...ki bodo vedno daljši in daljši...dule1 napisal/-a:...ter za krajše izlete...
Verjemi na besedo.
LP!
...ki bodo vedno daljši in daljši...dule1 napisal/-a:...ter za krajše izlete...
Tudi jst sem prebiral te forume par let nekaj tudi probal voziti hodil po trgovinah in bil skozi na tekocem.Z Rogijem smo kar naprej premlevali debate kaj kupiti.Tisti dan ko sem se res odlocil za nakup novega nas zmoti oglas za rabljenega BRP800 na hitro smo predelali vse mogoce scenarije in evo ga v garaži.V igri je resno bil tudi 500max nisem ga probal pr Španu bi mi dal celado gratis in kar imam 3 doma sem rekel raje vitl Rogi je pripomnil trgovcu daj oboje ta se je naredil malce da ne sliši.Boštjan mi je ponujal Polaris 850 Touring cena je kar visoka 11600 eu.Evo danes sem skoraj cel dan v sedlu prekrasna mašina vredna spoštovanja,z lahkoto se pelješ po vseh mogocih cestah pod palcem imaš kontrolo nad bikom ki komaj caka da zadiha na polno in pokaže svojo moc.Ponudba rabljenih je res slaba in po moje najboljše je da kupiš nov.Definitivno 2 cilindra in max verzija ko cez komot ga ni.Želim ti uspešen nakup porocaj srecno.dule1 napisal/-a:Ja bif,popolnoma se strinjam s tvojim razmišljanjem,tudi sam se nagibam k 500-stotki in ji tako sam pišem zgodovino,mislim ,da je dovolj močna,všeč mi je tudi ,da je dvovaljnik,pa tudi ta trenutek na avtonetu za rabljene štirikolesnike ni neke izbire.
No glede dela, sem se nekoliko nerodno izrazil, bolj je bilo mišljeno " Je pa z mero zdrave pameti in pravilno uporabo in vzdrževanjem, sevada lahko tudi koristen delovni pripomoček."Kajti za to delo,kot ga imam mi je tomo v.predrag.
A zdej pa med lovce, da bos lahko atvjase j.... v glavo, ko gremo nabirat zvonckelakl napisal/-a:Na lovskem forumu postavim vprašanje, da bi kupil lovsko puško znamke Berretta cal. 30-06 Springfild in vas kot poznavalce sprašujem, koliko municije troši ????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No takšne poste je veselje prebrati. Ne zaradi izbire vozila, temveč zaradi pristopa. Čas za razmislek, prebrati zadeve, jih pogledati, poslušati mnenje tistih, ki o tem res nekaj vedo in razultat je zadovoljstvo v vseh pogledih.beno5 napisal/-a:]
Tudi jst sem prebiral te forume par let nekaj tudi probal voziti hodil po trgovinah in bil skozi na tekocem.Z Rogijem smo kar naprej premlevali debate kaj kupiti.Tisti dan ko sem se res odlocil za nakup novega nas zmoti oglas za rabljenega BRP800 na hitro smo predelali vse mogoce scenarije in evo ga v garaži.V igri je resno bil tudi 500max nisem ga probal pr Španu bi mi dal celado gratis in kar imam 3 doma sem rekel raje vitl Rogi je pripomnil trgovcu daj oboje ta se je naredil malce da ne sliši.Boštjan mi je ponujal Polaris 850 Touring cena je kar visoka 11600 eu.Evo danes sem skoraj cel dan v sedlu prekrasna mašina vredna spoštovanja,z lahkoto se pelješ po vseh mogocih cestah pod palcem imaš kontrolo nad bikom ki komaj caka da zadiha na polno in pokaže svojo moc.Ponudba rabljenih je res slaba in po moje najboljše je da kupiš nov.Definitivno 2 cilindra in max verzija ko cez komot ga ni.Želim ti uspešen nakup porocaj srecno.
