@
janezk812@gmail.com:
Odločil sem se, da bi rad homologirano mašino, najraje kar za dva potnika.
Ko bo pa čas za menjavo, zdaj vem kam še lahko pogledam, hvala!
@dominik:
Čim prej bi imel rad nekaj v garaži, to bo naslednji!
@brinovc:
Zgodaj poleti praviš, pa ga že prodaja? Res zgleda stroj ja, verjetno bi se dober pogajalec
prebil maksimalno do nekje 2700€, manj pa bi bilo že grdo. Zaenkrat malo preveč.
@jerebtomy:
Woo, kako si pa ta oglas zbrskal?? Hvala bogu je praktično neizsledljiv.
V ponedeljek grem pogledat Barosso iz jerebtomy-jevega oglasa. Ima kovček, zraven dobim čelado, ni ravno najbolj nova, ampak bo šlo - verjetno je še homologirana za dve osebi.
Mogoče se motim, a je trenutno moja filozofija taka, da si kot začetnik kupim nek bolj poceni motor, vseeno vredu kvalitete, da se z štirikolesniki bolje spoznam, ga doma malo pošraufam in vozim veliko po cesti ter še več po terenu. Če ugotovim, da je to zame, ga po letu (mogoče celo prej) prodam in si privoščim eno bolj zmogljivo, kvalitetno in dražjo reč. Če ne, pa se ga znebim ter na kakšnem potovanju še kdaj pa kdaj najamem Kymca.
Rad bi ga uporabljal čimveč - opravek v mestu, primorska-Lj, vožnja na izlete v dvoje (pride prav še kufr) + kolikor toliko adrenalinska vožnja po terenu (razumem, za ta denar ne bo ravno rjovel),... in po prebranem bi to lahko bil SMC 250 (al je to Barossa? Napis Blast ob strani? Saj gre baje za (skoraj) isto firmo) iz oglasa, se strinjate?
Sicer je že malo star - letnik 2003, kilometrov je za tako starost sumljivo malo - toliko bolje. Cena sicer ni visoka, a je bila ponudba za prodano štiri leta mlajšo (2007) Barosso Silverhawk 250 prav tako 1100€ in tudi pri tisti si dobil kufr + čelado... Verjetno bi bilo pošteno to ceno še malo spustit. Če mi bo odgovarjala in če se mi bo zares zdelo vse ok (tako kot pravi prodajalec, ki trdi da je motor kot nov), bo v torek ali sredo že na dvorišču. Zanima me še vaše mnenje, tako na hitro, in na kaj bi bili vi ob ogledu še posebej pozorni? Rezervni deli kot pravite, ne bodo problem (WBC, kdo drug,...).
Drugače pa, oprostite začetniku, bom počasi tudi jaz prilezel do znanja.
Pa vsem hvala za pomoč in predloge, mogoče sem pa le na pravem mestu.