Bo verjetno kar držalo,da je prejšnji lastnik kaj čaralkrigl napisal/-a:Mislim, da vem zakaj ti je ona guma pocila, pa verjetno ne bos oz. nisi edini... Bi rekel, da je tovarniska napaka, razen ce prvi lastnik ni kaj sravfal tam okoli.
Zanimivo je tudi, da so dize cisto mimo noter. Pise da je Mikunijeva 152.5 glavna, pa mi ni cisto jasno, kako, ker sem narocil par manjsih in vecjih, pa je ta enaka najvecji naroceni...mogoce jd original povrtana...![]()
Igla je prav tako kar debela, v primerjavi z mojo staro originalno iz dinlija.
Uplinjac je enak pri omenjenih.
Bo pocasi se to zrihtano, le vreme se cakam

jerebtomy napisal/-a:Za te odgovore bo pa treba počakat na malo toplejše vreme.
Evo včeraj sem se peljal cca 40km,dela super,glede končne pa mislimkrigl napisal/-a:Lahko uč vržeš kdaj tja, ampak sem 100% da bo kul.
Si kaj peljal?

Ne šeCivava napisal/-a:A imaš že voltmeter ?
Ne vem sicer če je to dovolj?freshslo napisal/-a:Kaj ti bo voltmeter na balanci? Pri vzganem motorju z voltmetrom pomeris akumulator in ce kaze cez 13V ga fila in je stvar zakljucena. Akumulator se bo spraznil, ko motor miruje dlje casa in ne med voznjo. To bos pa itak slisal pri vzigu s kaksno mocjo starter zavrti.
Glede varnosti bi bilo najbolj smiselno montirati prikazovalnik pritiska olja v agregatu, to je kljucni podatek agregata.