Gladiatorji vozijo grill s seboj, mi pa gremo k njemu

levo, največja jufka v mestu in desno največji kebab krožnik... (dobrih 1000g) . Za prave dede

Smrdi po sabotažijay886 napisal/-a: Dobil pa ga je srbski kamen, katerega mi je vrgel ravno ARTIC CAT!![]()
BossZBossZ napisal/-a:"Dobil pa ga je srbski kamen, katerega mi je vrgel ravno ARTIC CAT!"
Jeah, vsaj za nekaj je AC koristen...![]()
Zih ne boš vedel, kaj je dober ATVBossZ napisal/-a:Yamaha zih ne.
jaka napisal/-a:Zih ne boš vedel, kaj je dober ATVBossZ napisal/-a:Yamaha zih ne.
Govora je bilo o DOBRIH atv-jih.notranjc napisal/-a:jaka napisal/-a:Zih ne boš vedel, kaj je dober ATVBossZ napisal/-a:Yamaha zih ne.Jaka, kaj pa BRP
Za "moje oči malarja" in moj pogled na "šraufarijo", materiale itd..itd..zagotove ne, to kar je medo.notranjc napisal/-a:Jaka, kaj pa BRP
Glede na poste trga pod ritjo predvidevam, da je je dobro stestiral Yamaho in BRPjaka napisal/-a:Zih ne boš vedel, kaj je dober ATVBossZ napisal/-a:Yamaha zih ne.
...jah če ni drugega....je verjetno tudi ta dober....brinovc napisal/-a: Je rekel, da tisti, ki ga trenutno pije
brinovc napisal/-a:[quote="BIF"
Govora je bilo o DOBRIH atv-jih.
Ti pa že povprašuješ po vrhunskih.....
Tip je magister latinščine in zgodovine stare Grčije, vozi Ford Ranger in Suzuki 650. Ampak Bif...., to sva že predelala in oba sva trmastaBIF napisal/-a:hahah dobra finta. Za primer si dal Američana...75% jih ne zna na atlasu pokazat svoje države...da ne govorimo o ostalih neumnostih....