Zanima me kako naj naredim plug za mojega bemija 200cc. Jazmislim da bo bil od 90-100cm ravno prave velikosti. Pritrdil bi ga tja kamor je pritrjen tisti odbijač, ali pa bi privaril nove nosilce takoda bi bil odbijač lahko še vseeno gor. Je imel kdo to priložnost kdaj videti ali slikati ali imeti doma in sedaj ne rabi več in prodaja. Imate kakšne slikekako bi to naredil? Dvigovanje mislim
da je najbolj pametno da naredim ročno z neko palico. Kakšen material naj uporabim za "dilo" lahek in močan bi mi prišel zelo prav. Zanima me tudi kako naj naredim da bo šla "dila" gor in dol mogoče naj dam ležaje me "dilo" in nosilce ali naj dam malo manjše vijake kot je luknja????Če ga kdo prodaja
in je še v dobrem stanju ga kupim?! prosim za čimveč odgovorov! Hvala!
plug
mogoče sem malo nerodno povedal! jaz ne mislim plužiti snega kakih 10,20,30 ali več. saj imamo zato 2 traktorja in vitel za gozd in ne vem za kaj hudiča bi se jaz matral z motorjem! pa še lopate mamo! jaz mislm vitel imet za kake 5 cm snega da se malo igram in pa za mivko da lahko progo zrihtamo ker krosisti vso zrijejo.Pa bi lepo jaz vzel plug, 2 imata atv in prikolice pa bi ja malo ril. V pol meterski kup mivke se ne mislim zaletavat! pa da bi s prikolice stresel malo mivke in bi ja poravnal!
-
marolt 4x4
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Mozirje
- Kontakt: