samo začasno gor dokler ne dobim primernega. Takrat ko ga rabiš ga ni nikjer za dobiti zato je boljše da se malo počakaš kajti prej ali slej pride kaj primernega na plano.
Fino bi bilo tudi videti računico, vse stroške, vložene v Bajo. Seveda dela ne štejem.
Menim, da je nekje okoli 5.000€ dovolj. Sem uganil?
Menim, da je nekje okoli 5.000€ dovolj. Sem uganil?
Vedno se najde čas za eno furco...
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Vse skupaj je prišlo 5550€ kašen evro gor al dol. Prišteti bo ztreba še materijal za servis in eventuelno zadnje ležaje caa 90€.
Skupaj z atvjem, kajne?
Dobra in uporabna naložba.
Dobra in uporabna naložba.
Za te denarce bi dobil novga" pekinezerja" srednjega razreda in bi Joži potrebovala še nove addidaske,ko bi tekala nazaj pobirat rezervne dele.Civava napisal/-a:Vse skupaj je prišlo 5550€ kašen evro gor al dol. Prišteti bo ztreba še materijal za servis in eventuelno zadnje ležaje caa 90€.
Zdaj pa le še lepo vreme počakat in kilometre nabirat
podjetje krilihttp://www.krili.si/izdelki/2-motoport-in-navtika v vrzdencu ti ga izdela po naročiluCivava napisal/-a:Hvala za lepe želje. glede šilda imaš čisto prav . Ta je samo začasno gor dokler ne dobim primernega. Takrat ko ga rabiš ga ni nikjer za dobiti zato je boljše da se malo počakaš kajti prej ali slej pride kaj primernega na plano.
marko
K 1200 lt

K 1200 gt

norge V2 1200

SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
K 1200 gt
norge V2 1200
SMC RAM 520 RR
smc jumbo 301
Zdej me pa rajcate, da bi raje kupil pa dal zrihtat se enga takega BLE, pa obdrzim "pekinezerja" (Lakl, dobra!!!) in ga uporabljam za sneg pucat pa njive orat, medtem ko bi s takim sel z zeno kam dlje na pot. Pa se zmer je pod deset kil denarja oboje. Kolikor bi dal za boljšega japončka, ki bi bil hkrati premalo uporabljan pri delu in premalo uporaben za resna potovanja.
Povejte, ce ni res.
Glih zdejle so ene tri Baje na avto.net, ki so okoli tri jurje in imas z nekaj posegi zgledno masino. Kaj pa razbe sportne Kawe pa Yamahe? Tudi pridejo v postev?
Z veseljem sledim tem objavam fantje. Hvala!
Povejte, ce ni res.
Glih zdejle so ene tri Baje na avto.net, ki so okoli tri jurje in imas z nekaj posegi zgledno masino. Kaj pa razbe sportne Kawe pa Yamahe? Tudi pridejo v postev?
Z veseljem sledim tem objavam fantje. Hvala!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Edini res spodoben quad, ki omogoča neka resna potovanja z idealnimi tehničnimi razmerji je definitivno Baja.
No za podobne (še težje) zadeva je bila tudi narejena. Ob tem da še omogoča kolikor toliko spodoben prostor za prtljago.
Agregat (Rotax)je preizkušen v vseh mogočih pogojih (BMW F650 serija) in je prepotoval že cel svet po dolgem in počez.
Vse ostalo je...ako prođe-prođe....
No za podobne (še težje) zadeva je bila tudi narejena. Ob tem da še omogoča kolikor toliko spodoben prostor za prtljago.
Agregat (Rotax)je preizkušen v vseh mogočih pogojih (BMW F650 serija) in je prepotoval že cel svet po dolgem in počez.
Vse ostalo je...ako prođe-prođe....
A kdo pozna zgodovino tegale: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7052317
Kaj pa tegale: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7073491
Če me spomin ne vara prvi ni homologiran, zato je tudi cena temu primerna.
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..

- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
BossZ napisal/-a:A kdo pozna zgodovino tegale: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7052317
Drugi je praktično zrihtam vendar so kilometri precej nejasni. Vsa tako so meni namignili poznavalci .
Letos ne, drugo leto pa zih. Če se nabere kaj gnarja, pa zatavšamo kaj prej.
Čivava: a svojega si uvozil z Bosne?
Čivava: a svojega si uvozil z Bosne?