Pozdravljeni
Imam manjši al pa zame večji problem in sicer vse deluje brezhibno ko se vozim pri konstantnih obratih cca 4500 motor teče brezhibno ko pa naprimer hočem prehitet avto ali pa dodati plin pa mi zatrokira ampak ne konstantno namrečn kot da bi samo en takt spustu umes in potem spet normalno vleče kdaj se to večkrat 2x al pa 3x ponovi če pa konstantno držim gas pa se to ne dogaja tudi po 50km brez problema.
Zadeva je predvsem moteča ko greš iz ovinka ven in ko daš gas ko te pocuka je že skoraj nevarno da volan spustiš tisti ki imate kak HP več pod paucem veste o čem govorim.
Predvidevam da je kaj v uplinjaču ali so potrebne le kake nastavitve uplinjača nebi se rad igral z elektriko in uplinjačem mogoče celo svečke brezveze če sličajno ima kdo rešitev na jeziku prosim če pove.
L.p.
Denis
Baja 650 trokira
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: Baja 650 trokira
Ocisti uplinjac.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Potem pa pelji na servis, kjer imajo boljse pogoje za delo. 
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Oki uplinjač (karburator) očiščen ampak še vedno trokira čeprav malo preventivnega čiščenja ne škodi katere svečke pa so predpisane za bajo? mi zna kdo povedat? Opazu sem da to pocuka motor med vožnjo samo ko je že dobro ogret zato predvidevam da bi bila lahko svečka oz svečki
da ne bom samo ene menjal 
Denis
Denis