Moj mail : dj.p4g4n1@gmail.com
K:shineray bashan ...nek kokrbtok uredu kitajski atv
K:shineray bashan ...nek kokrbtok uredu kitajski atv
Kot v naslovu povedano kupujem ATV...nad 250ccm vec kot 400ne
...pa tm malo nad 10 -15kw...zanj sem prepravljen odsteti okoli 800e
...prosim za ponudbe z slikami na privat ali mail...sem resen kupec in ne kompliciram
...samo ne prosim tistega cisto najslabsega kitajskega sranja,to res ne rabim..kot pravim malo boljse firme shineray etc.
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Re: K:shineray bashan ...nek kokrbtok uredu kitajski atv
Kaj se bos nategnil 
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
- sircelj84
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Ilirska Bistrica
- Kraj: Ilirska Bistrica
- Kontakt:
Si mal zgrešil forum...Išči na podarimo.si....

Hehe ...nategnil ja ali ne ?...shineray z suzukijevem motorjom...kaj je lepsega...cena 800..vec za kitajca nedam...sprejema pa ponudbe do 1500e za brand quad...drugace pa...ce kdo podari pa se z vecjem veseljem pridem iskat ;;)
Malo jutrisananandi napisal/-a:..shineray z suzukijevem motorjom...
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
Kaj to pomen :p...glejte sem nov tuki sploh sem nov v oktanskih sportih razen cela gora mopedov pri 15ih...sem fural nekaj let DH amoak to je kolo...tko da cene material in kvaliteta mi se nista znana...point je da iscem poceni rabljenega quada da se malopreizkusim
lp..seveda nad 250ccm...
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ma kaksen Suzuki agregat! To je le agregat narejen po licenci Suzukija, ki je sel ze iz proizvodnje. Jaz sem imel prvega kitajca leta 2005 z LIFAN 200ccm agregatom, ki je bil "narejen" po licenci HONDE XTR. Vendar, ko sem prisel z izrabljeno oneway sklopko na AS Domzale, so me samo butasto gledali, da takega onewaya nima honda.
To je le marketinska fora prodajalcev, da se lazje proda!
To je le marketinska fora prodajalcev, da se lazje proda!
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Sam nekak je to zavajanje potrosnikov...mislem tako pocetje ni zakonito ;ali pac;...nedolzen kupec v tem primeru js...odstejem jurja za ATV k ga bom vec sraufu kt furu :s...mislem pa sm se hotu kupit kitajca dokler nisem prisel na ta forum...kot zgleda bomo se mal pocakal da se nabere slabe dva jurja...pol pa u akcijo 
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
ZELO malo akcije bo za ta denar..."akcija" se prične tam okoli 4 jurčkov...do tam pa je bolj kot ne, drag tečaj motoroznanstva!sananandi napisal/-a:..kot zgleda bomo se mal pocakal da se nabere slabe dva jurja...pol pa u akcijo
Ma kasne 4jurcke tok nisem dov niti za avto
...za okoli 1800se da dobit cist lepo raptorco sicer malo starejso ampak..2 servisa pa je tudi to postimano
...4 jurje je reku :p
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
No me veseli, da imamo novega poznavalca med nami!
Še zdaleč nisi prvi in ne zadnji. Po le 5-ih postih, pa nikoli lastnik štirikolesnika nas boš nekaj naučil!
Super, kar se mene tiče....
Še zdaleč nisi prvi in ne zadnji. Po le 5-ih postih, pa nikoli lastnik štirikolesnika nas boš nekaj naučil!
Super, kar se mene tiče....
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Dobro ohranjena Yamaha Raptor je okrog 3000 EUR, jaz sem svojo pred pol leta prodal za 3000 EUR, letnik 2002!sananandi napisal/-a:Ma kasne 4jurcke tok nisem dov niti za avto...za okoli 1800se da dobit cist lepo raptorco sicer malo starejso ampak..2 servisa pa je tudi to postimano
...4 jurje je reku :p
Dva servisa bos naredil
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Ja dej kva si kuj zamorjen ...pac pravem da nedam 4000e za to...niti za atv in uso opremo zraven...pa ce celo leto iscem ...a ti kuj nekej gor dol ...ne glej mojih postov ce ti kej ni prov...pa ne nc.slabga ne mislim sam ne izhajam pac iz takga okolja da bi biv 4000 pripravljen dat za moj prvi atv...in tisti ki je to naredil se mi zdi neumen al pa kd ponavad otrok skesiranga fotra...zdej ce si pa ti med njimi ti pa js nemorem pomagat...pa hvala za tak dobr nasvet to je za BIF-a
Amm ja kva pol misels zakva ni bla ta ton pocen...in kasni so kej stroaki teh okvar ?
Amm ja kva pol misels zakva ni bla ta ton pocen...in kasni so kej stroaki teh okvar ?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kar se mene tiče smo s tem postom zaključili....deloma zaradi odnosa, deloma pa zaradi pismenosti!
Uspešno nabavo, "vožnjo" in prostih dni za "šraufanje" želim!
Uspešno nabavo, "vožnjo" in prostih dni za "šraufanje" želim!
Ja no premisli drugic preden padas druge.. hvala lpo
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Komanda iskanje deluje na forumu, med drugimi vrne tudi to:
http://www.stirikolesniki.si/viewtopic.php?f=38&t=5854
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
freshslo napisal/-a:Komanda iskanje deluje na forumu, med drugimi vrne tudi to:
Me pa resnično zanima iz katerega konca je bila ta raptorca kupljena? Borovnica mogoče?
