nakup novega quad
nakup novega quad
kupil bi nekaj do 10 000 najraje Suzuki ali kaj podobnega.danes klical na vec oglasov kaj se pr nas ne da dobiti novega.Vesel bi bil vsakega nasveta hvala.
-
vladika
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: okolica Gornje Radgone
Re: nakup novega quad
Lahko mojega kupiš, ti ga dam za manj kot 10k€
(ni Suzuki).
Zakaj ga rabiš? Kaj pričakuješ od njega?
Napiši kaj več da ti lahko svetujemo.
Zakaj ga rabiš? Kaj pričakuješ od njega?
Napiši kaj več da ti lahko svetujemo.
2016 Yamaha Raptor 700R SE
Pricekujem kot prvo da se ne kvari in da je vzdrževanje poceni.Nikakor ne razumem kako more biti servis na bombardieru 800eu kaj daju pozlaceno olje.Najraje bi novega in vem da ga bom aktal,vozil bi se povsod vcasih z ženo vecinoma sam.Evo akcija polaris 850 okoli 11000eu Can am 500 max malo cez 9000eu a izgleda da ga je neki clan foruma že kupil in imam obcutek da ni prav zadovoljen.Sem tip cloveka ki vse zelo akta v mehaniku se zelo dobro spoznam in mislim da bi pr meni dolgo izdržal.Ne bi rad vrgel denar za nekaj da mi bo potem žal za ta denar kar ni malo pricekujem kar veliko.
Še nekaj v Australiji sem gledal 2013 renegade 1000Xxc akcija 13990 australijski dolara smešna cena proti našim.tam sploh nimajo neke velike hvale za to firmo vsi so mi rekli japonc je zakon.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
V treh postih si napisal vsaj 5 nesmislov in 4 kontradiktorne stvari.
Misliš, da veš kaj hočeš...v bistvu pa nimaš pojma o ničemer.
Si le eden imed pettisočosemstosedeminsedemdestimi, ki je v prvih petih postih osvojil vse znanje te panoge.
Uživaj ob nakupih po sistemu..."se mi zdi"..."mi je znanec enega kolega povedal"..."zgodbe o zlatarjih, katerega ozadja ne poznaš"...itd, itd.
Si le eden imed pettisočosemstosedeminsedemdestimi, ki je v prvih petih postih osvojil vse znanje te panoge.
Uživaj ob nakupih po sistemu..."se mi zdi"..."mi je znanec enega kolega povedal"..."zgodbe o zlatarjih, katerega ozadja ne poznaš"...itd, itd.
-
matjaz67
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Cerknica
- Kraj: Cerknica
Jaz imam 500L max in po 1000 km sem zelo zadovoljen, ostali družinski člani tudi. Je pa res, sa je to moj prvi in ne morem oceniti na podlagi primerjave. Cena 1.servisa pa je bila 247€.
- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Bločice pri Blokah
Kawasakija 750 kupi. Če si fant od fare, ti ga jaz prodam za 8.000 €. Servisi, če jih je kaj treba, so poceni in ne kvari se.
Trpežen kar se le da. Toplo priporočam.
Trpežen kar se le da. Toplo priporočam.
Pod Alpe ti ga bo pa štorklja prineslabeno5 napisal/-a:Še nekaj v Australiji sem gledal 2013 renegade 1000Xxc akcija 13990 australijski dolara smešna cena proti našim.tam sploh nimajo neke velike hvale za to firmo vsi so mi rekli japonc je zakon.
Kar nekaj tem je že bilo o nakupu 4 kolesnika v tujini in vse se, da na tem forumu tudi prebrati. Ugotovil boš kaj se in kaj ne izplača.(uporabi iskalnik)
Priporočam več nobenemu nič. Nekateri imate-imajo več znanja in prakse v dveh dneh branja forumov, kot nekateri v šestih letih uporabe. Baba čula, baba rekla... Mi se bomo pa veselo vozili
Kupujte, raziskujte in sprašujte.
Kaj misliš da si samo ti pametan vecja sem jst budala ki sem dal uprašanje.BIF napisal/-a:V treh postih si napisal vsaj 5 nesmislov in 4 kontradiktorne stvari.
Saj ti je prav napisal!
4kolesnika, kateri se ne kvari enostavno ni.
Servisa za 800 evrov ni!
Poceni vzdrževanja ni!
Tvoja mehanika se bo hitro pokazala za
Tudi sam vozim BRP 500 in nisem zadovoljen- premalo časa imam,da bi se vozil-zato!
Kupi nekaj kar boš preizkusil in ti bo všeč in potem podajaj ocene, izkušnje ter ne sedaj, ko še nimaš izkušenj z omenjenimi vozili
4kolesnika, kateri se ne kvari enostavno ni.
Servisa za 800 evrov ni!
Poceni vzdrževanja ni!
