cf moto zvok kot trabakula
Re: cf moto zvok kot trabakula
kako najlažje odstraniti pokrov, da pridem do navitja? vse odvijačeno, vodna črpalka odstranjena. pokrov noče narazn.
pravtako me zanima za ohišje variomata, kako ga odstraniti da pridem do semeringa zadaj. imam vse odvijačeno. ta tesnila zalepila vse skupaj
pravtako me zanima za ohišje variomata, kako ga odstraniti da pridem do semeringa zadaj. imam vse odvijačeno. ta tesnila zalepila vse skupaj
-
farmer_5455
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj:: Celje
za pokrov variomata: od 05:00 do 7:24DogTag napisal/-a:kako najlažje odstraniti pokrov, da pridem do navitja? vse odvijačeno, vodna črpalka odstranjena. pokrov noče narazn.
https://www.youtube.com/watch?v=w05Scn29JeQ
mogoče ti pride prav: https://www.youtube.com/watch?v=kHsXD8UbMjk
mi je uspelo razstaviti oba pokrova. torej navitje je okej. ali je možno da je fuč iglični ležaj zobnikov štarterja oz tega velikega zobnika za magnetom? sem našel ene koščke plastike v ohišju. v tem primeru bi rabil odstranit magnet, žal pa nimam orodja. in a je to okej da ta veliki zobnik ima malo lufta oz se premika malo gor in dol po osovini? sem pregledal če slučajno ne drsa po verigi vodne črpalke.
glede menjave semeringa pri prvi jermenici. ali moram odstraniti boben sklopke z osovino in kako jo odstraniti?
glede menjave semeringa pri prvi jermenici. ali moram odstraniti boben sklopke z osovino in kako jo odstraniti?
torej magnet odstranjen, ležaj uredu. nimam več idej kaj pogledati. vse zgleda uredu, nič nikjer ne drsa.
prilagam še slike navitja, če mogoče kdo opazi problem.

zanima me še ali je mogoče problem v tej sklopki zaganjača, vidim da ima kar izrabljene zobe.

prilagam še slike navitja, če mogoče kdo opazi problem.

zanima me še ali je mogoče problem v tej sklopki zaganjača, vidim da ima kar izrabljene zobe.

-
janezk812@gmail.com
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: šentjur
No če se noče noben opogumit in ti pomagat ti bom poskusil jaz. Mislim da ta ropot prihaja ravno iz tega enosmernega ležaja saj je že precej obrabljen za temili valjčki pa so vzmeti ki potiskajo valjčke na zobnik za zagon. Zaradi obrabe valjčkov je nastala vmes zracnost katero med voznjo slišiš valjček pritiska vzmet na zobnik in ga odbija nazaj pri tem nastaja ta zvok. Tudi pri meni se to dogaja na sym-u 200. Ampak se ne obremenjujem prevec saj nima valjčkov kam vržit lahko samo zakajla zobnik in posledicno zacne vrtet zaganjač to boš pa itak slišu pol bo pa potrebna menjava.
Aha pa še tole lep pozdrav vsem forumasem. Forum berem skoraj 5 let ali še več prej imel dva bashana (klump) in ko sem kupil syma pa ceprav samo 200 z veseljem potrdim nekoč izrečene Jakove besede balzam po kitajcu.
Pa se vprasanje up ime sn si mal zaj... a se da to spremenit? Drugač bo pač ostal email
Če se slučajno da prosim administratorja da spremeni v janezk8 hvala
Lp Janez
Aha pa še tole lep pozdrav vsem forumasem. Forum berem skoraj 5 let ali še več prej imel dva bashana (klump) in ko sem kupil syma pa ceprav samo 200 z veseljem potrdim nekoč izrečene Jakove besede balzam po kitajcu.
Pa se vprasanje up ime sn si mal zaj... a se da to spremenit? Drugač bo pač ostal email
Če se slučajno da prosim administratorja da spremeni v janezk8 hvala
Lp Janez