Hladnega sem že nabavil tko , da čakam poročilo.
p.s
Če boš pa slučajno kakšne dele rabu se pa v Polzelo zapel.
Odpri "frižider", da ti ne bo ob branju poročila vroče.rotis napisal/-a:Hladnega sem že nabavil tko , da čakam poročilo.![]()
![]()

Še koze jih rade grizejo.BIF napisal/-a:Pa so res smrtno nevarni ti brp-ji...

frm napisal/-a:Jest si mislim da so pač vsi ti športni modeli narejeni vsaj po homoligaciji največ za dve osebi,tako če preberemo prometno so dve osebi vcasih LAHKO PREVEČ ali presega po domače povedano skupno težo.Potem pa še veliko dodatne opreme+toliko goriva.Materijali se vsaki prej ali slej utrudijo in žal mi je da to rečem lahko tudi jekleni dobesedno počijo.Še dobr da se je tko končal,drugače pa vem da bojo spet kritike na mojo stran,kajti mogoče se lahko tudi motim in blefiram pa vsem pozdrav in lahko noč
Mislim, da je to "bolezen" vseh nas, ki se malo bolj tehnično zanimamo za zadeve, ki jih vozimo....kar pa morda ni tako slabo....Civava napisal/-a: Aksa je pač imela napako priznam pa , da mi misli uhajajo pri 120 na uro k zadnjemu delu. Važno , da se je srečno končalo.

Ne se norca delat z mojga mopeda!freshslo napisal/-a:vlecno vozilo

Iz tvoje tipkovnice v božja ušesajaka napisal/-a:Zima bo počasi odšla
Se strinjamjerebtomy napisal/-a:Iz tvoje tipkovnice v božja ušesajaka napisal/-a:Zima bo počasi odšla