Pozdrav vsem!
Prosim kaksnega lastnika zgoraj omenjenih motorjev da mi pove pri kaksnih obratih in hitrosti deluje vas atv. Moj namrec pospesuje pri 4000 obratih do hitrosti nekje 50-55 km/h, sele potem se zacnejo obrati zvisevat pa me zanima ce to tako pac je ali so pri mojem kaj "zasustral". Po pogovoru s serviserjem sva namrec ugotovila, da motor nebi smel delovati tako kot pac deluje, ampak samo z besedami nisva nasla resitve razen te, da bi bilo mogoce pametno probat z malce lazjimi valjcki, ki jih pa nikjer ne morem dobit. Lahko se dodam da po odstranitvi blokade iz rocice za gas v pospeskih in moci ni bilo popolnoma nobene razlike razen v tem, da sem se namesto 60 lahko vozil tudi do 90.
Hvala vsem za pomoc
Linhai 500 ali cfmoto 500
Re: Linhai 500 ali cfmoto 500
Ob tej blokadi na ročici ne boš dobil drugega kot nekaj moči in končne hitrosti. Pospeški so od 0 do 70 potem se pa počasi dviguje hitrost... no vsaj cf 5002a je bilo tak.
Poslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk
Re: Linhai 500 ali cfmoto 500
Pri meni je pa ravno obratno, glih za to se gre, od nule pa do petdeset gre pocasi, potem pa zacne it! Od 50 do 80 pride skoraj hitreje kot od nule do 50Bogomolka napisal/-a:Ob tej blokadi na ročici ne boš dobil drugega kot nekaj moči in končne hitrosti. Pospeški so od 0 do 70 potem se pa počasi dviguje hitrost... no vsaj cf 5002a je bilo tak.
Linhai 500 4x4 2016