Kurbl za cf 500
Re: Kurbl za cf 500
kaj si mislu stem o odstranitvi blokad, če ne znaš konkretno napisati kaj več, raje ne piši nič in ne delaj se norca z nami nevedneži.
-
GoranP
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Slovenske Konjice
Za nevedneže je zgoraj desno iskalnikbasko69 napisal/-a:kaj si mislu stem o odstranitvi blokad, če ne znaš konkretno napisati kaj več, raje ne piši nič in ne delaj se norca z nami nevedneži.
Ne vem no dajte me razsvetlit zakaj HRK v temi kurbl za CF 500 kot strela z jasnega udari nekaj o odstranitvi blokad in pol so ostali ki nekaj vprašajo nevedni?
Ne bom o tem govoril, kar je že na forumu večkrat opisanega.Le poiskati je treba.
Odstranitev ekologije, da motor lažje diha je ena zadeva.
Odstranitve blokad in razne predelave v smislu povečanja moči in končne hitrosti so za moje pojme napačna odločitev.
Že tako krhkemu agregatu se dodatne obremenitve na dolgi rok maščujejo. Iz 500 ccm agregata z enim valjem bi radi konkurirali premium znamkam? Veriga je močna le toliko kot njen najšibkejši člen. Slej,ko prej se zaradi dodatnih obremenitev to nekje pozna.Če bi se to obneslo bi moral BRP, Polaris, Yamaha, Suzuki, AC,Kawasaki že zdavnaj zapreti štacuno, ker bi vsi vozili cenovno ugodne kitajske modele.Vprašaj se, če mu je že proizvajalec dodal 30% skrite rezerve? Ne!
Ne nazadnje je CF >delovni< štirikolesnik in že v osnovi ni namenjen preganjanju na 100%. Saj tudi premium znamke niso. Vozi ga na 60 do 75% zmogljivosti in ti bo dolgo služil. Sprijazni se z njegovo potovalno hitrostjo ter uživaj. Pozabi na končno.
Imam šesti štiricikl pri hiši in na nobenem nisem predeloval zadev v smislu povečanja moči in končne hitrosti.
Rad se vozim in ne popravljam.
Moje mnenje!
Odstranitev ekologije, da motor lažje diha je ena zadeva.
Odstranitve blokad in razne predelave v smislu povečanja moči in končne hitrosti so za moje pojme napačna odločitev.
Že tako krhkemu agregatu se dodatne obremenitve na dolgi rok maščujejo. Iz 500 ccm agregata z enim valjem bi radi konkurirali premium znamkam? Veriga je močna le toliko kot njen najšibkejši člen. Slej,ko prej se zaradi dodatnih obremenitev to nekje pozna.Če bi se to obneslo bi moral BRP, Polaris, Yamaha, Suzuki, AC,Kawasaki že zdavnaj zapreti štacuno, ker bi vsi vozili cenovno ugodne kitajske modele.Vprašaj se, če mu je že proizvajalec dodal 30% skrite rezerve? Ne!
Ne nazadnje je CF >delovni< štirikolesnik in že v osnovi ni namenjen preganjanju na 100%. Saj tudi premium znamke niso. Vozi ga na 60 do 75% zmogljivosti in ti bo dolgo služil. Sprijazni se z njegovo potovalno hitrostjo ter uživaj. Pozabi na končno.
Imam šesti štiricikl pri hiši in na nobenem nisem predeloval zadev v smislu povečanja moči in končne hitrosti.
Rad se vozim in ne popravljam.
Moje mnenje!
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Ni kaj dodati.
Izbira 4kolesnika pri nas je podobna kot izbira gum.
95% nafuka na 4cikle gume z najbolj grobim profilom na trgu...pa ne zato, ker bi jih potreboval, ampak ker besno izgledajo.
V resnici pa le 5% vseh, te gume dejansko uporabi za to čemur so namenjene....ostali pa jamrajo nad obrabo na asfaltu.
Izbira 4kolesnika pri nas je podobna kot izbira gum.
95% nafuka na 4cikle gume z najbolj grobim profilom na trgu...pa ne zato, ker bi jih potreboval, ampak ker besno izgledajo.
V resnici pa le 5% vseh, te gume dejansko uporabi za to čemur so namenjene....ostali pa jamrajo nad obrabo na asfaltu.
Tudi jaz sem naročil ta "kurbl" iz riževe dežele, plačal preko pay pala cca.
in robo dobil v 10 dneh domov na naslov
. Samo montirati ga še moram. Fantje tema pogovora je " KURBL ", če ste slučajno pozabili.