Zadeva gre kot sam vrag (sploh, če so branilci postav kje blizu izza zadnje preme):

LP!

jaka napisal/-a: Kratek "čvek" in kavica na Sečoveljskem letališču, nato odrineva vsak v svojo smer. Marko, upam, da si tudi ti užival.

Čas odhoda???ases1984 napisal/-a:Lp.V nedeljo gremo nardit eno lepo turo po štajerski. Napovedano je lepo vreme celi vikend in treba izkoristit. Sli bi v smeri proti Ptuju in se vmes zadrzali na prsutu v moto Gams baru v slovenski bistrici baje da je zastonj za motoriste. gremo štirje zaenkrat. če še gre kdo zraven......

Poljčanesmreka napisal/-a:No pa da dodamo po vožnji kateri smo se malo pogovarjali prejšnji teden da se vsaj vidi da se nas je nekaj zbralo čeprav ne vsi na sliki, a vseeno. A na žalost sem pozabil kako se reče kraju.
Podajam ti predlog, da telefon nosiš vedno zraven. Če ne zaradi drugega, ko se boš vozil po "Svetinskih hostah" lahko zabredeš v blato in pokličeš formuraše, da ti pridemo pomagatjanezsko napisal/-a:pozdravljeni
danes sem tud jaz mal zajahal svojega cf -motota..relacija..laško-vrh nad laškim...trobni dol..svetina-almin dom -štore-šentjur ter nazaj cez šetrupert -reka-celjska koča-jagoče in laško...skupaj 74 km ..pa sonce...konc tedna bo bolj slab je bilo treba izkoristit...slik na zalost nimam sem tel doma pustil..lp
Začelo je rahlo deževati.Hitro spremenim smer proti vidmu -dobro polje-,malo okrepitve,in dalje. Tu se ustavum,razmišlam,kam dalje.
Prispem do enega najstarejših sredneveških mest.
Povževo nad Višno goro,ali pri Grosuplju.Lepo smučišče,priporočljiv zlasti za mlajše otroke,kot tudi za odrasle.
Še zadnja postajanka v Šmarju-Sap,poljubim natakarico,in veselo domov.
[/urlV tem primeru mu maka resnično prvi pogon[url=http://postimage.org/]
[/url