nakup ac-ja 700 uprašanje.
Re: nakup ac-ja 700 uprašanje.
Hvala vsem za izčrpne informacije,lozinka vprašal bi te ,kolikšen strošek (okvirno)je menjava glavne gredi in ali si to popravilo saniral pri Ediju v Trzinu.Zanima me še ali se garancija upošteva eno leto ,ali je kako drugače,glede na to da je to serijska napaka proizvajalca.
Hvala in l.p.
Hvala in l.p.
Sem imel 550tko, zaribala pri 4k, naslednjic pri 6k, potem pa je sla pravi čas naprej. Tak da iz moje strani ta znamka več ne obstaja.
potlej se tej znamki verjetno boljše ogniti..govorim za rabljene stare od 5-8 let??
Glede na mojo izkušnjo ja. Pa kolk sn se takrat informiral in videl na servisu, nisem bil edini s takimi težavami. Upam si trditi, da je 2/3 teh motorjev enostavno zanič.
-
lozinka
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Dvomim da bi proizvajalec priznal serijsko napako, ponavadi se vlečejo na vse možne načine da nimajo nič s tem!dule1 napisal/-a:Hvala vsem za izčrpne informacije,lozinka vprašal bi te ,kolikšen strošek (okvirno)je menjava glavne gredi in ali si to popravilo saniral pri Ediju v Trzinu.Zanima me še ali se garancija upošteva eno leto ,ali je kako drugače,glede na to da je to serijska napaka proizvajalca.
Hvala in l.p.
Jaz osebno sem imel, kar nekaj različnih Artic Catov v lasti in nisem imel tako slabih izkušenj kod Jam,seveda bile tudi okvare in slabe volje ampak v glavnem zadovoljen .Kar koli boš kupil brez vijačenja ne gre skozi, edino v garaži tam se ne kvari .He he boš moral kaj preventivno zamenjati ,če znaš malo vijačiti so stroški še znosni na servisih pa pošteno trpi žep. Pač če imš smolo tudi renomirane znamke hudo ponagajajo vem z lastnih izkušen z BRP.
Jam napisal/-a:Glede na mojo izkušnjo ja. Pa kolk sn se takrat informiral in videl na servisu, nisem bil edini s takimi težavami. Upam si trditi, da je 2/3 teh motorjev enostavno zanič.
Aha, pa še to, stal je 7.800€
AC 700 4x4
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
mačke so načeloma kar uredu..jaz sem bil potem ko smo odpravili porodne težave kar zadovoljen z njo.je pa res da je še vsaka po približno 20k km zaribala..ene prej druge kasnej..
Mene zanima kakšne vožnje imaš,nekako mi ne gre malo ur a kar veliko prevoženih km.Jst imam 15500 km in 490 delovnih ur.Nikoli ga ne pustim lavfati brez potrebe,in ko vidim da je par minut postanek ga ugasnem.Tako da mi tvoji km in ure ne grejo skupaj.Razlike smo vec kot 100 ur okoli 4500km,to je kilometraža za eno prevoženo sezono.notranjc napisal/-a:Jam napisal/-a:Glede na mojo izkušnjo ja. Pa kolk sn se takrat informiral in videl na servisu, nisem bil edini s takimi težavami. Upam si trditi, da je 2/3 teh motorjev enostavno zanič.Po dolgem času sem spet malo bral forum in na žalost zaznal hude kritike na račun AC. Moj AC 700 je star 5 let in pol, ima preko 20.000 prevoženih km in 380 delovnih ur. Vse kar se je dogajalo z njim sem napisal....to je pa zelo malo in poceni. Moped je preprosto odličen in kar smešno je kako malo vzdrževanja potrebuje, olja ne porabi nič, menjam ga na vsakih 100 ur(Valvoline 10-40+ dodatek).
Aha, pa še to, stal je 7.800€
20.000km/380ur = 52 km/h v povprečju. Jaz živim na Rakeku in kamorkoli se obrnem je gozd oziroma so gozdne poti. Ko speljem, se praktično ne ustavljam. Ne maram pretirano off road, ker se zavedam, da je nevarno to početi sam. Moja vožnja je najmanj 80% makadam, na asfalt grem samo takrat, ko nimam druge možnosti. Komaj čakam, da zapade sneg, takrat se grem vedno zabavat. Drugače pa poleg tega, da števec "laže", imam zadaj 24 col in spredaj 23 col. To je še dodatnih 5%, pomeni, da imam povprečje 50 km/h.beno5 napisal/-a: Mene zanima kakšne vožnje imaš,nekako mi ne gre malo ur a kar veliko prevoženih km.Jst imam 15500 km in 490 delovnih ur.Nikoli ga ne pustim lavfati brez potrebe,in ko vidim da je par minut postanek ga ugasnem.Tako da mi tvoji km in ure ne grejo skupaj.Razlike smo vec kot 100 ur okoli 4500km,to je kilometraža za eno prevoženo sezono.
Ne vem kakšen moped imaš ti, vozil sem Yamaho od Brinovca in je njegov števec kazal najmanj 15% nižjo hitrost.
