Pa še o valjčkih. Izdelava homemade.

Ena garnitura čaka na lastnika. Pač kupljeni ležajčki z robom pa postružene puše.
Na probi med 500in 1000km zaenkrat BP.

Freshslo..... ne vem zakaj sarkazem..... Saj sem potrdil tvoje trditve in podal moje izkušnje ter mnenje. Govoril pa sem o Jermenu za outlander 400.freshslo napisal/-a:Lep primer rekla-kazala... No, ni pri vseh stvareh tako kot pravis... Potem akrapovic ne bi prodal nobenega izpuha, ker so proizvajalcevi boljsi... Pa, da ne bo kdo K&N filtra notr utaknil, ker je BRPjev boljsi!
@Fran hvala za razlago o valjčkih. Zadeva se mi zdi res zanimiva. Ker trenutno ni nobene potrebe po menjavi ne bom rinil v to, me pa zanima kako se obnese na daljši rok...čas za zamenjavo valjčkov bo prej kot slej prišel in takrat se gotovo spomnim na tole zadevo.Fran napisal/-a:Freshlo odgovor o jermenih. Se spomniš jermenov Gates Oznaka C12 kao iz kevlarja. 2000km pa ode. Ob nakupu vgrajen nov kao Good Year 500km (petsto) ode on. Potem Dayco xtx iz druge roke kao nekaj samo izproban za 40€ 1000km. Največ je izdržal rabljen original BRP izvržen ob servisnem pregledu, baje na 8000km. Zdržal je še vedno okoli 2000km.
Pa še o valjčkih. Izdelava homemade.
Ena garnitura čaka na lastnika. Pač kupljeni ležajčki z robom pa postružene puše.
Na probi med 500in 1000km zaenkrat BP.
Mitsuboshi Belting Ltd - Kobematjaz67 napisal/-a:Ali kdo ve, katero podjetje dela jermene za BRP?
Evo jst preko 7000 km ne šparam gasa prav nic in mislim da je Gates vrhunski jermen.matjaz67 napisal/-a:Ali kdo ve, katero podjetje dela jermene za BRP?
Ce bom kupoval nov jermen sigurno bo Gates.freshslo napisal/-a:Imam dve stranki, ki sta z njim prevozila ze nekaj cez 13000km

Vsaj zebl ga ni neki casahirulupi napisal/-a:Šofer jezn, ko crkne sredi hoste..pol pa palba...