ota.Če ima kdo naj mi piše na mail: blumen969@gmail.com .Spet mi ne bo dolgcajt ,malo bo šravfanja.
FOKUS CF moto
FOKUS CF moto
Danes sem bil na eni turi pa sem probal malo driftati, pame je kar fajn vrglo na levi bok , tak da sem zlamal levi blatnik ( to ni problem ga bom že zvaril in popleskal) večji problem je levi fokus, a ima mogoče kakšnega rabljenega za simbolično ceno, pa dam rajši za plato pira
, pa še kakšno izkušnjo izmenjamo, da ne bo pomote nisem bi pod vplivom alk
ota.Če ima kdo naj mi piše na mail: blumen969@gmail.com .Spet mi ne bo dolgcajt ,malo bo šravfanja.
Odlomla sta se mi tudi oba vzratna ogledala, a ima mogoče kdo kaj "bštajn talu" 
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Re: FOKUS CF moto
Včasih bolje da si malo pod,pravilno,šola košta ko to deansko iskusiš,popravi v drugič bo šlo lepše.
2012 Yamaha Raptor 700R
Re: FOKUS CF moto
Jao prvi sneg pa ze pol motorja razsutga.skoda.jaz tudi sel driftat.predvidevam da nimas izkusenj in se pac zgodi.sploh pa te visoke gajbe niso lih za drift.malo na izi ze ce ne je hit stalca.jaz sem ga razsiril res da samo zadaj a je mnogo bolje kot prej.ne ne daje vec na bok prej pa me je kar dvigovalo zadaj