Več pa ne vem napisat
AC 700 4x4
Napaka, to ne gre v statistikonotranjc napisal/-a:..........", imam zadaj 24 col in spredaj 23 col. To je še dodatnih 5%, pomeni, da imam povprečje 50 km/h.
Pomemben je še podatek, da zaradi manjših koles v vsakem malo bolj ostrem ovinku driftam. Pomeni, da se kolesa precej vrtijo v prazno. "I love
AC 700 4x4
- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Bločice pri Blokah
O tem sva z Notranjcem enkrat že pisala:
Vsa skrivnost ni toliko v colah in driftu, temveč v tem za kaj imaš motor.
Če ga imaš za premagovanje težavnih terenov, povprečna hitrost ne bo večja kot 25 km/uro. In zaradi tega imam jaz dvakrat več ur kot on pri isti kilometrini.
Vsa skrivnost ni toliko v colah in driftu, temveč v tem za kaj imaš motor.
Če ga imaš za premagovanje težavnih terenov, povprečna hitrost ne bo večja kot 25 km/uro. In zaradi tega imam jaz dvakrat več ur kot on pri isti kilometrini.
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik okolica
Se strinjam z notranjcem in gmajnarjem. Sam sem na istem, veliko ur malo kilometrov. Pri delu v gozdu kopičim večino samo ure, pri voznji je pa večino reduktor vklopljen.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Ma uporaba atv-ja je tako široookooospektralna, da je težko iskat neko pravilno razmerje...če je sploh kaj pravilno.
Delovne ure in kilometri so po moje pač le indikatorji, da se nekako orientiramo kdaj je čas za nove "župice" oz. periodično vzdrževanje.
Važno je, da motor koristi uporabniku točno za ta namen za kar ga uporablja....kakor je komu volja.
Delovne ure in kilometri so po moje pač le indikatorji, da se nekako orientiramo kdaj je čas za nove "župice" oz. periodično vzdrževanje.
Važno je, da motor koristi uporabniku točno za ta namen za kar ga uporablja....kakor je komu volja.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
no ure in kilometri..na mački sem imel 9k km in nekaj čez 400 ur.na tem zdaj imam pa 2k km in 100 ur,ko stojim na mestu moped ugasnem.in večinoma vozim teren in v l prestavi.cesta mi ne diši..
-
lozinka
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Uf, števec na mojem AC laže za cca 15-20% v hitrosti in štetju kilometrovnotranjc napisal/-a:20.000km/380ur = 52 km/h v povprečju. Jaz živim na Rakeku in kamorkoli se obrnem je gozd oziroma so gozdne poti. Ko speljem, se praktično ne ustavljam. Ne maram pretirano off road, ker se zavedam, da je nevarno to početi sam. Moja vožnja je najmanj 80% makadam, na asfalt grem samo takrat, ko nimam druge možnosti. Komaj čakam, da zapade sneg, takrat se grem vedno zabavat. Drugače pa poleg tega, da števec "laže", imam zadaj 24 col in spredaj 23 col. To je še dodatnih 5%, pomeni, da imam povprečje 50 km/h.beno5 napisal/-a: Mene zanima kakšne vožnje imaš,nekako mi ne gre malo ur a kar veliko prevoženih km.Jst imam 15500 km in 490 delovnih ur.Nikoli ga ne pustim lavfati brez potrebe,in ko vidim da je par minut postanek ga ugasnem.Tako da mi tvoji km in ure ne grejo skupaj.Razlike smo vec kot 100 ur okoli 4500km,to je kilometraža za eno prevoženo sezono.
Ne vem kakšen moped imaš ti, vozil sem Yamaho od Brinovca in je njegov števec kazal najmanj 15% nižjo hitrost.
Več pa ne vem napisat
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Bom jaz dodal: če imam na grizzu 26 colske gume, merilec hitrosti deluje t.i. točno oz. je pokazana hitrost enaka kot na gps-u.notranjc napisal/-a: , vozil sem Yamaho od Brinovca in je njegov števec kazal najmanj 15% nižjo hitrost.
Več pa ne vem napisat
Če so pa gor 25 colske gume (original jih ima) je pa laž velika tam nekje, kot je notranjc napisal.
Zame je itak merodajen števec delovnih ur in upam, da me ne bodo naši soldati na radar ujeli v področju, kjer je možna bližina državne meje...
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Tajvanska jajca imajo možnost kalibracije števca hitrostibrinovc napisal/-a:Bom jaz dodal: če imam na grizzu 26 colske gume, merilec hitrosti deluje t.i. točno oz. je pokazana hitrost enaka kot na gps-u.notranjc napisal/-a: , vozil sem Yamaho od Brinovca in je njegov števec kazal najmanj 15% nižjo hitrost.
Več pa ne vem napisat
Če so pa gor 25 colske gume (original jih ima) je pa laž velika tam nekje, kot je notranjc napisal.
Zame je itak merodajen števec delovnih ur in upam, da me ne bodo naši soldati na radar ujeli v področju, kjer je možna bližina državne meje...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk