Vse o CF-Motu
Re: Vse o CF-Motu
Moj prvi štirikolesnik je CF 500 A (kupil malo rabljenega), katerega vozim 10 mesecev, naredil 3000 km - zaenkrat bolj kot zadovoljen. Še enkrat prosim za vsakršne kritike, druge informacije od lastnikov CF, kaj, kje se pojavljajo težave, možne rešitve. - mislim, da je to eden od namenov tega foruma.
BRP je pa super štirikolesnik, žal ga še nisem imel možnosti probat vozit, ampak glede na to kaj berem na tem forumu, bo to zagotovo držalo. Z vsem spoštovanjem do vseh.
BRP je pa super štirikolesnik, žal ga še nisem imel možnosti probat vozit, ampak glede na to kaj berem na tem forumu, bo to zagotovo držalo. Z vsem spoštovanjem do vseh.
Kaj hočeš!
Bif pa še spi v BRP-jevi piđami
(Bojda je "the best" ,ker se ne oznojiš..........)
Bif pa še spi v BRP-jevi piđami
He he mogoče pa kaj takega, da ne bi bila prenatrpana garaža.BIF napisal/-a:Torej, če bi imel na razpolago 250.000 Eurov ne bi kupil nič od naštetega. Verjetno bi jih lepo razporedil in skušal preostanek življenja preživeti,kar se da udobno v okvirju hobija, ki ga imam najraje.notranjc napisal/-a: Kaj bi kupil, če bi imel na razpolago 250.000€?
FERRARI / 458 ITALIA - 244.000€
PORSCHE / 911 TURBO - 185.000€ ali
NISSAN / GT-R - 100.000€
Vsi imajo približno enake performanse. GTR ni CF moto ampak ali je res Ferrari toliko boljši?
Če pa bi bilo teh 250.000 del VSAJ 15-ih milijonov pa hipotetično, dasiravno nisem hitrostni navdušenec, odgovarjam na vprašanje.
Izbral bi neminovno Ferrarija. Zakaj? Najprej je tu zagotovo ego, ki je zdrav sestavni del vsakega normalnega človeka in spada med bazične psiho-fiziče funkcije. V vsej svoji skromnosti in dobrohotnosti ga ima tudi papež Frančišek, sicer bi zavrnil mesto papeža. In pri 15-ih milijonih...idiot gor ali dol...vseeno mi je kaj bi si kdo mislil o meni.
Če že moram izbrati, potem je pri tej vstoti to tisto, za kar osebno menim, da je najboljše. In ker mi pri teh 15-ih milijonih ni treba racionalno razmišljati bi pač izbral večni sinonim najboljšega.
Seveda vsi našteti modeli zdaleč prekašajo moje vozne sposobnosti in znanja, zato me razlike med njimi ne zanimajo...torej pač zadovoljiš ego.
V resničnem življenu, pa zagotavljam, da kljub 15-im milijonom ne bi izbral prav nič od ponujenega, ker me to preprosto ne zanima.
Bi pa imel zagotovo doma "lager" z prav vsemi BRP-jevimi "igračkami", za vse letne čase in priložnosti.
Kaj čem...takšen pač sem....
http://www.youtube.com/watch?v=ZddiRRoXF4w
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Še posebno takrat ,ko ga mora tlači in sanja cf jalakl napisal/-a:Kaj hočeš!
Bif pa še spi v BRP-jevi piđami![]()
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kaj ste se zdaj na mene spravli? Nič nimam proti CF-u. Fin motor, dosti materiala, cena super....meni je prav všeč, dokler ni v moji garaži. Pri drugih pa me ne moti..... 
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
notranjc napisal/-a:
saj sem poznal tvoj odgovor. Neuničljiv si. Če bi jaz bil lastnik (trgovec), ki prodaja BRP, bi ga tebi šenkal zaradi neverjetne pripadnosti
Jaz bi kupil Cliota,notranjc napisal/-a:Kaj bi kupil, če bi imel na razpolago 250.000€?BIF napisal/-a: @VojcG...HVALA...tudi jaz se rad česa novega naučim...ta z Ferrariji in idioti je res ena...globjih...
FERRARI / 458 ITALIA - 244.000€
PORSCHE / 911 TURBO - 185.000€ ali
NISSAN / GT-R - 100.000€
Vsi imajo približno enake performanse. GTR ni CF moto ampak ali je res Ferrari toliko boljši?
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Kaj bi vse imel vse jast rad,to ne veste,a nekoč to bom imel tudi jas.ŠALA
2012 Yamaha Raptor 700R
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
V razmislek...
