buyang FA-D300 vžig
Moderator: jaka
buyang FA-D300 vžig
Lep pozdrav
Rabil bi pomoč pri mojemu ATV. Problem je sledeč, ko je mašina hladna zelo trdo vžiga, včasih lahko vžigam tako dolgo da se sprazni akumolator. Ko mi ga uspe zagnati teče motor zelo lepo. Če ga izklopim in ga štartam takoj vžge brez problema če pa počiva cca 10 minut ali več da se motor ohladi ga pa je spet zelo težko zagnati. Sam motor dobiva bencin saj se vidi na svečki če jo odstranim. Občutek imam kot bi motor zalilo in za to ne vžge. Ali je mogoče problem v nastavitvi uplinjača ali bi lahko bil kje drugje. Motor na atv je enak kot pri Linhaju 300.
Za odgovor se zahvaljujem že v naprej.
Rabil bi pomoč pri mojemu ATV. Problem je sledeč, ko je mašina hladna zelo trdo vžiga, včasih lahko vžigam tako dolgo da se sprazni akumolator. Ko mi ga uspe zagnati teče motor zelo lepo. Če ga izklopim in ga štartam takoj vžge brez problema če pa počiva cca 10 minut ali več da se motor ohladi ga pa je spet zelo težko zagnati. Sam motor dobiva bencin saj se vidi na svečki če jo odstranim. Občutek imam kot bi motor zalilo in za to ne vžge. Ali je mogoče problem v nastavitvi uplinjača ali bi lahko bil kje drugje. Motor na atv je enak kot pri Linhaju 300.
Za odgovor se zahvaljujem že v naprej.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: buyang FA-D300 vžig
Uplinjac je potrebno nastaviti
spodaj je vijak za nastavljanje.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Kje se nastavlja uplinjač vem, problem je ko ne vem kako bi ga nastavil, ker v prostem teku zelo lepo gre med vožnjo tudi ni problemov, problem je samo ko se ohladi potem ga ponovno štartat.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Ce bo pravilno nastavljen bo pod vsemi rezimi deloval pravilno.
Na koliko obratov je trenutno odprt vijak? Kateri uplinjac je?
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Vijak je odprt za 2 obrata, prosti tek pa je nastavljen ko je hladen 1600-1700 obratov, ko pa se segreje pa 1000-1100 obratov. Uplinjač je CVK052, je zelo podoben temu uplinjačo le malo drugačne oblikefreshslo napisal/-a:Ce bo pravilno nastavljen bo pod vsemi rezimi deloval pravilno.
http://www.youtube.com/watch?v=YnzzUOcXqLY
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Če je tko kot si napisal,najprej preveri čok-zavg,če ni kje pretrgan ali podobno,če je to to in ima iskro ti bi skor mogu prijet.
2012 Yamaha Raptor 700R
Lep pozdrav še enkrat
Zdaj sem odpravil težavo z vžigo, napaka je bla v svečki. Zdaj pa imam novi problem, ki se je pojavil približno po enem dnevu ko sem menjal svečko prej je šel ATV super. Problem je sledeč, ko je atv v prostem teku zelo lepo teče motor, ko pa dodam plin pa je kot bi ga zalilo malo zakašlja in nato ugasne, svečka pa postane sajasta. Ali mogoče kdo pozna kakšnega mehanika na Koroškem, ker sem sam že čisto obupal nad ATV-ju. Če pa ima kdo idejo kaj bi lahko bilo narobe oz. kakšna je napaka pa bi prosil za nasvet. Za vse odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.
Zdaj sem odpravil težavo z vžigo, napaka je bla v svečki. Zdaj pa imam novi problem, ki se je pojavil približno po enem dnevu ko sem menjal svečko prej je šel ATV super. Problem je sledeč, ko je atv v prostem teku zelo lepo teče motor, ko pa dodam plin pa je kot bi ga zalilo malo zakašlja in nato ugasne, svečka pa postane sajasta. Ali mogoče kdo pozna kakšnega mehanika na Koroškem, ker sem sam že čisto obupal nad ATV-ju. Če pa ima kdo idejo kaj bi lahko bilo narobe oz. kakšna je napaka pa bi prosil za nasvet. Za vse odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.