Novega POLARISA 850 ali dve leti starega BRB-ja 800
na raspolago je 11 jurjev.
pa dejmo se resno pogovarjat
lep pozdrav
Kar neko nabijanje v prazno....rbalohs1 napisal/-a:Ne razmišljaj predolg POLARIS je zakon
To mi je jasno, a še vedno ne dobim odgovora >zakaj<?rbalohs1 napisal/-a:Vsak furman svojga konja hvali. POLARIS - prva liga.
Za BRP-jabugimajstr napisal/-a:tole temo bi pa tudi jaz spremljal.me pa zanima če je kje kaka stran kjer so dimenzije.medosna razdalja ,širina koloteka, oddaljenost od tal,višina težišča,teža.. nekako nikjer ne najdem.oziroma ne da ne najdem ampak neznam najt.:p hvala za kak komentar.
Pojdi do ENXa in ti bo dal za preizkusit scramblerja 850, kateri ima enako ogrodje kot sportsman 850. Meni ga je dal za preizkusit na terenu in sem imel občutek kot da igram playstation.bugimajstr napisal/-a:Možinc iz kje pa si ti? jaz sem zelo zagret za polarisa..pa ga noben u moji bližini nima da bi ga malo izprobal.
Okolica Iga pri Ljubljani. Malo naprej od Enxa, ki je v Grosuplju. Jaz mam touringa Sportsmana 850. Ko se navadiš servota je odličn za vozit. Kot pri novejših avtomobilih, na mestu ga obračaš z enim prstom, pri hitrosti pa postane precej trši.bugimajstr napisal/-a:Možinc iz kje pa si ti? jaz sem zelo zagret za polarisa..pa ga noben u moji bližini nima da bi ga malo izprobal.