K&N filter okoli 60 EUR (nov, lahko tudi katera druga firma)
Dynojet kit okoli 70 EUR
+ pravilni tuning, in občutek svobode je neprecenljiv
pa nekak se tistega trokiranja tudi znebiš
ne razmem 100%, ne obstajajo original nastavitve, da bi zadeva delal brez "trukiranja"...govorim o nastavitvah "karburatorja", vžiga...vsaj da se omili to trukiranjekrigl napisal/-a:Izpuh 160-300 EUR (nov slip-on, celotnega sistema se ne splača kupovat, ker je original kolektor dovolj pretočen)
K&N filter okoli 60 EUR (nov, lahko tudi katera druga firma)
Dynojet kit okoli 70 EUR
+ pravilni tuning, in občutek svobode je neprecenljiv![]()
pa nekak se tistega trokiranja tudi znebiš
Hvala za odgovor...bom ga peljal enemu mehaniku ki štela motorje za supermotodirke in gokarde, ki obvlada membranske karburatorje. mogoče bo znal kaj naštelat...zračni filter sem takoj očistil in ni bilo neke razlike...zobniško razmerje pa bom preveril...težko je ugotavljat kaj so predhodni lastniki delali in šteleli...tako sem imel tudi problem z volansko letvijo ki jo je nekdo narobe prišraufal oz napačno obrnil (no saj bom o tem še kaj napisal pod drugo temo)...tvoj 500 odgovor pa si zaslu en velikkrigl napisal/-a:Aha poceni varianto bi ti rad...
Jah js bi na merilec priklopil zadevo (ki pa tudi ni zastonj na žalost), pa preveril, kako je do sedaj nastavljen uplinjač.
Načeloma pa brez dodatnih diz, vsaj Mikunijeve 150 se mi zdi, nimaš kaj dosti narest, mogoče se z višino igle malo poigrat, če bi kaj bolje bilo. mogoče tudi vijak za nastavitev mešanice goriva/zraka. Nebi verjetno škodilo kakšno čiščenje luft filtra in uplinjača verjetno...
Ne vem ti na pamet povedat, dokler ne vidim, slišim, preizkusim....
Je pa tko... če boš pod prenizkimi obrati vozil, ti bo pa trokiral tako ali tako (prosti tek bi naj bil pri teh 1800 obrat/min se mi zdi)... Zanima me tudi zobniško razmerje verige, to tudi veliko na moč vpliva.
Z vžigom na tem modelu se nimaš kaj za igrati, je fiksno vse.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,.... moj 500. odgovor![]()
Me že morte met poln k*****, pa mojega pametovanja
Čestitkeeee Krigl, še veliko takšnih pametovanjkrigl napisal/-a:IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,.... moj 500. odgovor![]()
Ves, tukaj na forumu imam nenapisano pravilo, ki se ga ze leta drzimo... Za vsak 500 post je treba ostale clane foruma pocastit zkrigl napisal/-a:IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,.... moj 500. odgovor![]()
Kdaj lahko pridem?krigl napisal/-a:Pi*da, bom mogu večji roštil spacat skupi... za gujdeka sukat bo menda 450 ccm dost
Predrago, ekstremno predrago. Za ceno 1 iridium svečke, dobiš skoraj 3 navadne.krigl napisal/-a:Dam pa noter iridium svečko
IridiumCOBRA1978 napisal/-a:kakšno svečko pa priporočate za ta agregat??
torej danes sem odprl zračni filter da ga bom malo očistil in opazil da je cel mokerkrigl napisal/-a:Aha poceni varianto bi ti rad...
Jah js bi na merilec priklopil zadevo (ki pa tudi ni zastonj na žalost), pa preveril, kako je do sedaj nastavljen uplinjač.
Načeloma pa brez dodatnih diz, vsaj Mikunijeve 150 se mi zdi, nimaš kaj dosti narest, mogoče se z višino igle malo poigrat, če bi kaj bolje bilo. mogoče tudi vijak za nastavitev mešanice goriva/zraka. Nebi verjetno škodilo kakšno čiščenje luft filtra in uplinjača verjetno...
Ne vem ti na pamet povedat, dokler ne vidim, slišim, preizkusim....
Je pa tko... če boš pod prenizkimi obrati vozil, ti bo pa trokiral tako ali tako (prosti tek bi naj bil pri teh 1800 obrat/min se mi zdi)... Zanima me tudi zobniško razmerje verige, to tudi veliko na moč vpliva.
Z vžigom na tem modelu se nimaš kaj za igrati, je fiksno vse.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,.... moj 500. odgovor![]()
krigl napisal/-a:Ocitno neki v uplinjacu... mogoce plovcek ne opravlja funkcije pa je zapacan, ali pa kaj drugega zapacanega.
Lahk je ketnca ventilov preakocla, pa ti ne zapira ventilov pravi cas pa nazaj potem plune ven...
Kak video magari nebi skodil...
Spet takole na pamet je kr neki, lahko da si tvojo razlago napacno predstavljam.
to pomeni peljat na servis al je možno doma to uredit?krigl napisal/-a:Js bi ventile pogledal, ce so v fazi... ce je to ok, bi se pa na uplinjac osredotocil.
Lep filmček, sem si ga ogledal med polčasom tekme...jaka napisal/-a:Kakršna koli podobnost je zgolj naključje.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=T2ccskvDaX8