Pa kaksno predalavo ti naredijo v Franciji ?! Ze na drugem forumu je bil quadfreak pameten, da naj bi menjali potencialno slabe dele z preverjenimi evropskimiRB ATV napisal/-a:Prevozu ne spoznal pa dobro, glede videno kak je izdelava pa tudi glede predelave Masaia ,ki jo opravijo v Franciji bi se odloču za Dinli( Masai)...czy napisal/-a:Kolk 1000km pa si že prevozil z njim?RB ATV napisal/-a: Jaz osebno bi se odločil za Dinli MASAI A700 4X4 !!
Da pa je tako zelo zanesljiv pa je tezko recti, ker ko vprasas blizu zahoda koliko so jih prodali je cifra okoli 10 oz. pod. Ko vprasas bucota je imel en uvoz in se od tega mu v kozovcu stoji en nov in kolega ima testnega. Ta iz LJ, ki prodaja MASAI naj bi jih komaj sedaj dobil, ce jih je ze ? Pod crto dvomim, da se jih v sloveniji vozi 20. To pa je zdalec premalo za kaksno ocena kako vzdrzljivi so.
Na poljskem forumu sem nasel ene 5 postov o raznih tezavah. Zdi pa se mi tudi, da je cena previsoka, saj za le 700 eur vec dobis artic cata, ki je preverjena stvar.