Koliko clanov foruma je preslo iz cfmoto na brp?
Koliko clanov foruma je preslo iz brp na cfmoto?
Koliko clanov foruma je preslo iz cfmoto na brp?
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Vidim da je ta cf moto kar velik pocjental za brp,trenutno kar aktualen,in tudi zelo zanimiv.
2012 Yamaha Raptor 700R
Na CF moto ne vendar, če se ne motim, ti razmišljaš, da bi šel nazaj na japonski mopedfreshslo napisal/-a:V razmislek...
AC 700 4x4
lakl napisal/-a:Oba čakava nov model
AC 700 4x4
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Glede na expeditivnost produkcije novega modela pri Suzukiju, boste lahko ob predložitvi članske izkaznice DeSus-a, ob torkih deležni še kakšnega popusta za upokojence.... 
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
BIF napisal/-a:Glede na expeditivnost produkcije novega modela pri Suzukiju, boste lahko ob predložitvi članske izkaznice DeSus-a, ob torkih deležni še kakšnega popusta za upokojence....
Tisti, ki čakamo na morebitni kašnen nov konkreten (oz. ustrezen odgovor dolarčkom in vsaj po kubaturi tudi kitajcem) model yaponskega atv-ja, smo že vsi rezervirali all inclusive v hiši hospic.
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Cudni so ti japoncki...v vseh branzah, pri supersport kategoriji yamaha z R1 modelom tudi ze na mestu tanca z 186KM vec kot 6 let.
Ko bi vsaj japonski fiat (kawasaki) kaj pametnega naredil, ki je vecino casa malce pred ostalimi.
Ko bi vsaj japonski fiat (kawasaki) kaj pametnega naredil, ki je vecino casa malce pred ostalimi.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Mislim, da sej mi ne da najbolj ukvarjat z blatarji 
BRP in Polaris sta že res do dobra nasitila trg... no poleg Kitajcev, čeprav teh je pomoje največ v EU še več kot na sami Kitajski.
BRP in Polaris sta že res do dobra nasitila trg... no poleg Kitajcev, čeprav teh je pomoje največ v EU še več kot na sami Kitajski.
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kitajci z naivnimi evropejci sluzijo, da si lahko zase kupujejo renomirane znamke.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
pri nas tudi china uvozniki furajo..

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..

pozdravljeni.Čudne debate imate tu na forumu,predvsem na temi kjer naj bi debatirali o cofkotih.Sam sem letos kupil svoj prvi atv cf5oo a2.Naredil sem z njim 3500 km,zaenkrat brez večjih težav.Nekako imam v wbc in njihove serviserje zaupanje,saj sem na njihov račun slišal veliko pohval in tudi poslovni odnos je zelo fer.Mislim,da če se vteh časih odločiš za nakup prvega atv-ja težko štartaš takoj na najboljše(beri-najdražje),sploh če še ne veš ali je to tista stvar.Jaz osebno sem ugotovil da se zelo rad vozim po cesti bolj križarsko,zato bom gotovo nekoč nabavil quad-a in to gotovo pri wbc-ju,cf pa mi bo služil za pluženje in prevažanje lažje prikolice okoli doma.Mislim,da nam lastnikom cf-ov delate krivico,ko nas napadate in žalite zaradi naših mašinc. 
Pravilno si to napisal.
Voziš tako,kot te veseli in voziš to,kar lahko. Pol pa bo že...
Voziš tako,kot te veseli in voziš to,kar lahko. Pol pa bo že...
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Nikogar ne napadamo, dalec od tega, tudi sam sem zacel 2005 na kitajcu za 320.000 sitklun napisal/-a:pozdravljeni.Čudne debate imate tu na forumu,predvsem na temi kjer naj bi debatirali o cofkotih.Sam sem letos kupil svoj prvi atv cf5oo a2.Naredil sem z njim 3500 km,zaenkrat brez večjih težav.Nekako imam v wbc in njihove serviserje zaupanje,saj sem na njihov račun slišal veliko pohval in tudi poslovni odnos je zelo fer.Mislim,da če se vteh časih odločiš za nakup prvega atv-ja težko štartaš takoj na najboljše(beri-najdražje),sploh če še ne veš ali je to tista stvar.Jaz osebno sem ugotovil da se zelo rad vozim po cesti bolj križarsko,zato bom gotovo nekoč nabavil quad-a in to gotovo pri wbc-ju,cf pa mi bo služil za pluženje in prevažanje lažje prikolice okoli doma.Mislim,da nam lastnikom cf-ov delate krivico,ko nas napadate in žalite zaradi naših mašinc.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X