Zadnje pesto
Zadnje pesto
Pred kratkim sem opazil, da se mi pesto na zadnji aksi obrača, namreč mi je pobralo ripne v pestu...deli za Dinlija 450 se sedaj težko dobijo, ko so propadli, če pa so kje deli, so pa dragi ko žafran....
Pesto je drugače iz aluminija, pa me zanima če bi se to dalo kaj popraviti, navariti in na novo narediti ripne, če kdo ve kje bi se to dalo zrihtat...Mogoče bi pa od kakšnega drugega 4kolesnika ustrezal nanj, če ima kdo kakšno pesto..
Ima kdo kakšno idejo?
Pesto je drugače iz aluminija, pa me zanima če bi se to dalo kaj popraviti, navariti in na novo narediti ripne, če kdo ve kje bi se to dalo zrihtat...Mogoče bi pa od kakšnega drugega 4kolesnika ustrezal nanj, če ima kdo kakšno pesto..
Ima kdo kakšno idejo?
Street Fighter Quad Team Slovenia
- lucky009
- Član kluba
- Reactions:
- Kraj:: ljubljana
- Kraj: ljubljana
- Kontakt:
Re: Zadnje pesto
Sem imel isti problem na Adly 300. Problem je rešil varilni aparat in stružnica pri Jermanu na Depali vasi.
Sem dobil odgovor iz Depale, da se ripn ne da popraviti...zanima me kako se kaj vari aluminj pa železo skupaj, namreč razmišljam, če bi se dalo, da bi dobil kakšno rabljeno pesto z dobrimi ripnami pa to pesto postružil skoraj do ripen, da bi to naredil kao pušo in pol bi na mojem pestu postružili luknjo malo manjšo kot je tista puša z ripnami pa bi zaprešal noter ter skupaj zavaril....bi bilo to ok? 
Pa kjeje teb pobralo ripne? Na pestu ali aksi? Poskusi iskat na ebayu. Ker,ce ti jaz najdem boš mogo za pir dat
http://m.ebay.de/itm/111486188623?nav=SEARCH
Evo ga. Prašaj,če pošlje v slo. Raje daš 120€ pa samo namontiraš na akso.
Evo ga. Prašaj,če pošlje v slo. Raje daš 120€ pa samo namontiraš na akso.
Ja v pestu mi je pobralo ripne...sem drugače našel na ebayu tudi iz Anglije ampak tvoja varianta je še vseeno par eurčkov cenejša...zaenkrat sem švoh v budgetu za tole...za pir pa tko ni panike Berti 
Pisat mu tudi pa ne morem, ker nisem logiran na Ebayu.de.....
Pisat mu tudi pa ne morem, ker nisem logiran na Ebayu.de.....
Očitno mi ne preostane drugega kot, da si bom moral novo, original nabaviti... 
In kako pride do teh pobranih ripel ?Ker tole pesto menjavat ni glih letni potrošni material kot ,olje itd .
Očitno je bila pri bivšem lastniku odlosana matica, ker sem jo jaz nanaknadno zategnil po pregledu, ampak ker je že bilo med ripnami že preveč zračnosti, je bilo samo vprašanje časa kdaj se bo znucalo do konca....Madox napisal/-a:In kako pride do teh pobranih ripel ?Ker tole pesto menjavat ni glih letni potrošni material kot ,olje itd .
Očitno je bila pri bivšem lastniku odlosana matica, ker sem jo jaz nanaknadno zategnil po pregledu, ampak ker je že bilo med ripnami že preveč zračnosti, je bilo samo vprašanje časa kdaj se bo znucalo do konca....na desni strani pa je bilo pesto brez deformacij...Madox napisal/-a:In kako pride do teh pobranih ripel ?Ker tole pesto menjavat ni glih letni potrošni material kot ,olje itd .
Pišuka se sveti motorino.
Lepo izgleda.
Lepo izgleda.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Hvala, ker pazim nanjTomok napisal/-a:Pišuka se sveti motorino.
Lepo izgleda.
Ne mi zanerit ampak ali je on tebe kupil ali ti njega....rambo123 napisal/-a:Hvala, ker pazim nanjTomok napisal/-a:Pišuka se sveti motorino.
Lepo izgleda.
Vsak ima svoje misli in mnenja...jaz zase vem kaj in kako je dobro za mojo dušoBerti napisal/-a:Ne mi zanerit ampak ali je on tebe kupil ali ti njega....
-
robert1122
- Začetnik
- Reactions:
Ja res je, v zahvalo gre tudi Kriglu, ki mi je pri določenih stvari pomagal....lucky009 napisal/-a:no lepo da si zrihtal