Vožnja prikolice z s štirikoleznikom
Re: Vožnja prikolice z s štirikoleznikom
pozdravljeni!
včeraj sem povprašal na tehničnih pregledih če lahko dobim dve tablici za štirikolesnik ki ga dobim naslednji teden (in bom imel homologirano kljuko z vtičnico).
In odgovor je bil Ne.
ali se je to kaj spremenilo zadnji dve leti?
bom pa še kje drugje povprašal.
če ima kdo kakšne sveže izkušnje oziroma informacije naj pove.
lp
včeraj sem povprašal na tehničnih pregledih če lahko dobim dve tablici za štirikolesnik ki ga dobim naslednji teden (in bom imel homologirano kljuko z vtičnico).
In odgovor je bil Ne.
ali se je to kaj spremenilo zadnji dve leti?
bom pa še kje drugje povprašal.
če ima kdo kakšne sveže izkušnje oziroma informacije naj pove.
lp
Če je zapisana vrstica v homologacijskem kartončku za vlečno napravo, nimajo kaj komplicirati. Če nočejo dati, pač drugam denar neseš...
Moja izkušnja:
Grem štirikolesnik registrirati in dobim kvadratno tablico, eno.
Takrat še nisem rabil "tretje" tablice, in sem jo zato šel s homologacijskim kartončkom štirikolesnika iskati kakšen mesec kasneje.
Napisali smo zahtevo za izdelavo "tretje" tablice podolgovate. Teden kasneje sem se oglasil in dvignil tablico za prikolico.
Ni bilo ne bu ne mu...nobenih komplikacij... pač vzeli so denar pa naredili potrebno.
LP
Moja izkušnja:
Grem štirikolesnik registrirati in dobim kvadratno tablico, eno.
Takrat še nisem rabil "tretje" tablice, in sem jo zato šel s homologacijskim kartončkom štirikolesnika iskati kakšen mesec kasneje.
Napisali smo zahtevo za izdelavo "tretje" tablice podolgovate. Teden kasneje sem se oglasil in dvignil tablico za prikolico.
Ni bilo ne bu ne mu...nobenih komplikacij... pač vzeli so denar pa naredili potrebno.
LP
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
Ojej, so se spet našli "strokovnjaki" na tehničnih. Ne vem kaj taki delajo na takem mestu, taki so za prodajati hruške na tržnici pa še to vprašanje koliko jih bodo prodali
.
Seveda lahko dobiš še eno tablico če imaš vpisano v homologaciji.
Seveda lahko dobiš še eno tablico če imaš vpisano v homologaciji.
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning
2005 - Barossa Cheetah 250
Včeraj sem klical na drug tehnični in so mi povedali da se da naročiti duplikat ki je namenjen prikolici. Je pa druga tablica enaka kot na motorju (mala kvadratna) in ne more biti ozka kot na avtomobilih.
Ali mi lahko pove kje se da na savinskem, celjskem okolišu dobiti 2 tablico za prikolico?
Danes mi je še pri Miklavcu rekla da se ne da!
velenje ima dva tehnična pregleda in ne gre...
Danes mi je še pri Miklavcu rekla da se ne da!
velenje ima dva tehnična pregleda in ne gre...
Kaj sprašuješ. Nesi tja papir (homologacijo 4kolesnika) in samo reci, da rabiš za to vozilo glede na homologirano vlečno napravo TRETJO!!!!! tablico. Ni potrebe po omenjanju 4kolesnika, pač vozilo... Naj ti papirje izpolni, pa je to to.
Bolj razlagaš, kaj hočeš slabše je ponavadi. Naredi se butastega. Če pa kaj komplicira še vseeno, pa zahtevaj da naredi enako kot pri avtomobilu, pač podatke od tvoje homologacije not vpiše.
Magari pejd v Nizko k Miklavcu, tam je original kader, Velenjsko izpostavo so kasneje sezidali.
Bolj razlagaš, kaj hočeš slabše je ponavadi. Naredi se butastega. Če pa kaj komplicira še vseeno, pa zahtevaj da naredi enako kot pri avtomobilu, pač podatke od tvoje homologacije not vpiše.
Magari pejd v Nizko k Miklavcu, tam je original kader, Velenjsko izpostavo so kasneje sezidali.
Kart v Velenju na APS lahka dobiš še eno podolgovato tablico. Jaz sem jo naročil včeraj za svoj ATV. Od tvojega obiska so dali poizvedbo na UE, ta pa na Ministrstvo. Dobili so odgovor, da se to da. Če je še nisi naročil in bi jo rad imel, se kamot lahko tam oglasiš.
U2FoundMe napisal/-a:Kart v Velenju na APS lahka dobiš še eno podolgovato tablico. Jaz sem jo naročil včeraj za svoj ATV. Od tvojega obiska so dali poizvedbo na UE, ta pa na Ministrstvo. Dobili so odgovor, da se to da. Če je še nisi naročil in bi jo rad imel, se kamot lahko tam oglasiš.
hvala...
sem jo že 14 dni nazaj naročil na Upravni enoti v Velenju...
zdaj pa še čakam
lp
V petek sem bil na Brezovici na Prigotu in po 15 minutah pregovarjanja odšel domov brez tablice za prikolico. Čudno, očitno so že pozabili na Jaka, ali pa zamenjali kompleten kader, ki nima pojma o ničemer (referentka je klicala vodjo, ta svojega vodjo, ta pa bi spet klical na ministrstvo, pa je bila že 5 popoldan...).
Kje po vaših izkušnjah se da v okolici Ljubljane, ali še bolje na Notranjskem (Cerknica, Postojna...) naročiti tablico za prikolico, brez da bi se moral kaj posebej pregovarjat?
Kje po vaših izkušnjah se da v okolici Ljubljane, ali še bolje na Notranjskem (Cerknica, Postojna...) naročiti tablico za prikolico, brez da bi se moral kaj posebej pregovarjat?
Jaz sem jo dobil brez ampak brez problemov seveda ni šlo. Po zamenjavi referentke sem tablico dobil v par dneh na dom
AC žgajnar škofljica
Poslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk
AC žgajnar škofljicaPoslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk
GHost14 napisal/-a:V petek sem bil na Brezovici na Prigotu in po 15 minutah pregovarjanja odšel domov brez tablice za prikolico. Čudno, očitno so že pozabili na Jaka, ali pa zamenjali kompleten kader, ki nima pojma o ničemer (referentka je klicala vodjo, ta svojega vodjo, ta pa bi spet klical na ministrstvo, pa je bila že 5 popoldan...).
Jaz sem tole uredil pri Španu nekaj let nazaj brez težav samo homologacijo sem imel s sabo.
Sem uredil na AMZSju v Ribnici, samo s prometno. Cca. 2 minuti in pol, s tem da sem okrog minuto čakal, da pridem na vrsto...