Tvoja mehanika se bo hitro pokazala za
Tudi sam vozim BRP 500 in nisem zadovoljen- premalo časa imam,da bi se vozil-zato!
Kupi nekaj kar boš preizkusil in ti bo všeč in potem podajaj ocene, izkušnje ter ne sedaj, ko še nimaš izkušenj z omenjenimi vozili
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Nisem jaz napisal, da sem pametan, ali ti budala...ti veš zase kaj si...v to se ne mešam.beno5 napisal/-a: Kaj misliš da si samo ti pametan vecja sem jst budala ki sem dal uprašanje.
Imam pa jaz leta izkušenj in ogromno kilometrine...ti pa ne.
V tem je razlika.
Sploh pa ne vem v čem je problem. Imaš denar, kolegi so ti povedali, da je najboljši Japonec...@Gmajnar, ti je ponudil Kawasakija 750, ki ga mimogrede tudi sam poznam (motor mislim) in sem ga vozil in je odličen...eto...to je to.
Zadeva rešena!
Drugi pa bo 400 in €...matjaz67 napisal/-a:Jaz imam 500L max in po 1000 km sem zelo zadovoljen, ostali družinski člani tudi. Je pa res, sa je to moj prvi in ne morem oceniti na podlagi primerjave. Cena 1.servisa pa je bila 247€.
Hvala za nasvete vse kar sem kupil je bilo novo tako bo tudi v naprej.BIF napisal/-a:Nisem jaz napisal, da sem pametan, ali ti budala...ti veš zase kaj si...v to se ne mešam.beno5 napisal/-a: Kaj misliš da si samo ti pametan vecja sem jst budala ki sem dal uprašanje.
Imam pa jaz leta izkušenj in ogromno kilometrine...ti pa ne.
V tem je razlika.
Sploh pa ne vem v čem je problem. Imaš denar, kolegi so ti povedali, da je najboljši Japonec...@Gmajnar, ti je ponudil Kawasakija 750, ki ga mimogrede tudi sam poznam (motor mislim) in sem ga vozil in je odličen...eto...to je to.
Zadeva rešena!
Kupi polarisa. Za normalno uporabo je 570 čisto dovolj za qrčenje pa vzami 850 ampak za pred gostilno, je pa 1000tka,ker ti ga bo škoda za teren.
In tam rentaj kymcota. To je do sedaj najbolj robusten quad.Jam napisal/-a:Ne kupi ničesar! Pelji ženo raje nekam v tople kraje za ta denar.
Smo bili za silvestrovo v Australiji.Jam napisal/-a:Ne kupi ničesar! Pelji ženo raje nekam v tople kraje za ta denar.
Sem že vozil in testiral po vinogradih Kimco 400 prav nic mu ne manjka rad bi probal tega 700.Ko sem klical v eno trgovino niso nic prijazni nimajo nic niti za videt za test ni šans samo placaj,Zdej bom šel v Udine pogledat kako so založeni.Berti napisal/-a:In tam rentaj kymcota. To je do sedaj najbolj robusten quad.Jam napisal/-a:Ne kupi ničesar! Pelji ženo raje nekam v tople kraje za ta denar.
Sem klical v Koper škoda da taki imajo trgovino.Sem klical v Grosuplj na Polaris trgovec je super ptijazen na vse kar me je zanimalo sem dobil ciste odgovore.Cene servisu so cit ok.Jutri se zapeljem do Grosuplja in bomo videli mogoce se kar odlocim.lakl napisal/-a:Če se prav spomnim Kimco-te prodaja Tipom Maribor. Si klical Tipom?
Ob nakupu še povprašaj kako je z servisi, dobavo delov v garanciji in izven, dobavni roki in podobno. Generalnega uvoznika, če se ne motim ni-le sivi uvoz. Previdnost nikoli ni odveč, ker potem glava peče in ne sedaj.
Nič narobe, če se za vse pozanimaš
Danes smo z Rogijem nardili športni dan vidli smo kar nekaj quadu in jutri gremo v akcijo.Jutri je dan resnice šoldi so na mizi in srcno upam da ih nisem slabo zapravil.Bom porocallakl napisal/-a:Ob nakupu še povprašaj kako je z servisi, dobavo delov v garanciji in izven, dobavni roki in podobno. Generalnega uvoznika, če se ne motim ni-le sivi uvoz. Previdnost nikoli ni odveč, ker potem glava peče in ne sedaj.
Me veseli
Ampak za užitke ni nikoli nič preveč.
Življenje je prekratko in zato naj bo življenje praznik in uživajmo dokler še lahko.

Življenje je prekratko in zato naj bo življenje praznik in uživajmo dokler še lahko.
Lakl ti si pravi poezistlakl napisal/-a:Me veseli![]()
Življenje je prekratko in zato naj bo življenje praznik in uživajmo dokler še lahko.![]()
Beno bilo kako si se odločil vazno je le to,da se boš vozil in užival med prazniki.