zaščite A rok,in zaščite amortizerjev-začasno dokler ne dobim drugih.

in še kako svetijo

Ščitniki naj bi delovali pri vožnji po makedamu ki se mu stežka uprem(kamenje,prah)BIF napisal/-a:Izgleda lepo, res!
Mi pa ni jasno okoli zaščite A rok in amortizerjev. Če gre za tista črna plastična krilca...kaj pravzaprav bi naj, takšna kot so ščitila...sploh pa ne vem, pred čem bi te na cesti ščitila...bolj kot ne so za upor vetra.
Aha..ok to je razumna razlaga. Nekako sem imel vtis, da se držiš asfalta. V tem primeru kot navajaš je zaščita seveda dobrodošla.jerebtomy napisal/-a:Ščitniki naj bi delovali pri vožnji po makedamu ki se mu stežka uprem(kamenje,prah)BIF napisal/-a:Izgleda lepo, res!
Mi pa ni jasno okoli zaščite A rok in amortizerjev. Če gre za tista črna plastična krilca...kaj pravzaprav bi naj, takšna kot so ščitila...sploh pa ne vem, pred čem bi te na cesti ščitila...bolj kot ne so za upor vetra.
upam pa da bodo amortizerji mogoče dalj časa delovali tako kot je treba če bodo zaščiteni,poleg tega pa še dobro zgleda.
Glede "krilc" pa imaš verjetno prav-bo treba še malo dodelat aerodinamiko-ampak podobne sem našel na internetu
http://www.easyquadparts.co.uk/accessor ... -phd-black

Ja bo kar držalo ,okrog 11h,kaj pa imaš za eno zverino?Je obema tako letelo da sploh nisem opazil.rene500 napisal/-a:sva se srečala danes na jelovici se mi zdi
jerebtomy napisal/-a: Jaka,a si bil kaj v Louis-u?

jaka napisal/-a:jerebtomy napisal/-a: Jaka,a si bil kaj v Louis-u?![]()
![]()
jaka napisal/-a:jerebtomy napisal/-a: Jaka,a si bil kaj v Louis-u?![]()
![]()

Zmenjenozupi napisal/-a:Tomi spomladi se morava dobiti na kakšni furi imava pribljižno isti motor isti stil vožnje -asfalt, makadam
Edino malo oddaljena sma pa to ni panike. Kako dolgo furco po Gorenski ali pa PO dolenski ali velja.
Seveda boma še koga zraun vzela da ne bo fovšije![]()
LP

Nisi edini, ki bo menjal. Zgleda, da je začel na Apačijih razsajati "kugl-lager" virus.jerebtomy napisal/-a:zamenjat ležaje zadnje osi(to bo "jaka" zrihtau)

Važno je samo da obstaja protistrup za tega in še veliko drugih virusov,imenuje se pa "jakadol"