Res prileze na vsak ku..ev hrib!!!
Edino in res edino, kar me moti so vibracije, ko se pelješ malo bolj hitro po asvaltu.
Nič hudega. Bomo potrpeli

V časovni uporabi 4x4 pogona ne vidim nobenih problemov ali omejitev.Pri Linhaju je problem v 4x4 samo ta, da prvi del pogona nima diferenciala (kot ostali ATV-ji z 4x4)oz. je le ta z 100% zaporo, kar pomeni, da ga v nobenem primeru oz. čim manj uporabljaj na površinah, kjer je oprijem kolikor toliko dober.4x4 vkljaplaj le kadar je to res nujno potrebno.Predvsem pa bi bilo potrebno zamenjati gume, kajti terenske gume, ki so na Linhajih,so za blaten teren neprimerne (ker se ne čistijo). Če boš zamenjal gume, sem prepričan, da se bodo vozne lastnosti v blatu spremenile na bolje vsaj za 40%.moz napisal/-a:Zdaj pa me zanima uporaba 4x4 pogona.

Za začetek pojdi na OMV in natoči 100 oktanov. Jaz delam (bolj zase kot za druge) raziskavo o obnašanju mojega Jumbota glede na bencin ki je natočen. Opažam očitne razlike v delovanju. Bom bolj podrobno opisal čez nekaj tednov, ko bom prišel stvari do dna. Sicer pa - menjaj motor pa bo več konjev.moz napisal/-a: Me pa zanima, če ima ta mašina v sebo kakšno blokado ali kaj podobnega kar bi se dalo sanirat, da bi pridobil kaj na moči
Zanimivo tole z gorivom. Ti kar napiši, kaj boš pogruntal, pa če je res 100 oktanski boljši, ga bom še jaz probal.baron21 napisal/-a:Za začetek pojdi na OMV in natoči 100 oktanov. Jaz delam (bolj zase kot za druge) raziskavo o obnašanju mojega Jumbota glede na bencin ki je natočen. Opažam očitne razlike v delovanju. Bom bolj podrobno opisal čez nekaj tednov, ko bom prišel stvari do dna.
baron21 napisal/-a:Sicer pa - menjaj motor pa bo več konjev.
kaj je sosed je ze premalo?moz napisal/-a:Zanimivo tole z gorivom. Ti kar napiši, kaj boš pogruntal, pa če je res 100 oktanski boljši, ga bom še jaz probal.baron21 napisal/-a:Za začetek pojdi na OMV in natoči 100 oktanov. Jaz delam (bolj zase kot za druge) raziskavo o obnašanju mojega Jumbota glede na bencin ki je natočen. Opažam očitne razlike v delovanju. Bom bolj podrobno opisal čez nekaj tednov, ko bom prišel stvari do dna.
baron21 napisal/-a:Sicer pa - menjaj motor pa bo več konjev.Ooo, sej bi menjal za močnejšo mašino, pa so nekako vsi atv-ji tega, oz. boljšega ranga kar predcej dražji
![]()
Ne, sej je linhai čisto OK. Mu pa ne bi škodil še kakšen konjiček več!