Nakup SMC Jumbo 720r 4x4 dolga verzija... vaša pomoč-mnenje.

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
silvestrus
Začetnik
Reactions:

Nakup SMC Jumbo 720r 4x4 dolga verzija... vaša pomoč-mnenje.

Odgovor Napisal/-a silvestrus » 04 Maj 2014, 11:13

Najprej lep pozdrav vsem na forumu.
Kot že naslov pove se odločam za nakup SMC jumbo 720r 4x4 max...(odločitev je padla po prebiranju tega foruma in testiranja pri kolegu)! vse ostale znamke in modeli so ali predragi, ali mi niso všeč, ali pa zanič (moj trenutni kitajček). Zanima me predvsem poslovanje z trgovino WBC, glede na to da na forumu berem samo pohvalne objave, mislim da sem na pravem mestu ali? Kako je z nakupom na obroke? Ker mi ravno ne diši odštet 7000+€ naenkrat za atv... glede na to da še plačujem kredit za avto :oops: Ima kdo od vas kako kontaktno številko od koga iz wbc ki bi mi lahko še dodatno svetoval glede nakupa??
Nebi se rad osmešil jih klical in spraševal za obročno plačilo če to slučajno ni mogoče :shock:

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Re: Nakup SMC Jumbo 720r 4x4 dolga verzija... vaša pomoč-mne

Odgovor Napisal/-a BIF » 04 Maj 2014, 11:59

Lastnik foruma je WBC. Torej, če si se mislil "osmešiti" si se že.
Sploh pa ne vem zakaj bi se osmešil. Pri WBC-ju so zelo korektni. Trenutne razmere niso ravno naklonjene "cash na mizo".
Nič ni narobe če pokličeš in vprašaš...če obstaja kakšna možnost ti bodo gotovo šli naproti.
Številko imaš na WBC strani...menim pa, da je najbolje kontaktirati g. Boštjana.

silvestrus
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a silvestrus » 04 Maj 2014, 12:29

Vem vem. Zanima me predvsem zaloga atv-jev v trgovini, čakalne dobe v primeru dobave,... pa nekaj vprašanj bi imel o teh letnikih 2012 ko jih oglašujejo na strani Avto.net. Hvala za odgovor. Bom poizkal št. G. Boštjana na strani in jutri poklical.

gomez13
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a gomez13 » 04 Maj 2014, 15:01

Vse se da zmeniti z Boštjanom, tudi na obroke ti lahko zrihtajo,... Postopek v mojem primeru je bil mislim da takšen: izberal barvo, no moja druga polovica, položil aro, dobava mopeda cca 14 dni, čakal na Boštjanov klic, Boštjan presenetil po 7 dneh z besedami "motor je pripravljen in vas čaka za prevzem". Kaj češ drugo kot =D>

To so moje izkušnje \:D/

silvestrus
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a silvestrus » 04 Maj 2014, 21:03

gomez13 napisal/-a:Vse se da zmeniti z Boštjanom, tudi na obroke ti lahko zrihtajo,... Postopek v mojem primeru je bil mislim da takšen: izberal barvo, no moja druga polovica, položil aro, dobava mopeda cca 14 dni, čakal na Boštjanov klic, Boštjan presenetil po 7 dneh z besedami "motor je pripravljen in vas čaka za prevzem". Kaj češ drugo kot =D>

To so moje izkušnje \:D/
hvala gomez13... na zs sem ti pisal...

Odgovori