Moje vprašanje ni bilo kaj se ti sprašuješ, ko kupuješ delovni atv. Gre se zato, da ni potem postov v stilu: Živjo , kupil sem BRP 500 in me zanima kje so blokade, ker gre samo 80km/h.BIF napisal/-a:To je eno mojih najljubših vprašanj. In pa koliko porabijo. To sta dve najpomembnejši vprašanji ko kupuješ delovni model atv-ja, za svoj užitek. Kot, da bi spraševal koliko letijo katere drsalke, ker jih kupuješ zato, ker boš poleti kotalkal.
90km/h je več kot dovolj za vsak cestni odsek...za na avtocesto niso...to pa zmore z lahkot vsak od naštetih.
Če te pa žuli hitrost pa si kupiš motor, ali avto ali pa kakšnega Ram-a. Za skantat se so vsi našteti več kot dovolj.
Mogoče pa ni čisto res, kar si napisal.smitko napisal/-a:Velikokrat vidim,ko ljudje kupujejo močnejše stroje 500,650,800,1000,na koncu pa niso izkoriščeni niti 20%Škoda denarja za dodatne konje,če so večinoma zaprti v svojih štalcah...
Ti se boš še dolgo in varno vozil. In sramovati se, ter reči, da se čutiš sposobnega ali dovolj varnega odpeljati nek odsek je razmišljanje bedakov. Veliko, veliko terenskih kilometrov sem odpeljal in tudi sam sem kdaj rekel NE...grem okoli in nikoli to ni bil ptoblem. Dokazovanje in forsiranje za ceno škode in poškodbe voznika ali motorja je za nedorasle..po mojem mnenju...mentalno nedozorele osebke.beno5 napisal/-a:Tura je bila krasna adrenalinska in mislim tudi za bodoce lastnike da ni nikakršna sramota reci ne in priti domov v enem kosu in z celim motorjem.Mogoce se nekomu zdi smešno da delaš in šparaš par let in da to uniciš prvi dan potem si res bedak.Držim se pregovora ne vem kje sem ga slišal motor voziš ti ne motor tebe.
Ne,to sem mislil za ljudi,ki morajo imeti močan stroj(v garaži) zato,da je ego na mestu in si želijo da sosedov kitajc čimprej crknebrinovc napisal/-a:Mogoče pa ni čisto res, kar si napisal.smitko napisal/-a:Velikokrat vidim,ko ljudje kupujejo močnejše stroje 500,650,800,1000,na koncu pa niso izkoriščeni niti 20%Škoda denarja za dodatne konje,če so večinoma zaprti v svojih štalcah...
Dokler stroj spoštuješ (predvsem njegove zmogljivosti), bo vse v redu. In tako z kilometrino počasi spuščaš konje iz štalce.
Velikokrat pa voznikov pre-hud ego pre-kmalu preseže fizikalne zakone...in potem beremo v črni kroniki.
Kaj torej se ti zdi bolj smiselno? Niti 20% od začetka ali kratka zgodba v rumenem tisku?
LP!
Glej jst ce bi se sedaj odlocal za nakup bi isto kupil,izkorišcenost je širok pojem najbolj je važno kaj ti srce želi a ne kaj misli sosed.Velika vecina ima avtomobile ki imajo krepko prevec motorne moci ki in sploh niso bili blizu limita.Za normalno vožnjo v službo in trgovinu ne potrebuješ 100 ali vec KS prav vredu je tudi 50.Jst sem quad kupil da se peljem lepo lahkotno skoraj min gasa, ampak lahko konjem popustim vajeti in sam sebi se nasmehnem in recem to je to kakšna mašina.Tudi sam vžig in zvok so kot bobnenje Nijagarskih slapov in ko ga zajahaš ti srce zacne hitreje biti.To ne boš nikoli doživel z kakšnim strojem 250 lahko se tudi motim nismo vsi enaki.Pozdrav.smitko napisal/-a:Velikokrat vidim,ko ljudje kupujejo močnejše stroje 500,650,800,1000,na koncu pa niso izkoriščeni niti 20%Škoda denarja za dodatne konje,če so večinoma zaprti v svojih štalcah...
Tukaj se nikakor ne morem strinjati!smitko napisal/-a:Velikokrat vidim,ko ljudje kupujejo močnejše stroje 500,650,800,1000,na koncu pa niso izkoriščeni niti 20%Škoda denarja za dodatne konje,če so večinoma zaprti v svojih štalcah...