Haha to pove vse...mislim da kljub temu da sm zelo zagret ...atvji niso zame prevec dnarja...mogoce tekom leta ampak zdaj pa ne
...
Poslušaj ti malo!! kdo pa si ti da tukaj pametuješ starim mačkom??sananandi napisal/-a:.slabga ne mislim sam ne izhajam pac iz takga okolja da bi biv 4000 pripravljen dat za moj prvi atv...in tisti ki je to naredil se mi zdi neumen al pa kd ponavad otrok skesiranga fotra...zdej ce si pa ti med njimi ti pa js nemorem pomagat ?
Da ti povem,JEST sem dal VEČ kot 4000e za moj prvi quad in nisem iz "takega"okolja kot nekateri. In ja starši so mi nekaj posodili da sem si ga lahko privoščil,in sem ta denar tudi VRNIL!!
Zdej pa TI k si "PAMETEN" in jest "NEUMEN",kupi skret za 800e,pa se boš peljal kolikor se boš,ko bo pa crknilo,boš pa itak tiho,in neboš nikamor več pisal o tvoji izkušnji,ker si navadna rit!!!
Dec ti je samo svetoval,ti pa glumiš svoje bedarije.
PS: za 800 e dobiš kukr tok solidn DH kolo,ne pa quada.
se opravičujem za manjši izpad
Joj kdo je reku da pametujem ...kaj vm je samo povedal sem da pac nebom dav 400tko kt vi stari macki svetujete ...tudi napisal sem za koliko kupujem ...in prosim da tisti ki misliteda vm solim pamet prosim ne pisite...sicer pa ta vasa skupnost sucks nekej napisem pa me iz 4 strani napadete...pa se enkrat tisti ki ste dal 4000 za quada se zahvalte ockom fevdom ok ?
Gospodje Sizif tudi ni nikoli prišel do konca.
Evolucija pa tudi dela svoje samo tukaj zna bit malo boleča.
Kaj češ?
L. P.
Evolucija pa tudi dela svoje samo tukaj zna bit malo boleča.
Kaj češ?
L. P.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Stari moj!
Ni problem v tem da boš motor kupil za mal denar ampak v tem da rezervni deli stanejo približno isto kod pri tistih za 4000e. Ampak nikoli ne znaš kdaj če bo tisti rezervni del zdržal dlje kod tisti ki je bil prej na motorju. Moji trenutni problemi na motorju nima 3 prestave, olje kaplje pri menjalni ročici zato ker veriga izpada za po****** in se ne moreš niti normalno več vozit da nebi treba verigo natikat-problem je v tem da napenjalec ne drži našponane verige. Menjal sem končnike sem plačal nekje okoli 130e,popravilo prestave je nekje čez 100e z delom mehanika, okoli verige bi še treba diplomo napisat kak jo porihtat da se nebo stikala.
Ne govorim kar tk ampak iz izkušnje imam kitajca doma (sicer je pa zongshen 250ccm kao kopija Yamahe) Tudi vozim se z njim občasno vse manj nimam volje pa tudi časa zaradi službe, kmetije, punce...
Takrat ko smo ga z bratom kupovali nismo nič razmišljali. Pa če bi ga tudi nebi kupovali.
Spadam pa tudi med tiste ki pravijo da okoli 4000e so dobri štirkolesniki brez zamere...
Odločitev je pa tvoja.
Ni problem v tem da boš motor kupil za mal denar ampak v tem da rezervni deli stanejo približno isto kod pri tistih za 4000e. Ampak nikoli ne znaš kdaj če bo tisti rezervni del zdržal dlje kod tisti ki je bil prej na motorju. Moji trenutni problemi na motorju nima 3 prestave, olje kaplje pri menjalni ročici zato ker veriga izpada za po****** in se ne moreš niti normalno več vozit da nebi treba verigo natikat-problem je v tem da napenjalec ne drži našponane verige. Menjal sem končnike sem plačal nekje okoli 130e,popravilo prestave je nekje čez 100e z delom mehanika, okoli verige bi še treba diplomo napisat kak jo porihtat da se nebo stikala.
Ne govorim kar tk ampak iz izkušnje imam kitajca doma (sicer je pa zongshen 250ccm kao kopija Yamahe) Tudi vozim se z njim občasno vse manj nimam volje pa tudi časa zaradi službe, kmetije, punce...
Takrat ko smo ga z bratom kupovali nismo nič razmišljali. Pa če bi ga tudi nebi kupovali.
Spadam pa tudi med tiste ki pravijo da okoli 4000e so dobri štirkolesniki brez zamere...
Odločitev je pa tvoja.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Sananandi,Sandi,upam da nisem kaki an pozabil.Pojdiva k dejstvu,recimo jest in mogoče še kdo s foruma smo začeli s temi kitajci.Nočem ti vzet vesela,polno jih imaš,kupi nekaj,in če te bo še držalo in ko bo prišel čas boš sigurno tudi ti šel na bolje.Pa vso srečo

2012 Yamaha Raptor 700R
Če je tvoj limit do 800 €, ti pol priporočam takega http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8013570 , ki je 100x boljši kot kitajc...če si seveda dober tudi v pogajanju glede cene, se mogoče lahko še zmeniš.... 
Street Fighter Quad Team Slovenia