K: Yamaha RAPTOR 660
K: Yamaha RAPTOR 660
Išče se naveden 4kolesnik, seveda v spodobnem stanju do 3k€, če ima kdo in da bi menjal za denar ZS ali pa tukaj!
HVALA!
HVALA!
Re: K: Yamaha RAPTOR 660
Ima 4 kolesa pa motor 
če pa kdo ponudi 700tko pa toliko boljše
budget je omejen 
če pa kdo ponudi 700tko pa toliko boljše
Kaj maš to raptor 700? če je homologirana zanima mene, imaš kakšen oglas na netu?
Vem za skoraj novo raptorco 660, od prvega lastnika, modre barve, brez praske, še na prvovgradnih dunlopkah(zadnji par sicer zrel za menjavo) vožena 3-4x na leto, servisirana v Elisa Domžale... cena nekje 3300€
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Nimam oglasa,tako kot komnkurenca tega letnika a netu ga ni.
2012 Yamaha Raptor 700R
maier, piše ti da si iz Domžal... a je atv tudi kje iz okolice, bi ga prišel pogledat ker sem blizu doma.
frm, mal težko ti bo kdo ponujal denar, če motorja sploh probal ni, kaj šele videl... povej koliko svaj približno hočeš zanjo?
frm, mal težko ti bo kdo ponujal denar, če motorja sploh probal ni, kaj šele videl... povej koliko svaj približno hočeš zanjo?
3300€frm napisal/-a:Koliko bi ponudil za homologiramno 2012letnik.
nerabim homolomo, tako da žal prepustim ponudbo drugim
Pridem za vikend naokoli če je mogoče?maier napisal/-a:Vem za skoraj novo raptorco 660, od prvega lastnika, modre barve, brez praske, še na prvovgradnih dunlopkah(zadnji par sicer zrel za menjavo) vožena 3-4x na leto, servisirana v Elisa Domžale... cena nekje 3300€
Stara pesem!
Tako dolgo se odločamo, da dobra roba zgine iz polic in potem kupimo nekaj cenenega na razprodaji.
Tako dolgo se odločamo, da dobra roba zgine iz polic in potem kupimo nekaj cenenega na razprodaji.
No ja!
Včasih je pa kdo zadosti hiter a ne?
Včasih je pa kdo zadosti hiter a ne?
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Svojega tako ne prodajam,moraš pa nekaj vedeti,vsa ta vozila so stara deset in več let,in verjamem da so večinoma bila in so kolikor toliko negovana in servisirana.Na netu imaš dosti pestro izbiro,po moje nisi še niti enega od blizu videl,jest verjamem in vem da ima vsak prasko in luft se bo siguro kje našel,recimo moj volanski drog malenkost.Rabljeno je rabljeno,od začetka knižica žigosana,potem vsak po svoje,tko ko kupuješ-mo,vidleno kupljeno,za sam agregat ne moreš vsega vedeti.Drugo leto vsaj mislim da dosti boljše izbire ne bo.Želim ti vso srečo 
2012 Yamaha Raptor 700R
sem že imel 660ko in mi je žal da sem prodal, ma ja praska gor ali dol, važno je da ni zvit okvir pa kakšne "domača" popravila na motorju