KUPIM GUME
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Re: KUPIM GUME
Duro Power Grip bolj kopija Big Horna kot Cerosk. Beno in Bif nekaj brez veze nakladatadelorto1 napisal/-a:Kake so te duro gume?Frontier?
Hvala za informacijo iščem zadnje gume duro frontier. Imam Duro frontier spredaj na quadu zadaj pa neke x kramparice pa je dobro vodljivo se presenetljivo lepo pelje. Tako, da bi nataknil še zadaj duro frontier.He he Power Grip imam,na platiščih kao pripravljeno za zimo ,pa ne uporabljam več so v snegu vse prej kod dobra izbira.Rogi napisal/-a:Duro Power Grip bolj kopija Big Horna kot Cerosk. Beno in Bif nekaj brez veze nakladatadelorto1 napisal/-a:Kake so te duro gume?Frontier?
- Rogi
- Poznavalec
- Reactions:
- Kraj: Plave - Posočje
- Kontakt:
Nobena guma ni dobra v vseh pogojih. Zmeraj sklepamo kompromise. Tudi sneg ni vedno enak. Včasih se tudi Duro iskaže za dobro drugič pa zanič. Je pa dosti odvisno od voznika. Tudi ceroske se kdaj v snegu izkažejo kot dobra izbira.
Se še jaz pofočkam, potreboval bi cestne gume za apache 450 supermoto, kaj priporočate? Rabim za cesto+dež.
Zadnjič spremenil Thebaloh, dne 18 Jul 2016, 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Goldspeed yelow. To so gume ki jih iščeš. Predvsem v dežju so se odlično pri meni obnesle 
Kak link kje se jih da dobit.wbc jih za mojga nima.sasog napisal/-a:Goldspeed yelow. To so gume ki jih iščeš. Predvsem v dežju so se odlično pri meni obnesle